۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۱۷۹۴۷
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۱۰-۰۹-۱۴۰۳
کد ۱۰۱۷۹۴۷
انتشار: ۲۳:۲۴ - ۱۰-۰۹-۱۴۰۳

قانون عفاف و حجاب/ اتباع و مهاجران قانونی اجازه امر به معروف درباره حجاب دارند / مستثناء شدن دارندگان کارت اقامت از شرط تابعیت

قانون عفاف و حجاب/ اتباع و مهاجران قانونی اجازه امر به معروف درباره حجاب دارند / مستثناء شدن دارندگان کارت اقامت از شرط تابعیت
طبق تبصره یک این بند از ماده ۳۲، می‌گوید: «دستور العمل اجرائی این بند ظرف سه ماه پس از لازم الاجراء شدن این قانون به تصویب ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور می رسد».
ستاد امر به معروف و نهی از منکر وظایف و اختیارات قانون حمایت از آمران به معروف را در متنی که مبنی بر قانون عفاف و حجاب است منتشر کرد.
 
به گزارش خبرآنلاین، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان نشست خبری اخیر خود، بیان کرد قانون عفاف و حجاب ۲۳ آذر ابلاغ می‌شود.
 
روز شنبه متن کامل قانون عفاف و حجاب در رسانه ها منتشر شد. بر این اساس، طبق ماده یکم از تبصره دوم ماده ۳۲، «مهاجرین یا اتباع بیگانه‌ای» که «مجوز اقامت رسمی از وزارت کشور» دارند، امکان امر به معروف و نهی از منکر را دارا هستند.
 
طبق ماده ۳۲ قانون عفاف و حجاب، «ستاد امر به معروف و نهی از منکر علاوه بر وظایف و اختیارات قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر مصوب ۱۳۹۴/۱/۲۳ و سایر قوانین به منظور تحقق اهداف این قانون مکلف به انجام دادن وظایف زیر است:
 
۱- فرهنگ سازی در مورد نحوه امر به معروف و نهی از منکر در حوزه عفاف و حجاب در چهارچوب مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و قوانین و مقررات در قالب آموزش‌های حضوری مکتوب صوتی و تصویری برای ارائه در فضای مجازی و غیر مجازی و صدا و سیما و تدوین برنامه های آموزش عمومی و تخصصی برای مجریان فریضه امر به معروف و نهی از منکر با همکاری مرکز مدیریت حوزه های علمیه سازمانها نهادهای فرهنگی و صاحب نظران
 
۲- حمایت از گروههای مردمی امر به معروف و نهی از منکر و صدور مجوز فعالیت آنها و آموزش و ارائه گواهینامه آموزش به آنها و نظارت بر کار ایشان مطابق قوانین و مقررات»
 

تبصره‌ها چه می‌گویند؟

 
طبق تبصره یک این بند از ماده ۳۲، می‌گوید: «دستور العمل اجرائی این بند ظرف سه ماه پس از لازم الاجراء شدن این قانون به تصویب ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور می رسد».
 
تبصره ۲ نیز نوشته است: «مجوز گروههای مردمی امر به معروف و نهی از منکر زبانی و نوشتاری در حدود مواد (٤) (۵) و (٦) قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر مصوب ۱۳۹۴٫۱٫۲۳ برای مؤسسین دارای شرایط زیر صادر می شود.
 
۱. تابعیت جمهوری اسلامی ایران (تبصره: شرط مذکور در این بند در خصوص مهاجرین یا اتباع بیگانه در صورت دارا بودن مجوز اقامت رسمی از وزارت کشور اعمال نمی شود.)
 
۲- اسلام و التزام عملی به آن و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
 
۳. حسن شهرت
 
۴. داشتن حداقل ۲۳ سال تمام شمسی برای هر یک از مؤسسین
 
۵. دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی یا سطح دو حوزه علمیه
 
۶. نداشتن سوء پیشینه کیفری
 
۷. داشتن گواهی پایان دوره آموزش امر به معروف و نهی از منکر
 
۸. زمینه سازی حضور علاقمندان در عرصه امر به معروف و نهی از منکر زبانی و رفع موانع»
ارسال به دوستان
سقوط مرگبار یک کودک از ساختمانی مرتفع (فیلم) ۱۰ گل فراموش نشدنی دیوید بکام (فیلم) تقویت سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل با قرارداد ۵۵۰ میلیون دلاری صدور سند حدنگاری برای تمامی اراضی جزیره ابوموسی؛ تثبیت مالکیت ایران لحظه جدال مرگبار دو تمساح غول پیکر (فیلم) دیدار وزیر صنعت ایران با پوتین؛ رایزنی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی نتانیاهو مدعی شد: چهره خاورمیانه را تغییر خواهیم داد شکست منچستر یونایتد مقابل ولورهمپتون؛ ادامه روزهای کابوس‌وار شیاطین سرخ هنرنمایی زیبا چترباز‌ها در آسمان جزیره کیش (فیلم) اتحادیه عرب ایران را به «دامن زدن به نزاع» در سوریه متهم کرد؛ سکوت در برابر تجاوزات اسرائیل مسدودسازی ۴۰ سایت و صفحه اینستاگرامی فروش داروهای غیرمجاز توسط پلیس فتا فرود اضطراری پرواز مشهد-نجف در کرمانشاه فرآیند طراحی و تولید خودروی شاسی بلند غول پیکر شامان روسی (فیلم) رانندگی جنون‌آمیز راننده خودروی شاسی بلند روی ریل راه آهن (فیلم) پزشکیان: بیگانگان توان خراب کردن ایران را ندارند؛ خرابی‌ها از درون است