۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۱۵۹۲۹
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۳ - ۰۳-۰۹-۱۴۰۳
کد ۱۰۱۵۹۲۹
انتشار: ۱۳:۳۳ - ۰۳-۰۹-۱۴۰۳

مقایسه سرانه تولید ناخالص داخلی ایالت‌های آمریکا با کشورهای گروه ۷ (+ اینفوگرافی)

مقایسه سرانه تولید ناخالص داخلی ایالت‌های آمریکا با کشورهای گروه ۷ (+ اینفوگرافی)
ایالات متحده از نظر بهره‌وری از سایر کشورهای گروه ۷ پیشی گرفته است، و این برتری در سطح ایالتی نیز صادق است. می‌سی‌سی‌پی، ایالتی با پایین‌ترین سرانه تولید ناخالص داخلی در آمریکا، همچنان از چهار کشور گروه ۷ ثروتمندتر است.

اینفوگرافی زیر، سرانه تولید ناخالص داخلی، کشورهای گروه ۷ را در مقایسه با ایالت‌های منتخب آمریکا نشان می‌دهد. چرا مقایسه ایالت‌های آمریکا با گروه ۷؟ با بررسی در سطح ایالتی، می‌توان تفاوت‌های جمعیتی و تقاضای کل را در نظر گرفت که معمولاً نابرابری‌های تولید بین اقتصاد آمریکا و اقتصادهای همتراز آن را پنهان می‌کند.

مقایسه سرانه تولید ناخالص داخلی ایالت‌های آمریکا با کشورهای گروه ۷ (+ اینفوگرافی)

رویای اقتصادی آمریکا همچنان در حال رشد است

به گزارش روزیاتو، ایالات متحده از نظر بهره‌وری از سایر کشورهای گروه ۷ پیشی گرفته است، و این برتری در سطح ایالتی نیز صادق است. می‌سی‌سی‌پی، ایالتی با پایین‌ترین سرانه تولید ناخالص داخلی در آمریکا، همچنان از چهار کشور گروه ۷ ثروتمندتر است.

مقایسه سرانه تولید ناخالص داخلی ایالت‌های آمریکا با کشورهای گروه ۷ (+ اینفوگرافی)

در همین حال، ویرجینیای غربی، با دومین سرانه تولید ناخالص داخلی پایین، از تمام شش کشور دیگر گروه ۷ پیشی می گیرد.

شکاف عمیق در تولید

این شکاف‌های عظیم در تولید ممکن است برای کسانی که به دقت وضعیت را دنبال نمی‌کنند، تعجب‌آور باشد. اقتصاد آمریکا از زمان همه‌گیری کرونا رشد چشمگیری داشته است، به طوری که سرانه تولید ناخالص داخلی آن بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۴ به میزان ۲۰,۰۰۰ دلار افزایش یافته است؛ رشدی که هیچ یک از کشورهای دیگر گروه ۷ حتی از سال ۲۰۱۰ تاکنون به آن دست نیافته‌اند.

البته رکورد تورم و تقویت دلار آمریکا در چهار سال اخیر نیز بر این ارقام تأثیر گذاشته است.

مقایسه سرانه تولید ناخالص داخلی ایالت‌های آمریکا با کشورهای گروه ۷ (+ اینفوگرافی)

عوامل موفقیت

با این حال، نمی‌توان انکار کرد که آمریکا همچنان از رقبای خود جلوتر است. همانطور که مجله اکونومیست به خوبی پوشش داده است، عوامل متعددی در داستان موفقیت دو دهه اخیر آن نقش داشته‌اند: ترکیبی از انقلاب نفت شیل (نفت استخراج شده از سنگ‌های رسوبی) در دهه ۲۰۰۰، رونق بخش فناوری در دهه ۲۰۱۰، و محرک‌های اقتصادی دوران همه‌گیری در سال ۲۰۲۰ باعث تداوم رشد شده است، در حالی که اروپا، کانادا و ژاپن با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کردند.

علاوه بر این، بازار مصرف‌کننده و سرمایه گسترده، نیروی کار یکپارچه، و سلطه بر بهترین دانشگاه‌های جهان، چرخه رشد را همچنان در حال گردش نگه داشته است.

ارسال به دوستان
ایران عضو ناظر اتحادیه اقتصادی اوراسیا شد دور از دسترس ترین نیایشگاه جهان / سفر به کلیسایی که در بالای کوه و جای عجیبی ساخته شده (فیلم) هشدار فرمانده سپاه خوزستان : دشمن با استفاده از فضای مجازی به دنبال ایجاد یاس و ترس در جامعه است سید حسن خمینی : بیشترین نفع وقایع سوریه را اسرائیل برد/ ترکیه بسیار خودخواهانه رفتار کرد نخست وزیر عراق : نظام اسد از عراق درخواست مداخله نظامی نکرده بود تاریخ مصرف مردم فریبی با عناوینی مانند "تجمع امت حزب الله" تمام شده است / همه می دانند که قصه پول و قدرت است نه غصه دین و انقلاب! یمن : فرودگاه تل آویو را با موشک مافوق صوت هدف گرفتیم اعتراض جمعی از هنرمندان به ستاد بزرگداشت «فروغ و سهراب» نتا S چینی و تحمل 7.7 تن فشار؛ آلمانی ها و آمریکایی ها کجایید؟! (+فیلم) عملیات استشهادی در غزه / حماس : یکی از نیرو‌های مقاومت خود را در میان نیرو‌های اسرائیلی منفجر کرد آقای جلیلی! اگر «عمق راهبردی» توقف قانون حجاب را درک کنید متوجه می‌شوید چه معنایی دارد ثبت لحظه حضور پلنگ ایرانی با توله‌اش در جنگل‌های گیلان (فیلم) مدودف : جنگ بین روسیه و آمریکا، اتمی خواهد بود عراقچی وارد پکن شد شمار کشته‌های حمله هوایی پاکستان به افغانستان به ۵۰ تن رسید