۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۲۴۸۴۳
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۰۶-۱۰-۱۴۰۳
کد ۱۰۲۴۸۴۳
انتشار: ۰۸:۵۴ - ۰۶-۱۰-۱۴۰۳

آموزش املت قهوه خانه ای / راز خوشمزگی این غذا چیست؟

آموزش املت قهوه خانه ای / راز خوشمزگی این غذا چیست؟
خیلی از ما طعم املت قهوه خانه ای را چشیده ایم که واقعا بی نظیر و فراموش نشدنی است. غذایی که سه سوته آماده می شود اما در پخت آن چند نکته وجود دارد که اگر رعایت نکنید املت شما آن طعم لذیذ و ویژه را نخواهد داشت.

املت یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با وجود اینکه دستور پخت ساده ای دارد اما هر کسی آن را با یک سبک و سیاق متفاوت طبخ می کند که هر کدام طعم و مزه ای متفاوت دارند. یکی از املت هایی که طرفداران بی شماری دارد و بیشتر افراد حداقل یک بار طعم آن را چشیده اند املت قهوه خانه ای است که خیلی ها نمی توانند چنین املت ساده ای را در منزل تهیه کنند و می گویند با اینکه همان مواد قهوه خانه ای را استفاده می کنیم اما طعم آن املت ها یک چیز دیگر است.

نکته اینجاست که اگر شما هم چند نکته ساده که قهوه خانه های سنتی در پخت املت انجام می دهند را رعایت کنید املتی با همان طعم نوستالژیک را خواهید داشت. راز طعم بی نظیر این غذا فقط در رعایت چند نکته ای است که ما به شما می گوییم.

آموزش املت قهوه خانه ای / راز خوشمزگی این غذا چیست؟


مواد لازم برای دو نفر

تخم مرغ ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری پر
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم
پیاز خام یک عدد(برای خوردن کنار املت)

طرز تهیه

املت های قهوه خانه ای معمولا در ماهیتابه های روحی کوچک طبخ می شوند که پهنای زیادی ندارند. معمولا در این ماهیتابه ۴ عدد تخم مرغ بیشتر نمی توان زد و اگر تعداد تخم مرغ ها بیشتر باشد طعم واقعی املت قهوه خانه ای را نمی دهد. ماهیتابه ای که استفاده می کنید باید نازک نیز باشد. در قهوه خانه های قدیمی این ماهیتابه ها را با انبردست می گرفتند و از روی حرارت بر می داشتند. نمونه ظرف مخصوص املت قهوه خانه ای را در زیر مشاهده می کنید.

آموزش املت قهوه خانه ای / راز خوشمزگی این غذا چیست؟

نکته مهم دیگر این است که املت را باید با شعله زیاد طبخ کنید. برای طبخ املت ماهیتابه را روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا داغ شود. سپس روغن را به آن می افزاییم. روغن را باید به مقداری بریزید که سطح ماهیتابه شما را پر کند. کمی که روغن داغ شد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و در روغن تفت دهید. رب گوجه فرنگی را باید به اندازه ای تفت دهید که از هم باز شود و رنگ آن تغییر کند. حواستان باشد موقع طبخ حرارت ماهیتابه پایین نباشد.

زمانی که رب سرخ می شود رنگ آن قرمزتر می شود. در این مرحله نمک را اضافه کنید. توجه داشته باشید در املت قهوه خانه ای از گوجه فرنگی استفاده نمی کنند و فقط از رب گوجه فرنگی استفاده می شود . کمی هم فلفل سیاه یا قرمز در صورت دلخواه به رب اضافه کنید. بعد از آن، تخم مرغ ها را در ماهیتابه بشکنید. دقت کنید که اولا اگر تخم مرغ هایتان در یخچال بوده حتما قبل از درست کردن املت به دمای محیط برسانید و بعد در املت استفاده کنید.

ثانیا ابتدا همه تخم مرغ را در ماهیتابه بشکنید و بعد آنها را با هم در سطح ماهیتابه پخش کنید. باید ابتدا تخم مرغ ها در ماهیتابه به یک دما برسند تا یکی سفت و یکی شل پخته نشود. آنگاه رب و تخم مرغ ها را کاملا با هم مخلوط کنید. بعد از دو دقیقه املت قهوه خانه ای ما آماده است. این غذا را می توانید با پیاز خام و سبزی تازه میل کنید. نوش جان.

آموزش املت قهوه خانه ای / راز خوشمزگی این غذا چیست؟

 

ارسال به دوستان
مصرف این ۲ میوه‌ خطر مرگ زودهنگام را کاهش می‌دهد غده تیروئید در بدن چه نقشی دارد؟ (فیلم) حذف صفر از پول ملی؛ تجربه‌ای جهانی با یکصد نمونه مشابه طرز تهیه کباب مرغ با کرفس (یک ناهار مجلسی با نکات) واتس‌اپ چگونه بدون دریافت پول، میلیاردها دلار درآمد دارد؟ ژاپن به عنوان میانجی در روابط ایران و آمریکا؛ آیا مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟ «سوزاندن چهره سربازان کشته‌شده کره‌شمالی» در جنگ؛ اوکراین:امروز تسلیم، فردا مقیم کره‌جنوبی‌ شوید غذای خیابانی در هند؛ پخت املت در دهلی نو (فیلم) احتیاط در تطبیق روایات آخرالزمانی با تحولات خاورمیانه / واقعه شریف ظهور در گرو تقدیر الهی است، نه تدابیر انسانی نوجوان دکل‌نورد، صخره‌نورد شد (فیلم) سفر تاریخی چائوشسکو به ایران؛ از دیدار با رفسنجانی تا سقوط در رومانی زمین؛ بی‌فروغ‌تر از همیشه اختلاف نتانیاهو و موساد درباره حمله به ایران سم آلتمن: ابرهوش‌ مصنوعی باعث افزایش 10 برابری پیشرفت‌های فناوری می‌شود موشک روسی هواپیمای آذربایجانی را سرنگون کرد؟ ادعای تکان‌دهنده منابع دولتی باکو