۱۲ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۶:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۵۰۰۸۶
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۱۶-۱۰-۱۳۹۱
کد ۲۵۰۰۸۶
انتشار: ۱۷:۳۳ - ۱۶-۱۰-۱۳۹۱

بیمه ای ها «مفری » را دوست دارند

تجربه تحریم در این سال ها نشان داده است که این گونه تحریم ها، با وجود احتمال مشکلات پیش رو، سبب رشد و شکوفایی و خودباوری صنعتگر ایرانی می شود و صنعت بیمه نیز از این امر مستنثنی نیست.

صنعت بیمه - امروز، پنجم ژانویه 2013 است و درست پنج روز از آغاز تحریم «بیمه مفری» می گذرد. بر اساس اخباری که در سال گذشته میلادی منتشر شد، بیمه بین المللی مفری به تعهدات خود تا پایان سال 2012 پایبند خواهد بود. واما بیمه مفری، این یار نیمه راه در این سال ها چه فعالیتی داشته است. براساس تعریف کارشناسان صنعت بیمه، بیمه نامه مسافرتی عبارت است از پوشش صدمات بدنی و بیماری بیمه شده که پس از شروع سفر به خارج بروز کند و یا عارضه ناگهانی و غیر قابل پیش بینی که ابتلا به آن یا آغاز آن پس از شروع سفر به خارج بوده و موجب درخواست امداد از طرف بیمه شده یا نمایندگان وی شود .

یکی از کارشناسان صنعت بیمه با اشاره به تعهدات بیمه مسافرتی مفری افزود: از تعهدات این بیمه نامه می توان به هزینه های بستری و پزشکی در بیمارستان خارج از کشور تا 50000 یورو با فرانشیز 25،هزینه های مربوط به جابجایی یا بازگرداندن بیمه گذار به کشور در طول سفر بر اثر بروز حادثه یا بیماری ،پرداخت هزینه های فوری دندانپزشکی تا سقف 400 یورو با فرانشیز 25،هزینه های مربوط به بازگشت اعضای بلافصل خانواده همراه بیمه گذار به کشور و هزینه های مربوط به بازگرداندن جسد متوفی اشاره کرد.

همچنین سفر اضطراری یکی از اعضا بلافصل خانواده تا سقف 850 یورو،هزینه های مربوط به بازگشت اضطراری به کشور به دلیل فوت یکی از اعضای نزدیک خانواده، هزینه های مربوط به تحویل دارو، هزینه های مربوط به ارسال پیامها واطلاعات مراجع درمانی در مواقع اضطراری،حواله تضمینی وجوه نقد تا سقف 850 یورو، حواله وجه نقد تا سقف 850 یورو،دفاع حقوقی تا سقف 1500 یورو،گم شدن پاسپورت ، شناسنامه و گواهینامه رانندگی در خارج از کشور تا سقف 200 یورو و نیز جبران خسارت تاخیر ورود بار همراه مسافر تا سقف 180 یورو از تعهدات این بیمه نامه به شمار می رود.

حال که بیمه ای با این همه سرفصل و تعهد، روی دیگر خود را به ایران نشان داده است، تکلیف شرکت های بیمه ایرانی و مسافران ایرانی چیست.

تجربه تحریم در این سال ها نشان داده است که این گونه تحریم ها، با وجود احتمال مشکلات پیش رو، سبب رشد و شکوفایی و خودباوری صنعتگر ایرانی می شود و صنعت بیمه نیز از این امر مستنثنی نیست.

صنعت بیمه در مسیر تعالی قرار گرفته است و مدیران و کارشناسان این صنعت به خوبی آموخته اند که تحریم، فرصتی برای استقلال است.

سید محمد کریمی، رییس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران که با شعار اصلاح و نوآوری در صنعت بیمه بر کرسی ریاست بیمه تکیه زد، خودباوری را عامل محرک صنعت بیمه عنوان کرد و گویا تحریم مفری در زمان ریاست وی بر بیمه مرکزی سبب شد تا وی و همکارانش در محک آزمون قرار گیرند. امتحانی که می تواند به افزایش اعتماد مردم به بیمه و یا کاهش آن منجر شود.

بر اساس گزارش های دریافتی خبرنگاران سایت صنعت بیمه از شرکت های بیمه ای، می توان به پیروزی صنعت بیمه کشور در این حوزه امید داشت و مهندس کریمی در راس صنعت بیمه از فعالیت شرکت های بیمه ای در بیمه های مسافرتی بین المللی حمایت کرده است.

مسعود بادین، معاون فنی بیمه دی نیز با تاکید بر اهمیت روحیه خودباوری در شکست مشکلات اظهار کرد: « در حال آماده سازی طرحی هستیم که بتوانیم جایگزینی برای بیمه مفری داشته باشیم.»

وی افزود:« با توجه به تعدد سفرهای خارجی هموطنانمان به کشورهای حاشیه خلیج فارس، در فاز نخست این طرح، این کشورها زیر پوشش قرار خواهد گرفت و در مراحل بعدی، اروپا و کشورهای دیگر نیز زیر پوشش این بیمه نامه قرار خواهند گرفت.»

بادین تصریح کرد: «زمانی که بیمه مفری وارد تحریم علیه ایران شد، یک شرکت واسطه ای وارد میدان شد ولی با توجه به هزینه های بالای آن، شرکت های بیمه ای ایرانی عزم خود را در جهت خدمت رسانی به ایرانی در هر نقطه از جهان جزم کردند و این خودباوری و غیرت ملی همواره سبب پیروزی ایران در مقابل تحریم ها خواهد بود.»

معاون فنی بیمه دی همچنین از راه اندازی نمایندگی های این شرکت در کشورهای حاشیه خلیج فارس خبر داد و افزود: ما هم می توانستیم مانند برخی شرکت های بیمه ای از شرکت های واسطه خارجی بهره برداری کنیم، ولی با راه اندازی شعبه های مختلف در این کشورها، می توانیم خودکفایی خود را باور داشته باشیم.»

بر اساس اخبار رسیده به صنعت بیمه، گویا وجود شرکت های واسطه ای خارجی در تامین نیازهای بیمه ای مسافران ایرانی به نام «خودکفایی» تمام می شود.به عنوان نمونه، قرار داد با شرکت «مید ایست» و یا دیگر شرکت های واسطه،در جهت انجام فعالیت های بیمه ای در خارج از کشور در زمره تبلیغات یکی از شرکت های بیمه ای ایرانی قرار گرفته است.

باید دید، با آغاز سال جدید میلادی شرکت های بیمه ای داخلی در این زمینه چه درایتی نشان خواهند داد. فرصتی که تحریم ها برای استقلال و خودکفایی ایجاد کرده و رخصتی که بیمه مرکزی به شرکت های بیمه ای داخلی در این حوزه داده است، تنها همت و دانش شرکت ها را می طلبد. تحریم باید فرصتی برای ایستادگی باشد و طلب یاری از شرکت های واسطه گر خارجی، هدف دشمن است.شرکت های بیمه ای ایرانی، مفری را دوست دارند، چون با رفتنش، استقلال و خودکفایی به صنعت بیمه بازگشت.
ارسال به دوستان