۰۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۲۰۷۱۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۲۱-۰۹-۱۴۰۳
کد ۱۰۲۰۷۱۲
انتشار: ۱۱:۳۷ - ۲۱-۰۹-۱۴۰۳

ایلان ماسک و مدیرعامل گوگل می‌خواهند بیابان را با صفحات خورشیدی بپوشانند

ایلان ماسک و مدیرعامل گوگل می‌خواهند بیابان را با صفحات خورشیدی بپوشانند
ماسک در طول این تبادل نظر گفته است که انسان‌ها نمی‌توانند از تمام انرژی موجود روی زمین استفاده کنند و پوشاندن بیابان‌ها و مناطق خشک با صفحات خورشیدی می‌تواند تقریبا منبع انرژی جهان را پنج برابر کند.

حضور پر رنگ ایلان ماسک در سیاست، عشق او به انرژی خورشیدی را از بین نبرده است. این علاقه‌ای است که او با ساندار پیچای (Sundar Pichai)، مدیرعامل شرکت آلفابت مادر گوگل، در میان گذاشته است. ماسک در طول این تبادل نظر گفته است که انسان‌ها نمی‌توانند از تمام انرژی موجود روی زمین استفاده کنند و پوشاندن بیابان‌ها و مناطق خشک با صفحات خورشیدی می‌تواند تقریبا منبع انرژی جهان را پنج برابر کند.

به گزارش ایسنا، پیچای به این اظهار نظر ایلان ماسک اینگونه پاسخ داد: درست است. ما باید مقیاس استفاده از نیروی خورشیدی را بسیار بیشتر کنیم، شگفت‌انگیز که وقتی واضح‌ترین مسیر جلوی چشمان ما است، به دنبال جایگزین‌ باشیم!

به نقل از فورچون، ممکن است این یک بحث یک ایده نظری بوده باشد، اما گفتگوی بین دو تن از قدرتمندترین مدیران آمریکا نویدبخش صنعتی است که سرمایه‌گذاران از زمان پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ماه گذشته تا حد زیادی به آن فشار آورده‌اند. ماسک یا «رفیق اول» جدید آمریکا، قرار است رهبری به اصطلاح وزارت کارآمدی دولت را بر عهده بگیرد و به بخش کلیدی حلقه درونی ترامپ تبدیل شده است.

صرف نظر از تسلط ماسک در دفتر بیضی ریاست جمهوری، چندین مدیر دارایی گفته‌اند که نسبت به ثروت این صنعت در دوره ترامپ خوشبین هستند. گرگ اسمیتیز (Greg Smithies)، می‌گوید که عملکرد بخش خورشیدی در اولین دوره ریاست جمهوری او نشان می‌دهد که این صنعت هنوز هم می‌تواند پیشرفت کند.

اسمیتیز، یکی از مدیران مالی سابق شرکت بورینگ و سپس نورالینک که دو شرکت متعلق به ایلان ماسک هستند، افزود: در زمان آخرین دولت ترامپ، مردم از انرژی خورشیدی بهره می‌گرفتند، زیرا ارزان‌تر بود و اکنون حتی ارزان‌تر است.

چرا انرژی خورشیدی می‌تواند در دوران ترامپ رشد کند؟

برای بسیاری از افراد، وضعیت اقتصادی انرژی خورشیدی غیرقابل انکار است. بر کسی پوشیده نیست که جهان بیش از هر زمان دیگری به انرژی نیاز دارد، به خصوص با پیشرفت در هوش مصنوعی و محاسبات که تقاضای زیاد از سوی غول‌های فناوری مانند شرکت آلفابت ایجاد می‌کند. تحولاتی مانند ظهور وسایل نقلیه الکتریکی نیز وجود دارد که در آن تسلای ماسک رهبر جهان است.

جنیفر بوسکاردین چینگ (Jennifer Boscardin-Ching)، متخصص در انرژی‌های پاک می‌گوید که منطقی است که شرکت‌ها و کشورها تقریبا همه راه‌ها را برای به دست آوردن انرژی بیشتر در نظر خواهند گرفت. او خاطرنشان کرد که توافقات بین غول‌های بزرگ فناوری و شرکت‌های هسته‌ای، علیرغم انعقاد قراردادهای مشابه با تامین‌کنندگان انرژی‌های تجدیدپذیر، بازتاب زیادی داشته است.

شرکت‌های خورشیدی همچنین از ذینفعان بزرگ قانون کاهش تورم بوده‌اند که ۴۰۰ میلیارد دلار بودجه فدرال را برای انرژی پاک کنار گذاشته است.

در حالی که تعرفه‌ها در دوره اول ترامپ به شدت به صنعت خورشیدی ضربه زد، شرکت‌ها باید این بار آمادگی بیشتری برای سیاست‌های حمایتی داشته باشند. به عنوان مثال، جان برگر (John Berger)، مدیر عامل سونووا (Sunnova) به تازگی گفته است که شرکت او پس از تغییر تقریبا کامل حالت به تأمین کنندگان داخلی، از تعرفه‌ها مصون شده است.

در نهایت، برخی معتقدند برخی از سیاست‌های جمهوری‌خواهان ممکن است به این صنعت کمک کند. اسمیتیز می‌گوید که دولت ترامپ می‌تواند الزامات مجوز برای همه پروژه‌های انرژی، از جمله انرژی خورشیدی را تسهیل کند و دسترسی به زمین‌های عمومی را افزایش دهد. او خاطرنشان کرد که زمین‌ها شامل بیابان‌های زیادی می‌شود که متعلق به اداره مدیریت زمین هستند.

ارسال به دوستان
مردم شهر مصیاف در استان حماء نیز علیه تروریست‌های تحریرالشام به پاخاستند (فیلم) کلاهبرداری 10 میلیارد تومانی از 30 سرمایه‌گذار شکستن حکومت نظامی توسط معترضان در دمشق (فیلم) تروریست‌های الجولانی شهروندان سوری که علوی هستند را اینگونه بعد از دستگیری مورد اهانت قرار میدهند (فیلم) معاون وزیر بهداشت: با آلودگی هوا دچار مشکلات زیادی شده‌ایم پیام مقام معظم رهبری به مناسبت میلاد حضرت مسیح (ع) درگیری مسلحانه بین تروریست‌ها و شبه نظامیان مسیحی در المزه دمشق (فیلم) دیدار سفرای چند کشور با عراقچی (+عکس) دانش آموزان «شب امتحان»‌ ۲.۵ میلیون دقیقه فیلم تماشا کردند! شعار یاعلی یاعلی معترضین علوی سوریه در مقابل فرمانداری طرطوس (فیلم) رییس مرکز ملی فضای مجازی: رفع فیلتر سایر پلتفرم‌ها منوط به رعایت چارجوب‌هاست معاون اجرایی رئیس‌جمهور: سفر استانی بعدی رئیس‌جمهور به خوزستان خواهد بود (فیلم) حملات موشکی و پهپادی یمن به منطقه صنعتی عسقلان در اسرائیل (فیلم) جعبه سیاه هواپیمای آذربایجانی پیدا شد نخست وزیر بشار اسد : سوریه به ایران، 30 میلیارد دلار بدهی دارد / حقوق نخست وزیر 140 دلار و وزیر 70 دلار بود / ایران سالانه یک میلیارد دلار به سوریه می داد