دستورالعمل و ترفندهای تهیه گوش فیل خوشمزه در خانه

دستورالعمل و ترفندهای تهیه گوش فیل خوشمزه در خانه

چه چیزی بهتر از عصری دل‌انگیز با چای گرم و طعم شیرین گوش فیل می‌تواند حال و هوای شما را تغییر دهد؟ گوش فیل، شیرینی سنتی ایرانی با بافت ترد و طعمی بی‌نظیر، نه تنها یادآور خاطرات کودکی و دورهمی‌های خانوادگی است، بلکه ترکیبی از هنر آشپزی و مزه‌ای دلپذیر است که هیچ‌گاه قدیمی نمی‌شود.
۱۴۰۳/۱۰/۱۷ ۱۴:۲۶
طرز تهیه کوفته شیرین کرمانشاهی

طرز تهیه کوفته شیرین کرمانشاهی

کوفته شیرین یکی از غذاهای محلی کرمانشاهی است که دستور پختی مشابه کوفته برنجی دارد. تفاوت کوفته شیرین با کوفته برنجی به مزه آن برمی‌گردد؛ این غذای کرمانشاهی دارای طعم ترش و شیرین است.
۱۴۰۳/۱۰/۱۶ ۱۱:۰۰
طرز تهیه تاوا کبابی تبریزی

طرز تهیه تاوا کبابی تبریزی

تاوا کبابی یکی از غذاهای سنتی شهر تبریز است که معمولاً در مهمانی‌ها و جشن‌ها سرو می‌شود و به عنوان یکی از نمادهای مهم فرهنگ غذایی تبریز شناخته می‌شود.
۱۴۰۳/۱۰/۱۲ ۰۹:۲۷
کباب تابه ای با سس انار و گردو چگونه درست می‌شود؟ / ترفند رقیق کردن رب انار و دم کردن زعفران

کباب تابه ای با سس انار و گردو چگونه درست می‌شود؟ / ترفند رقیق کردن رب انار و دم کردن زعفران

کباب تابه ای با سس انار نوعی روش طبخ متفاوت این غذا است که طی آن کباب با سسی از پیاز، رب انار و گردو طبخ می‌شود و در کنار بادمجان و گوجه سرخ شده طعم فوق‌العاده دلچسبی دارد. در ادامه این مطلب با طرز تهیه کباب تابه ای با سس انار همراه ما باشید.
۱۴۰۳/۱۰/۱۱ ۱۳:۳۱
این نان خوشمزه فرانسوی را حتما در وعده غذایی خود بزارید

این نان خوشمزه فرانسوی را حتما در وعده غذایی خود بزارید

نان سیر که به عنوان یک پیش‌غذا یا عصرانه شناخته می‌شود، نوعی نان برشته است که معمولا با باگت یا نان تست، سیر و روغن زیتون یا کره تهیه می‌شود. پونه، جعفری، انواع پنیر یا فلفل سیاه را نیز می‌توان به روی این نان اضافه کرد.
۱۴۰۳/۱۰/۱۰ ۰۸:۵۷
خورشت گلابی؛خاص ترین خورشت ایرانی + طرز تهیه به دو روش ساده و مجلسی

خورشت گلابی؛خاص ترین خورشت ایرانی + طرز تهیه به دو روش ساده و مجلسی

خورشت گلابی یکی از انواع خورش‌های ایرانی است که با گلابی، گوشت قرمز یا مرغ و سایر مواد اولیه تهیه می‌شود. این خورشت دارای طعمی شیرین و ملس است و به عنوان یک غذای اصلی در وعده‌های غذایی استفاده می‌شود.
۱۴۰۳/۱۰/۰۹ ۰۹:۴۱
طرز تهیه جغول بغول

طرز تهیه جغول بغول

جغول بغول، یک غذای ساده اما فوق‌العاده خوشمزه است که با داشتن جگر، دل، و قلوه نه تنها بسیار مقوی است بلکه عطر و طعم آن یادآور خاطرات دوران کودکی و آشپزخانه‌های قدیمی است.
۱۴۰۳/۱۰/۰۸ ۱۱:۴۶
طرز تهیه کباب مرغ با کرفس (یک ناهار مجلسی با نکات)

طرز تهیه کباب مرغ با کرفس (یک ناهار مجلسی با نکات)

