۰۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۱۸۵۹۹
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۱۳-۰۹-۱۴۰۳
کد ۱۰۱۸۵۹۹
انتشار: ۰۹:۲۷ - ۱۳-۰۹-۱۴۰۳

بهترین روش نگهداری از ماکارانی بعد از پخت

بهترین روش نگهداری از ماکارانی بعد از پخت
با توجه به اجباری بودن فرآورده ماکارونی پیشنهاد می‌شود، در هنگام خرید و مصرف این دسته از فرآورده‌ها به تاریخ تولید و انقضای درج شده بر روی برچسب محصول دقت شود و از خرید فراورده‌های فاقد نشان ملی استاندارد با کد ده رقمی و یا خرید فراورده‌های فاقد بسته بندی (فله) خودداری شود.
سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: در پی انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر «مرگ چند کودک در اثر مصرف ماکارونی آلوده»، به آگاهی می‌رساند، انواع ماکارونی مشمول مقررات اجرای استاندارد اجباری است و همواره سازمان ملی استاندارد ایران تولید، تمرکز، توزیع و فروش فراورده‌های مورد نظر را از منظر ویژگی‌های کیفی، ایمنی، بهداشتی و میکروبی با الزامات مندرج در استانداردهای ملی مربوطه مورد پایش، کنترل و نظارت قرار می‌دهد.
 
به گزارش ایسنا، سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: حداکثر یک ساعت پس از پخت، غذای باقیمانده را در یخچال قرار دهید، همچنین پیشنهاد می‌شود، غذای پخته شده را بیش از یک روز در یخچال نگهداری نکنید.
 
بر اساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی سازمان ملی استاندارد ایران، در پی انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر «مرگ چند کودک در اثر مصرف ماکارونی آلوده»، به آگاهی می‌رساند، انواع ماکارونی مشمول مقررات اجرای استاندارد اجباری است و همواره سازمان ملی استاندارد ایران تولید، تمرکز، توزیع و فروش فراورده‌های مورد نظر را از منظر ویژگی‌های کیفی، ایمنی، بهداشتی و میکروبی با الزامات مندرج در استانداردهای ملی مربوطه مورد پایش، کنترل و نظارت قرار می‌دهد.
 
فرآورده‌هایی مانند ماکارونی و برنج پس از پخت محیط مناسبی برای رشد باکتری باسیلوس سرئوس محسوب می‌شود. باسیلوس سرئوس، نوعی باکتری گرم مثبت هوازی اسپوردار مقاوم به حرارت است که سم حاصل آن در غذاهای پخته می‌تواند موجب بروز مسمومیت غذایی با علائم اسهال و استفراغ شود. اسپور این باکتری در گرم کردن‌های مکرر غذا، زنده مانده و مجدد تکثیر می‌شود؛ لذا توصیه می‌شود، حداکثر یک ساعت پس از پخت، غذای باقیمانده را در یخچال قرار دهید، همچنین پیشنهاد می‌شود، غذای پخته شده را بیش از یک روز در یخچال نگهداری نکنید.
 
شایان ذکر است، احتمال رشد باکتری باسیلوس سرئوس در فرآورده ماکارونی خام وجود ندارد.
 
با توجه به اجباری بودن فرآورده ماکارونی پیشنهاد می‌شود، در هنگام خرید و مصرف این دسته از فرآورده‌ها به تاریخ تولید و انقضای درج شده بر روی برچسب محصول دقت شود و از خرید فراورده‌های فاقد نشان ملی استاندارد با کد ده رقمی و یا خرید فراورده‌های فاقد بسته بندی (فله) خودداری شود.
 
همچنین توصیه می‌شود، برای اطمینان از محصولات خریداری شده، کد ده رقمی زیر نشان استاندارد را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال نمایند تا از اعتبار و اصالت پروانه نشان ملی استاندارد ایران اطمینان حاصل نمایند و در صورت مشاهده هرگونه مغایرت به ادارات کل استاندارد استان مربوطه مراجعه یا از طریق سامانه ۱۵۱۷ یا پورتال سازمان به نشانی http://www.inso.gov.ir اعلام شود تا اقدام لازم به عمل آید.
برچسب ها: ماکارانی ، نگهداری ، پخت
ارسال به دوستان
بازداشت دو گروه جعل اسناد ملکی و سند خودرو (فیلم) چند میلیون ایرانی از ‎واتساپ استفاده می‌کنند؟ تروریست‌هایی که کت شلواری شدند (عکس) آلودگی تهران تا شنبه ظهر ادامه خواهد داشت (فیلم) غذای خیابانی در پاکستان؛ پخت و سرو چلو مرغ بریانی در کراچی (فیلم) آخرین وضعیت ثبت‌نام حج ۱۴۰۴ یادی از زنده یاد ایرج بسطامی با ترانه ماندگار "کیه کیه در می زنه من دلم می لرزه" (صدا) تجمع اعتراضی علویان در شهر بانیاس سوریه (فیلم) عضو شورای شهر تهران: نام‌گذاری خیابان بیستون در تهران به یحیی سنوار دوباره بررسی می‌شود مردم شهر مصیاف در استان حماء نیز علیه تروریست‌های تحریرالشام به پاخاستند (فیلم) کلاهبرداری 10 میلیارد تومانی از 30 سرمایه‌گذار شکستن حکومت نظامی توسط معترضان در دمشق (فیلم) تروریست‌های الجولانی علوی ها را این گونه بعد از دستگیری مورد اهانت قرار می دهند (فیلم) معاون وزیر بهداشت: با آلودگی هوا دچار مشکلات زیادی شده‌ایم پیام مقام معظم رهبری به مناسبت میلاد حضرت مسیح (ع)