۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۱۹۱۴۴
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۷ - ۱۵-۰۹-۱۴۰۳
کد ۱۰۱۹۱۴۴
انتشار: ۰۰:۱۷ - ۱۵-۰۹-۱۴۰۳
رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران در مشهد:

آمادگی انجمن های صنفی کارگری برای کمک به بخش های نظارتی وزارت کار

آمادگی انجمن های صنفی کارگری برای کمک به بخش های نظارتی وزارت کار
گلپور با اظهار تاسف از لغو مصوبه داشتن صلاحیت ایمنی و بهداشت در دولت گفت: نتیجه این تصمیم را در مرگ کارگران معدن شاهدیم.
رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران گفت: اگر انجمن های صنفی ، وزارت کار،سازمان تأمین اجتماعی و فنی و حرفه ای هستند به دلیل جامعه کار و تولید و کارگر است.
 
به گزارش عصر خبر، دکتر سمیه گلپور در نشست اعضای هیات مدیره و بازرسان کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران با رئیس و اعضای هیات مدیره کانون انجمن های صنفی کارگران استان خراسان رضوی در مشهد افزود: جایگاه تشکلات و به عبارت بهتر جایگاه سه جانبه گرایی در وزارت کار از سال ۱۳۸۵ کم رنگ شده است به طوری که مثلا شورای عالی تامین اجتماعی به هیات امنا تنزل یافت یا در شورای عالی کار به تورم جز در سال ۱۴۰۱ بی توجهی شد.
 
آمادگی انجمن های صنفی کارگری برای کمک به بخش های نظارتی وزارت کار
 
او خواستار اهمیت بیشتر وزارت کار به تشکلات شد و گفت: بخشی از مشکلات با پیگیری ما و بخشی بزرگتر به دست دولت‌ها قابل حل است.
 
گلپور با اظهار تاسف از لغو مصوبه داشتن صلاحیت ایمنی و بهداشت در دولت گفت: نتیجه این تصمیم را در مرگ کارگران معدن شاهدیم.
 
این مقام ارشد کارگری کشور تاکید کرد: در حوزه نظارت انتظار داریم وزارت کار، تأمین اجتماعی و فنی و حرفه ای قوی تر عمل کنند،ما نیز آمادگی کمک این حوزه را داریم.
 
عضو هیات مدیره کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران نیز خواستار تقویت انجمن ها شد و گفت: صفر تا ۱۰۰ مسائل کارگران ساختمانی باید در دست انجمن ها باشد نه کارگزاری ها.
 
معصوم علی موسی زاده مزد ۱۴۰۴ را از مهمترین مطالبات جامعه کارگری عنوان کرد و اظهار داشت: تمامی فعالان کارگری در این مهم ورود جدی داشته باشند.
 
او خواستار حضور نمایندگان کارگران صنوف در هیات های سخت و زیان آور شد و گفت: بازنشسته ها نیز نباید در هیات های بدوی تامین اجتماعی حضور داشته باشند.
 
آمادگی انجمن های صنفی کارگری برای کمک به بخش های نظارتی وزارت کار
 
این مقام کارگری پیمان های دسته جمعی را مورد تاکید قرار داد و گفت: این مهم تصریح قانون است که اجرا نمی شود.
 
عضو دیگر هیات مدیره کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران گفت: آموزش رانندگان زمانی در دست انجمن ها بود اما چندین سال است به سازمان فنی و حرفه ای واگذار شده است.
 
حسین چراغی با انتقاد از هزینه زیاد و اتلاف وقت برای آموزش رانندگان گفت: سازمان فنی و حرفه ای چند شرکت خاص را معرفی کرده است که کار را مشکل کرده اند آن هم با ۴ و ۵ میلیون هزینه.
 
دکتر مرادی نژاد مشاور فرهنگی کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران، استان خراسان رضوی را در حوزه فرهنگی اجتماعی جامعه کارگری دارای ظرفیت دانست و گفت: آستان قدس رضوی  می تواند در این حوزه ورود جدی داشته باشد.
 
اسعد صالحی دیگر عضو هیات مدیره کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران آموزش  ‌کارگران را مورد تاکید قرار داد و گفت: د ایندحوزه هر چه کار شود کم است.
 
او با بیان این که سهمیه بیمه کارگران ساختمانی از کجا سرچشمه می گیرد، گفت: ۹۵ درصد کارگران ساختمانی درجه ۳ هستند و به دلیل آیین نامه ها قادر به ارتقای درجه نیستند که این باعث مشکلات بیمه ای برای بیمه کارگران می شود.
 
آمادگی انجمن های صنفی کارگری برای کمک به بخش های نظارتی وزارت کار
 
صالحی گفت: آزمون کتبی ارتقای درجه کارگران ساختمانی برداشته شود.
 
نماینده کارگران در شورای عالی کار مزد سال ۱۴۰۴ را اولویت کانون عالی و کارگران ‌دانست و گفت: حداقل ها طبق قانون کار و سبد معیشت و نرخ تورم باید تامین شود.
 
