۱۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۶:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۲۶۹۹۶
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۸ - ۱۳-۱۰-۱۴۰۳
کد ۱۰۲۶۹۹۶
انتشار: ۲۳:۴۸ - ۱۳-۱۰-۱۴۰۳

وزیر ارتباطات: ۵۳ درصد احکام برنامه هفتم به فناوری اطلاعات گره خورده است

وزیر ارتباطات: ۵۳ درصد احکام برنامه هفتم به فناوری اطلاعات گره خورده است
وزیر ارتباطات با تأکید بر لزوم توجه به بحث اشتغال و اقتصاد در برنامه هفتم گفت: این دو موضوع لازم و ملزوم یکدیگر هستند. اگر اقتصاد در مسیر رشد قرار گیرد، به‌طور طبیعی اشتغال نیز افزایش خواهد یافت. بر اساس تکلیف برنامه هفتم، سهم اقتصاد دیجیتال باید به ۱۰ درصد از کل تولید ناخالص داخلی برسد و این هدف، نیاز به سیاستگذاری و اقداماتی زیرساختی دارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت:نقش جدی حوزه فناوری و نوآوری در برنامه هفتم توسعه پیشرفت به وضوح مشهود است؛ به طوری که افزون بر ۵۳ درصد احکام های این برنامه به طور مستقیم یا غیرمستقیم به حوزه فناوری و زیرساخت مرتبط است.

به گزارش ایرنا، سید ستار هاشمی در نشست شورای اداری استان کهگیلویه و بویراحمد، به ویژگی‌های مدیریتی استاندار استان اشاره کرد و گفت: یکی از ویژگی‌های مهم استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نکته‌سنجی و دقت نظر او است؛ به طوری که در این سفر، هر آنچه مطرح شد، به طور خلاصه در وزارت ارتباطات ثبت گردید و این امر شایسته تقدیر است.

وی در ادامه افزود: با توجه به جامعیت و دقت فرمایشات استاندار، نمی‌خواهم مجدد مسائل مطرح شده را تکرار کنم، اما تمایل دارم برخی نکات را از زاویه‌ای دیگر خدمت شما ارائه دهم. یکی از محورهای مورد توجه در دولت چهاردهم، تمرکز بر برنامه هفتم پیشرفت به عنوان یک میثاق ملی برای همه ماست.

وزیر ارتباطات ادامه داد: نقش جدی حوزه فناوری و نوآوری در این برنامه به وضوح مشهود است؛ به طوری که بالغ بر ۵۳ درصد احکامات برنامه هفتم به طور مستقیم یا غیرمستقیم به حوزه فناوری و زیرساخت مرتبط می‌باشد. بنابراین، در زمینه ارتباطات، مسئولیت‌ها فراتر از مسائل صرف ارتباطی است؛ زیرا زندگی در هیچ حوزه‌ای بدون ارتباطات میسر نیست.

هاشمی همچنین گفت: آیا می‌توان در مورد فضای اقتصادی کشور صحبت کرد و بر ظرفیت‌های بی‌بدیل فناوری تأکید نکرد؟ آیا می‌توان به بحث گردشگری و بوم‌گردی اشاره کرد و زیرساختها را نادیده گرفت؟ در دیالوگ‌ها و ملاقات‌های اخیر با مردم در مسجد صاحب الزمان، نارضایتی‌هایی به گوش می‌رسید که قطع برق به قطع ارتباطات منجر می‌شود. این موضوع اگرچه در نگاه اول اهمیت چندانی ندارد، اما قطع ارتباطات به معنای عدم امکان پرداخت و عدم جریان کسب‌وکار است.

وی تأکید کرد: توجه به حوزه ارتباطات و تمرکز بر آن، از ارکان مهم و پیشران‌های توسعه در جوامع مختلف به شمار می‌آید. مطالعات بین‌المللی نیز این نکته را به روشنی تأیید می‌کند. امیدوارم که بتوانیم در خدمت شما عزیزان، به توسعه و ارتقاء استان در تراز برترین‌های کشور کمک کنیم. شناختی که از ظرفیت‌های استان دارم، این انتظار را قوت می‌بخشد.

وزیر ارتباطات با تأکید بر لزوم توجه به بحث اشتغال و اقتصاد در برنامه هفتم گفت: این دو موضوع لازم و ملزوم یکدیگر هستند. اگر اقتصاد در مسیر رشد قرار گیرد، به‌طور طبیعی اشتغال نیز افزایش خواهد یافت. بر اساس تکلیف برنامه هفتم، سهم اقتصاد دیجیتال باید به ۱۰ درصد از کل تولید ناخالص داخلی برسد و این هدف، نیاز به سیاستگذاری و اقداماتی زیرساختی دارد.

هاشمی اضافه کرد: در جلسات اخیر در شهرستان بویراحمد و گچساران، تلاش‌های جوانان استان را مشاهده کردم. همکاران ما که در حوزه‌های مختلف زیرساختی و ارتباطی فعالیت دارند، از ظرفیت‌های بی‌نظیر استان شگفت‌زده شدند و بر همین اساس، اراده دارند تا به این استان کمک کنند.

وی با اشاره به نیاز به آموزش و ارتقای سطح شرکت‌های استانی، گفت: بنده به همکاران در همراه اول ماموریت داده‌ام تا بهترین افراد کشور را به استان بفرستند و جوانان را آموزش دهند، تا این شرکت‌ها در سطح ملی مطرح شوند و به ترجمان اهداف اقتصاد دیجیتال و برنامه هفتم پیشرفت تبدیل شوند.

هاشمی همچنین به توسعه زیرساخت‌های ثابت اشاره کرد و گفت: آمارها نشان می‌دهد که در زمینه شبکه پهن‌باند سیار، اقدامات خوبی در استان انجام شده است؛ اما در برخی روستاها و راه‌های استان همچنان مشکلاتی داریم. در این راستا، طی سفر جاری، با همکاران تماس‌های میدانی برقرار کردیم تا کیفیت ارتباطات را بررسی کنیم. تعهد ما این است که کیفیت ارتباطات را به حدی برسانیم که رضایت مردم حاصل شود.

وی در ادامه وضعیت زیرساخت‌ها را مورد توجه قرار داد و گفت: ما در وزارت ارتباطات بیش از ۱۲۷ میلیارد تومان در استان سرمایه‌گذاری کرده‌ایم و این تنها آغاز کار است. همچنین ما به ازای این سرمایه‌گذاری‌ها، ۲۸ روستا را به شبکه ملی اطلاعات متصل کردیم و برنامه داریم تا ۷۷ روستای دیگر را نیز به بهبود خدمات ارتباطی فاقد ارتباط یا با کیفیت نامناسب ارتقا دهیم.

وزیر ارتباطات در پایان تصریح کرد: ظرفیت‌هایی در وزارت ارتباطات وجود دارد که حتی برخی افراد ممکن است از آنها بی‌اطلاع باشند. مجموعه‌های اپراتوری مانند همراه اول، ایرانسل و شرکت مخابرات ایران جزئی از این ظرفیت‌ها هستند؛ اما وظایف وزارت ارتباطات بسیار فراتر از این موارد است و ما در تلاش هستیم تا به مقابله با مشکلات و چالش‌ها بپردازیم و خدمت‌رسانی بیشتری را به عموم مردم ارائه دهیم.

برچسب ها: فناوری ، ارتباطات
ارسال به دوستان