۱۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۱۸۶۸۵
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۱۳-۰۹-۱۴۰۳
کد ۱۰۱۸۶۸۵
انتشار: ۱۲:۳۳ - ۱۳-۰۹-۱۴۰۳

طرز تهیه سوپ ایتالیایی؛ قاتل سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ ایتالیایی؛ قاتل سرماخوردگی
سوپ ایتالیایی یکی از مقوی ترین سوپ هایی است که سیستم دفاعی بدن را در برابر بیماری های فصلی مانند آنفولانزا و سرماخوردگی تقویت می کند. از این رو قصد داریم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

ایتالیایی ها در فصول سرد کمترین میزان سرماخوردگی را دارند. مردم این کشور یک نوع سوپی دارند که در سرمای هوا درست می کنند و معتقدند که این غذا سیستم دفاعی بدن را بالا می برد و قاتل سرماخوردگی است.

به گزارش همشهری آنلاین، راز بزرگ این است که آنها در این نوع سوپ از برگ تازه درخت لیمو استفاده می کنند که کمتر ایرانی پیدا می شود که از این برگ استفاده کند. برگ لیمو ضد سرماخوردگی و ضد عفونت است.

مواد لازم برای تهیه سوپ ایتالیایی برای ۶ نفر:

برگ درخت لیمو ۲ عدد
نعناع تازه ۸ برگ
سیر ۵ عدد
زنجبیل تازه چند برش نازک
سینه یا ران مرغ یک عدد
پیاز یک عدد
نمک یک قاشق چای خوری
روغن ۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
لیمو تازه یک عدد بزرگ
فلفل سیاه و سفید نصف قاشق چای خوری
رشته سوپ ورمیشل ۲ کلاف مخلوط پیاز، کرفس، هویج، تره فرنگی، جعفری، سیب زمینی، نخودفرنگی، ذرت شیرین ۴۰۰ گرم

طرز تهیه سوپ ایتالیایی: ابتدا پوست زنجبیل تازه را می کنیم و خرد می کنیم و سیر و نعناع خرد شده را به آن اضافه می کنیم. یک برگ لیمو را خرد می کنیم و یک برگ دیگر را نگه می داریم که بعدا به شکل درسته داخل سوپ بریزیم. مواد را در هاون می کوبیم تا کاملا له شود و برای اینکه عصاره مواد حسابی خارج شود یک قاشق نمک، فلفل قرمز و کمی روغن به آن اضافه می کنیم و دوباره در هاون می کوبیم.

مرغ را از قبل با کمی زردچوبه و یک عدد پیاز می پزیم و آب آن را نگه می داریم تا به عنوان آب سوپ از آن استفاده کنیم. مرغ را ریش ریش یا مربعی می کنیم و داخل آب مرغ که از قبل داشتیم می ریزیم و در این مرحله برگ درخت لیمو را به شکل درسته داخل سوپ می اندازیم و موادی که کوبیده بودیم را به این ترکیب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روی حرارت بچوشد تا خواص مواد داخل سوپ آزادسازی شود.

یک عدد لیمو تازه را آبگیری می کنیم و به سوپ در حال جوش اضافه می کنیم و نمک سوپ را اندازه می کنیم. سپس فلفل سیاه و سفید را به آن اضافه می کنیم. در این مرحله به اندازه ۴۰۰ گرم مخلوط پیاز، کرفس، هویج، تره فرنگی، جعفری، سیب زمینی، نخودفرنگی، ذرت شیرین تازه را به سوپ اضافه می کنیم که می توانید از محصولات بسته بندی میکس سوپ منجمد که در بازار موجود است استفاده کنید. در ادامه دو قاشق رب گوجه فرنگی به سوپ اضافه می کنیم که رنگ و لعاب خوبی به خودش بگیرد و هم می زنیم تا رب پخش شود. زمانی که ۹۰ درصد مواد پخت کمی رشته ورمیشل به آن می افزاییم و ۱۰ دقیقه دیگر اجازه می دهیم تا سوپ جا بیفتد. سوپ در این مرحله آماده است. نوش جان.

 

ارسال به دوستان
توزیع دستورالعمل حجاب و پوشش خانم ها در شهر حماه سوریه (عکس) آغاز پیش فروش محصولات سایپا از 17 دی ماه حماس : مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل را از سر می‌گیریم نرخ تورم ترکیه به ۴۴ درصد رسید امانی سفیر ایران: پیک سیاسی ایران بدون بازرسی از فرودگاه بیروت خارج شد (فیلم) نماز جمعه عجیب اعضای تحریرالشام در سوریه (فیلم) محسن هاشمی : نان برخی ها در همین افراطی‌گری است/ بعضی افراد ۱۰۰ درصد فقیرتر شده‌اند/ اگر به دنبال حل مشکلات بودیم دلار ۸۰ هزار تومان نمی‌شد حرکت زیبای پلیس در برآورده کردن آرزوی کودک گلستانی (فیلم) درگذشت رضا رئیس طوسی عضو برجسته هیات علمی دانشگاه تهران ناپدید شدن یک جاده روستایی در خراسان‌جنوبی بر اثر بارش برف (فیلم) وزیر پیشین امنیت داخلی بریتانیا: " قاسم سلیمانی " جایگزین ندارد / ترور او مقدمه سقوط اسد بود تصاویری از آتش‌ سوزی در اسکله صیادی بندر کنگ (فیلم) قالیباف : روزی که قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفتیم، همه گریه می‌کردیم/ زخم زبان‌های منافقین هم ادامه داشت ویدئویی از صحنه جنگ تن به تن سرباز روسی و اوکراینی (هشدار: صحنه خشونت بار) اعتراض ایران به اقدام خشونت‌آمیز علیه مردم در آمریکا