او با اعتراض از عنوان کانون دارندگان و رانندگان گفت: دارندگان کارفرما هستند و کارگر نیستند و وزارت کار در گذشته این کار را انجام داده که خواستار تجدید نظر هستیم.
 
اکبر عباسی عضو هیات مدیره کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران گفت: مشکلات کارگران در تمام کشور یکی است.
 
او با انتقاد از وزارت کار و تأمین اجتماعی گفت: بگویند برای کارگران چه کرده اند؟جز این که نمایندگان کارگری را تهدید می بینند.
 
عباسی تصریح کرد: حاضرند کار را به بهش خصوصی بسپارند اما تشکلات کارگری استفاده نکنند.
 
وی کفت: بگویند با تاکید رهبر معظم انقلاب برای امنیت شغلی کارگران چه کرده اند؟ بیشتر آسیب های اجتماعی از بیکاری است که گریبانگیر کشور است.
 
آمادگی انجمن های صنفی کارگری برای کمک به بخش های نظارتی وزارت کار
 
محمد باقری بازرس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران گفت: از سال ۱۳۸۹ تا سال ۱۳۹۲ تعداد ۸۰۰ هزار تحت پوشش بیمه کارگران ساختمانی قرار گرفته اند و بعد آز آن هیچ سهمیه ای افزوده نشد.
 
وی با بیان این که مسئولان سابق تامین اجتماعی آمار دروغ از تعداد بیمه شدگان کارگران ساختمانی می دادند طوری که در سامانه رفاهی فرد بیمه پرداز است اما در شعب تامین اجتماعی فرد بیمه شده نیست.
 
باقری اعلام کرد: در حال حاضر کمتر از ۵۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه کارگران ساختمانی هستند.
 
وی گفت: در مشهد برخی انجمن های ساختمانی چند شماره حساب دارند که غیر قانونی است و ما خواستار رسیدگی هستیم.
 
دکتر فاطمه محمدیان عضو هیات مدیره کانون عالی انجمن های صنفی کارگران نیز خواستار بیان مشکلات استان خراسان رضوی شد.
 
باقری گفت: امور مربوط به کارگران ساختمانی از کارگزاری ها به انجمن های صنفی واگذار شود.
 
دکتر مهران قاسم پور رئیس کانون انجمن های صنفی کارگران استان خراسان رضوی و نایب رئیس کانون عالی گفت: خوشبختانه همدلی و همکاری خوبی بین تشکلات و ادارات مرتبط وجود دارد که نتایج خوبی داشته است.
 
هادی ابوی فعال کارگری نیز حل مشکلات کارگران را اولویت تشکلات در استان خراسان رضوی دانست و گفت: در احراز هویت کارگران ساختمانی باید بروز بود و بیمه بیکاری افراد را به بهانه های واهی قطع نکرد.
 
او گفت: وزارت کار بین تشکلات کارگری تبعیض قائل می شود و عدالت و منطق را رعایت نمی کند.
 
وی خواستار اصلاح برخی آیین نامه ها شد و گفت: امیدواریم مسولان روابط کار در این زمینه به نظرات جامعه کارگری گوش دهند.
 
علی توانا نایب رئیس کانون انجمن های صنفی کارگران استان خراسان رضوی نیز گفت: مشکلات کارگران کشوری بوده و توقع این است وزارت کار و زیر مجموعه در این زمینه ورود کنند.
 
آمادگی انجمن های صنفی کارگری برای کمک به بخش های نظارتی وزارت کار
 
او خراسان رضوی را در پیمان های دسته جمعی پیشرو دانست و گفت: مثلا در مزد ما حتی بیشتر از قانون نیز پرداخت می کنیم.
 
حمید رضا موسوی رئیس سازمان فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی در مشهد ۷ آموزشگاه و در شهرستان ها چند آموزشکاه برای رانندگان داریم و آموزش ها منظم و دقیق است.
 
او صنوف هم می توانند تقاضای تاسیس آموزشگاه بدهند.
 
حسن خرد نیا معاون مدیر کل تامین اجتماعی استان خراسان رضوی گفت: ۳۰ درصد قطعی بیمه کارگران ساختمانی واقعی هستند که توان پرداخت ندارند.
 
او گفت: ۲۸ هزار میلیارد تومان در حوزه بیمه کارگران ساختمانی کسری بودجه داریم.
 
محمد امین بابایی مدیر کل کار استان خراسان رضوی گفت: تامین اجتماعی به ما هم اطلاعات درست نمی دهد و مدعی است محرمانه می باشد.
 
وی گفت: تا زمانی که لینک اطلاعات ادارات به هم متصل نشود مشکلات حل نخواهد شد.
 
او با تاکید بر پیش و بودن استان در پیمان های دسته جمعی اظهار داشت: در آمدهای مجموعه های ورزشی را از ۵ میلیارد تومان در سال گذشته به ۳۰ میلیارد تومان در سال جاری رسانده ایم.
برچسب ها: کارگران ، وزارت کار
ارسال به دوستان