۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۱۳۶۹۹
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۲۴-۰۸-۱۴۰۳
کد ۱۰۱۳۶۹۹
انتشار: ۱۴:۲۷ - ۲۴-۰۸-۱۴۰۳

افزایش تعداد تصادفات اتوبوس های بین شهری

افزایش تعداد تصادفات اتوبوس های بین شهری
سرهنگ احمد شیرانی در گفت‌وگو با ایسنا از افزایش تصادفات ناوگان اتوبوس مسافربری بین شهری در هفته اخیر خبر داد و اعلام کرد: متأسفانه این حوادث موجب کشته و مجروح‌شدن تعدادی از هموطنان شده است.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از افزایش تعداد تصادفات اتوبوس‌های بین شهری خبر داد و گفت: رانندگان باید شرایط جوی‌را مدنظر قرار دهند و با سرعت مطمئنه رانندگی کنند.
 
به گزارش ایسنا، سرهنگ احمد شیرانی در گفت‌وگو با ایسنا از افزایش تصادفات ناوگان اتوبوس مسافربری بین‌شهری در هفته اخیر خبر داد و اعلام کرد: متأسفانه این حوادث موجب کشته و مجروح‌شدن تعدادی از هموطنان شده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که تصادفات بیشتر در ساعات شبانگاهی و شرایط بارانی اتفاق افتاده و شامل مواردی مانند خروج از جاده، واژگونی، برخورد با نیوجرسی‌های وسط جاده و تصادفات زنجیره‌ای بوده است.
 
وی با اشاره به شروع بارش‌های پاییزی و لغزندگی سطح جاده‌ها، افزود: در نخستین بارندگی‌ها به دلیل وجود ذرات روغن و آثار باقیمانده روی جاده، لغزندگی افزایش می‌یابد. در چنین شرایطی، رانندگان باید آمادگی و احتیاط بیشتری داشته باشند تا از وقوع حوادث جلوگیری شود.
 
سرهنگ شیرانی تأکید کرد: رانندگی با سرعت پایین‌تر از حد مجاز تعیین‌شده در تابلوها و رعایت سرعت مطمئنه، به‌ویژه در جاده‌های بارانی، بسیار ضروری است. متأسفانه برخی از رانندگان، بدون توجه به شرایط نامناسب جوی، اصرار دارند در زمان مشخصی به مقصد برسند که همین موضوع می‌تواند خطرات جدی را به‌دنبال داشته باشد.
 
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، همچنین بر لزوم مسئولیت‌پذیری بیشتر رانندگان اتوبوس‌ها تأکید کرد و گفت: بی‌احتیاطی و عدم رعایت مقررات رانندگی، از عوامل اصلی بروز این حوادث است. رانندگان باید درک کنند که جان مسافران امانتی گرانبها نزد آن‌هاست و مسئولیت این امانت نیازمند توجه و دقت بیشتری است.
 
سرهنگ شیرانی افزود: قانون‌گذار، مسئولیت نظارت بر عملکرد رانندگان را بر عهده مدیران شرکت‌های مسافربری قرار داده است. طبق تبصره ۱ ماده ۳۱ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی مصوب سال ۱۳۸۹، شرکت‌ها و مؤسسات حمل و نقل بار و مسافر در قبال تخلفات ایمنی و تصادفات ناوگان خود مسئولیت دارند. در صورت وقوع تخلفات منجر به تصادفات جرحی یا فوتی، پروانه فعالیت شرکت یا مؤسسه متخلف ممکن است از یک ماه تا یک سال تعلیق و در صورت تکرار، برای همیشه لغو شود.
 
وی در پایان از رانندگان و مدیران شرکت‌ها خواست تا با رعایت دقیق مقررات و تعهد به وظایف خود، نقش مؤثری در ارتقای ایمنی سفرهای بین‌شهری ایفا کرده و از وقوع حوادث تلخ جلوگیری کنند.
ارسال به دوستان
نتانیاهو مدعی شد: چهره خاورمیانه را تغییر خواهیم داد شکست منچستر یونایتد مقابل ولورهمپتون؛ ادامه روزهای کابوس‌وار شیاطین سرخ هنرنمایی زیبا چترباز‌ها در آسمان جزیره کیش (فیلم) اتحادیه عرب ایران را به «دامن زدن به نزاع» در سوریه متهم کرد؛ سکوت در برابر تجاوزات اسرائیل مسدودسازی ۴۰ سایت و صفحه اینستاگرامی فروش داروهای غیرمجاز توسط پلیس فتا فرود اضطراری پرواز مشهد-نجف در کرمانشاه فرآیند طراحی و تولید خودروی شاسی بلند غول پیکر شامان روسی (فیلم) رانندگی جنون‌آمیز راننده خودروی شاسی بلند روی ریل راه آهن (فیلم) پزشکیان: بیگانگان توان خراب کردن ایران را ندارند؛ خرابی‌ها از درون است نخست‌وزیر مجارستان: ۳۰۰ میلیارد یورو کمک به اوکراین، هدر رفت پول بود غذای روستایی در یمن؛ پخت یک سوپ خوشمزه با ۳۰۰ گرم عدس قرمز (فیلم) مراقبت‌های پس از جراحی کیسه صفرا (فیلم) آنهایی که انتخابات برایشان تمام نشده، هر روز پروژه‌ای جدید را کلید می‌زنند پرسه پلنگ و توله‌اش در ارتفاعات اشکورات رودسر (فیلم) مسدودسازی دوباره درگاه‌های صرافی‌های رمزارز؛ ابهام در علت و سکوت مسئولان