۰۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۲۱۱۰۸
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۲۲-۰۹-۱۴۰۳
کد ۱۰۲۱۱۰۸
انتشار: ۱۸:۱۲ - ۲۲-۰۹-۱۴۰۳

ژاپنی‌ ها از ماه، هلیوم به زمین می‌آورند!

ژاپنی‌ ها از ماه، هلیوم به زمین می‌آورند!
طبق یک توافق بین شرکت ژاپنی آی‌اسپیس(ispace) و شرکت اکتشاف ماه مگنا پترا(Magna Petra) استخراج فضایی به واقعیت نزدیک‌تر شده است.
شرکت ژاپنی آی‌اسپیس(ispace) قصد دارد ماموریت‌های استخراج «هلیوم-3» را بر روی ماه فرود آورد.
 
به گزارش ایسنا، طبق یک توافق بین شرکت ژاپنی آی‌اسپیس(ispace) و شرکت اکتشاف ماه مگنا پترا(Magna Petra) استخراج فضایی به واقعیت نزدیک‌تر شده است.
 
به نقل از اسپیس، این شرکت‌ها به تازگی اعلام کرده‌اند که در یک تفاهم‌نامه توافق کرده‌اند برای استفاده از منابع ماه برای منافع اقتصادی با یکدیگر همکاری کنند.
 
طبق بیانیه مشترک آنها، شرکت «مگنا پترا »قصد دارد از طریق «برداشت غیر مخرب و پایدار» روزی مقادیر تجاری از ایزوتوپ‌های هلیوم-3 را از خاک خاص سطح کره ماه برای تحویل و توزیع در زمین استخراج کند.
 
گفتنی است که صنایع با کمبود شدید این ماده مواجه هستند و شرکت‌های فضایی با استخراج آن از ماه قصد دارند این کمبود را رفع و درآمدهای هنگفت به جیب بزنند.
 
این توافق در حالی صورت می‌گیرد که شرکت فضایی «آی‌اسپیس»، خود را برای پرتاب دومین مأموریت فرودگر ماه، با امید به موفقیت در جایی که فرودگر قبلی آن شکست خورد، آماده می‌کند.
 
آن ماموریت، اولین تلاش «آی‌اسپیس» برای فرود بر روی ماه بود که به دلیل نقص در حسگر ارتفاع فرودگر با یک تصادف خاتمه یافت.
 
این شرکت اکنون برای دومین ماموریت خود اعلام کرده است که اصلاحات و بهبودهای لازم را در نرم‌افزار فرودگر انجام داده است تا این بار از یک اتفاق ناگوار مشابه جلوگیری کند.
 
اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، فرودگر قمری این شرکت موسوم به رزیلینیس(Resilience)، کاوشگر کوچک آن به نام تناسیسوس(Tenacious) را به سطح ماه خواهد برد تا توانایی خود را در عبور از سطح ماه و جمع‌آوری نمونه‌های خاک آن نشان دهد.
 
گفته می‌شود که این ماموریت زودتر از ژانویه 2025 پرتاب نخواهد شد.
 
در همین حال، «مگنا پترا» می‌گوید این نوع نمایش فناوری به شرکت این امکان را می‌دهد تا بر روی یک جدول زمانی سریع برای تأیید، گرفتن و بازگرداندن مقادیر زیادی «هلیوم-3» که امیدوار است در نهایت به زمین تحویل دهد، ادامه دهد.
 
جفری مکس(Jeffrey Max) مدیر عامل مگنا پترا با ابراز اطمینان از دستاوردهای فضایی تاکنون گفت: این ماموریت‌ها نیازمند یک شریک حمل و نقل و زیرساخت قمری در ماه با شایستگی‌های اثبات شده، چابکی و رهبری قوی هستند.
 
تاکشی هاکامادا(Takeshi Hakamada) بنیان‌گذار و مدیرعامل آی‌اسپیس نیز گفت: ما از همکاری با «مگنا پترا» برای انتقال فناوری آنها به ماه خرسندیم.
 
وی افزود: اقتصاد قمری به بسیاری از منابع مهم به غیر از آب وابسته خواهد بود و تلاش برای استفاده از این منابع مهم است.
 
در واقع، فراوانی ظاهری آب-یخ در قطب جنوبی ماه، یک مسابقه فضایی در عصر جدید را به راه انداخته است. برنامه آرتمیس ناسا برای بازگرداندن فضانوردان به سطح ماه با برنامه‌های چین برای شکست دادن آنها رقابت می‌کند. آب-یخ یک منبع شگفت‌انگیز همه کاره برای فضانوردان است که می‌تواند برای کاربردهای مختلفی از تهیه آب آشامیدنی معمولی گرفته تا ایجاد سوخت موشک مورد استفاده قرار گیرد. اما همانطور که هاکامادا اشاره می‌کند، این تنها منبع ارزشمندی نیست که در ماه پیدا می‌شود.
 
هاکامادا در پایان گفت: اقتصاد قمری به بسیاری از منابع مهم به غیر از آب وابسته خواهد بود و تلاش برای استفاده از این منابع مهم است. آی‌اسپیس نیز به حمایت از اهداف شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف برای توسعه این اقتصاد جدید ادامه خواهد داد.
برچسب ها: ژاپن ، ماه
ارسال به دوستان
حمله تروریستی، علت غرق شدن کشتی باری روسیه در دریای مدیترانه اعلام شد هشدار ایلان ماسک: زنگ خطر درباره آینده اقتصادی آمریکا به صدا درآمده طراحی ویژه و دیدنی هواپیمای قطر به مناسبت سال نو میلادی (فیلم) شوک به رختکن منچستریونایتد؛ سرآشپز محبوب جدا شد طلای آسیا بر گردن پسران وزنه‌بردار ایران؛ دختـران هم خوش درخشیدند پزشکیان: قول می‌دهم سهم شما را بر اساس عدالت بدهیم اعتراضات مردمی در شهر‌های مختلف سوریه در اعتراض به دولت الجولانی (فیلم) رونالدو در سرمای قطبی؛ شیرجه در جکوزی یخ زده در دمای منفی ۲۰ درجه! (+عکس) ادارات و دانشگاه های استان تهران پنجشنبه تعطیل شد افتِ عجیب استقلال با موسیمانه؛ از ۶ گلِ نکونام تا ۵ گلِ موسیمانه دیدار پزشکیان با خانواده سه شهید بجنوردی (فیلم) انتشار پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر با یادی از فیلم سینمایی «مادر» (عکس) ستاره ایرانی نامزد بهترین بازیکن ماه لیگ امارات خبر خوش برای دانش‌ آموزان درباره ترمیم معدل پیشگوییِ امباپه؛ پشیمانی در کار نیست، ۲۰۲۵ سالِ ماست