کباب مرغ کوبیده با استفاده از ساقه کرفس به جای سیخ‌های سنتی، نوآوری جذابی در آشپزی ایرانی است. این کباب علاوه بر ظاهر منحصربه‌فرد طعم جذاب و متفاوتی دارد. این روش خلاقانه پخت کباب کوبیده مرغ باعث حفظ نرمی و طراوت کباب می‌شود.
۱۴۰۳/۱۰/۰۶ ۲۱:۰۴
طرز تهیه کته کباب: دستور پخت یک غذای سنتی و خوشمزه

طرز تهیه کته کباب: دستور پخت یک غذای سنتی و خوشمزه

انتخاب غذا برای مهمانی‌ها و مراسمات مختلف، کاری مهم است. کته کباب، غذایی مجلسی و لذیذ است که می‌تواند انتخابی مناسب برای مهمانی‌هایتان باشد که ضمن خوشمزه بودن، روش پخت آسانی دارد. اما طرز تهیه کته کباب چیست؟
۱۴۰۳/۱۰/۰۶ ۱۱:۱۲
روش تهیه عدسی خوشمزه و لعابدار ؛ از چه پیازی برای عدسی استفاده کنیم ؟

روش تهیه عدسی خوشمزه و لعابدار ؛ از چه پیازی برای عدسی استفاده کنیم ؟

خوراک عدسی غذایی ساده و مقوی است که با موادی در دسترس و صرف زمان کم تهیه می‌شود و وعده‌ای مناسب برای صبحانه و حتی شام و ناهار محسوب می‌شود. در ادامه طرز تهیه این غذای گرم و مقوی برای روزهای زمستان آموزش داده شده است.
۱۴۰۳/۱۰/۰۶ ۰۹:۱۳
آموزش املت قهوه خانه ای / راز خوشمزگی این غذا چیست؟

آموزش املت قهوه خانه ای / راز خوشمزگی این غذا چیست؟

خیلی از ما طعم املت قهوه خانه ای را چشیده ایم که واقعا بی نظیر و فراموش نشدنی است. غذایی که سه سوته آماده می شود اما در پخت آن چند نکته وجود دارد که اگر رعایت نکنید املت شما آن طعم لذیذ و ویژه را نخواهد داشت.
۱۴۰۳/۱۰/۰۶ ۰۸:۵۴
آش زمستانی شلمین؛‌ مخصوص شهر خلاق خوراک ایران + طرز تهیه

آش زمستانی شلمین؛‌ مخصوص شهر خلاق خوراک ایران + طرز تهیه

آش‌ها از سنتی‌ترین غذاهای ایرانی هستند که برخی از آن‌ها مختص به یک منطقه و با مواد اولویه متفاوت و بومی پخت می‌شود اما آنچه در تهیه همه‌ آش‌ها مشترک است استفاده متناسب از تمام گروه‌های اصلی غذایی در طبخ آن‌ها است.
۱۴۰۳/۱۰/۰۳ ۱۲:۰۳
پودر گشنیز برای چه غذاهایی مناسب است ؟ / روش تهیه پودر گشنیز در خانه + فواید پودر گشنیز

پودر گشنیز برای چه غذاهایی مناسب است ؟ / روش تهیه پودر گشنیز در خانه + فواید پودر گشنیز

گشنیز طعم بی نظیری به غذا می دهد و از بذر آن نیز می توان در غذا به عنوان ادویه و به صورت پودر شده استفاده کرد. در ادامه با طرز تهیه پودر گشنیز و استفاده آن در انواع غذاها آشنا خواهیم شد.
۱۴۰۳/۱۰/۰۲ ۰۸:۵۴
طرز تهیه دلمه کباب (دلمه هلندی)؛ یک غذای خوشمزه و جدید

طرز تهیه دلمه کباب (دلمه هلندی)؛ یک غذای خوشمزه و جدید

دلمه کباب یکی از انواع دلمه خوشمزه و مجلسی است که روش تهیه آن راحت‌تر از دلمه برگ مو است و در هر فصلی از سال که باشید، می‌توانید آن را درست کنید. به دلمه کبابی، «دلمه هلندی» هم گفته می‌شود و در جزییات شباهت زیادی به دلمه کلم برگ دارد.
۱۴۰۳/۱۰/۰۱ ۱۳:۰۶
۴ صفحه