۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۲:۳۰
کد خبر ۱۰۱۳۶۹۹
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۲۴-۰۸-۱۴۰۳
کد ۱۰۱۳۶۹۹
انتشار: ۱۴:۲۷ - ۲۴-۰۸-۱۴۰۳

افزایش تعداد تصادفات اتوبوس های بین شهری

افزایش تعداد تصادفات اتوبوس های بین شهری
سرهنگ احمد شیرانی در گفت‌وگو با ایسنا از افزایش تصادفات ناوگان اتوبوس مسافربری بین شهری در هفته اخیر خبر داد و اعلام کرد: متأسفانه این حوادث موجب کشته و مجروح‌شدن تعدادی از هموطنان شده است.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از افزایش تعداد تصادفات اتوبوس‌های بین شهری خبر داد و گفت: رانندگان باید شرایط جوی‌را مدنظر قرار دهند و با سرعت مطمئنه رانندگی کنند.
 
به گزارش ایسنا، سرهنگ احمد شیرانی در گفت‌وگو با ایسنا از افزایش تصادفات ناوگان اتوبوس مسافربری بین‌شهری در هفته اخیر خبر داد و اعلام کرد: متأسفانه این حوادث موجب کشته و مجروح‌شدن تعدادی از هموطنان شده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که تصادفات بیشتر در ساعات شبانگاهی و شرایط بارانی اتفاق افتاده و شامل مواردی مانند خروج از جاده، واژگونی، برخورد با نیوجرسی‌های وسط جاده و تصادفات زنجیره‌ای بوده است.
 
وی با اشاره به شروع بارش‌های پاییزی و لغزندگی سطح جاده‌ها، افزود: در نخستین بارندگی‌ها به دلیل وجود ذرات روغن و آثار باقیمانده روی جاده، لغزندگی افزایش می‌یابد. در چنین شرایطی، رانندگان باید آمادگی و احتیاط بیشتری داشته باشند تا از وقوع حوادث جلوگیری شود.
 
سرهنگ شیرانی تأکید کرد: رانندگی با سرعت پایین‌تر از حد مجاز تعیین‌شده در تابلوها و رعایت سرعت مطمئنه، به‌ویژه در جاده‌های بارانی، بسیار ضروری است. متأسفانه برخی از رانندگان، بدون توجه به شرایط نامناسب جوی، اصرار دارند در زمان مشخصی به مقصد برسند که همین موضوع می‌تواند خطرات جدی را به‌دنبال داشته باشد.
 
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، همچنین بر لزوم مسئولیت‌پذیری بیشتر رانندگان اتوبوس‌ها تأکید کرد و گفت: بی‌احتیاطی و عدم رعایت مقررات رانندگی، از عوامل اصلی بروز این حوادث است. رانندگان باید درک کنند که جان مسافران امانتی گرانبها نزد آن‌هاست و مسئولیت این امانت نیازمند توجه و دقت بیشتری است.
 
سرهنگ شیرانی افزود: قانون‌گذار، مسئولیت نظارت بر عملکرد رانندگان را بر عهده مدیران شرکت‌های مسافربری قرار داده است. طبق تبصره ۱ ماده ۳۱ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی مصوب سال ۱۳۸۹، شرکت‌ها و مؤسسات حمل و نقل بار و مسافر در قبال تخلفات ایمنی و تصادفات ناوگان خود مسئولیت دارند. در صورت وقوع تخلفات منجر به تصادفات جرحی یا فوتی، پروانه فعالیت شرکت یا مؤسسه متخلف ممکن است از یک ماه تا یک سال تعلیق و در صورت تکرار، برای همیشه لغو شود.
 
وی در پایان از رانندگان و مدیران شرکت‌ها خواست تا با رعایت دقیق مقررات و تعهد به وظایف خود، نقش مؤثری در ارتقای ایمنی سفرهای بین‌شهری ایفا کرده و از وقوع حوادث تلخ جلوگیری کنند.
ارسال به دوستان
بلیط هواپیما فلای تودی
معرفی ۷ اثر خوب تاریخ سینما که دیدنشان واجب است خواص یک سبزی که برای همه چیز مفید است! معاون رسانه و ارتباطات بنیاد امید ایرانیان: عارف معامله نمی‌کند و باج نمی‌دهد، پس تخریب می‌شود ایران اتهامات آمریکا و اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد رئیس سازمان حفاظت محیط‌ زیست: ۶۶ درصد تالاب‌های کشور به کانون گرد و غبار تبدیل شده‌ واکنش ایران به ادعاهای شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر سه‌گانه شرور معروف شرق تهران پس از بازداشت: غلط کردم (فیلم) فرمان اجرایی پوتین درباره معاهده جامع راهبردی ایران و روسیه دستگیری هانیِ کرده شرور سطحِ یک به ضربِ گلوله پلیس (فیلم) دبیر ستاد ملی جمعیت: ۱۰.۴ درصد جمعیت ایران سالمند هستند عامل شهادت ۸ مرزبان کشور اعدام شد شلیک پلیس به «ممد طراح» شرورِ معروف تهران که دیروز روده های یک شرور دیگر را بیرون ریخته بود درویش فعلا مدیرعامل پرسپولیس ماند باشگاه فولاد خوزستان خواستار برگرداندن کارت زرد یوسوپف شد کیف وزیر امنیت داخلی آمریکا را در واشنگتن دزدیدند: از پاسپورت تا پول نقد!