۲۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۲۹۶۴۴
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۲۴-۱۰-۱۴۰۳
کد ۱۰۲۹۶۴۴
انتشار: ۱۵:۵۱ - ۲۴-۱۰-۱۴۰۳

درخواست ۶ کشور اتحادیه اروپا برای لغو موقت تحریم های سوریه

درخواست ۶ کشور اتحادیه اروپا برای لغو موقت تحریم های سوریه
شش عضو اتحادیه اروپا گفتند که این اتحادیه باید تحریم ها را لغو کند تا پروازهای غیرنظامی تسهیل شود، تحریم‌های کالاهای با ارزش بالا را دوباره ارزیابی کند، ممنوعیت صادرات فناوری نفت و گاز را لغو کند و کانال‌های مالی بین اتحادیه اروپا و سوریه را بازگشایی کند.
براساس سندی، شش کشور عضو اتحادیه اروپا خواستار تعلیق موقت تحریم‌ها علیه سوریه در بخش‌هایی مانند حمل‌ونقل، انرژی و بانکداری شدند.
 
به گزارش ایسنا، وزرای خارجه اتحادیه اروپا قرار است در نشستی در ۲۷ ژانویه در بروکسل درباره کاهش تحریم‌های سوریه گفت‌وگو کنند و بر اساس سندی که رویترز مشاهده کرده است، شش کشور عضو اتحادیه اروپا خواستار تعلیق موقت تحریم‌ها علیه سوریه در بخش‌هایی مانند حمل‌ونقل، انرژی و بانکداری شدند.
 
رهبران اروپایی پس از برکناری «بشار اسد» توسط نیروهای مخالف به رهبری هیئت تحریر الشام شروع به ارزیابی مجدد سیاست خود در قبال دمشق کرده‌اند. تحریر الشام توسط ایالات متحده و اکثر کشورهای دیگر و همچنین سازمان ملل متحد به عنوان یک گروه «تروریستی» شناخته می‌شود.
 
در این سند که توسط آلمان، فرانسه، هلند، اسپانیا، فنلاند و دانمارک امضا شد، آمده است که اتحادیه اروپا «باید فورا تعدیل رژیم تحریم‌های خود را آغاز کند.»
 
با این وجود، این سند همچنین هشدار داد که اگر انتظارات اتحادیه اروپا در مورد احترام به حقوق بشر و اقلیت‌ها برآورده نشود، ممکن است تحریم‌های بیشتر لغو نشوند و یک مکانیسم بازگشت فوری برای تحریم‌هایی که برداشته شده‌اند، اعمال شود.
 
ایالات متحده هفته گذشته معافیت تحریمی را برای معاملات با نهادهای حکومتی در سوریه به مدت شش ماه، در تلاش برای تسهیل جریان کمک‌های بشردوستانه، صادر کرد.
 
شش عضو اتحادیه اروپا گفتند که این اتحادیه باید تحریم‌ها را لغو کند تا پروازهای غیرنظامی تسهیل شود، تحریم‌های کالاهای با ارزش بالا را دوباره ارزیابی کند، ممنوعیت صادرات فناوری نفت و گاز را لغو کند و کانال‌های مالی بین اتحادیه اروپا و سوریه را بازگشایی کند. آنها همچنین گفتند که تحریم‌ها علیه اعضای دولت اسد و حامیان آن باید به قوت خود باقی بماند.
 
این سند می‌گوید لغو تحریم‌های هیئت تحریر الشام باید در سطح سازمان ملل و هماهنگی با شرکای نزدیک مورد بحث قرار گیرد. در این سند آمده است که «این به ارزیابی مشترک ما از نهاد فهرست‌شده هیئت تحریر الشام و رهبر آن احمد الشرع و تحولات میدانی در سوریه بستگی دارد.»
 
همچنین «کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا یکشنبه با «اسعد حسن الشیبانی» وزیر امور خارجه دولت موقت سوریه در ریاض دیدار کرد، جایی که دیپلمات‌های ارشد غربی و غرب‌آسیا برای گفت‌وگو درباره وضعیت این کشور گرد هم آمدند.
 
او گفت: «اکنون زمان آن است که رهبری جدید سوریه به امیدی که ایجاد کرده‌اند، از طریق یک انتقال صلح‌آمیز و فراگیر که از همه اقلیت‌ها محافظت می‌کند، عمل کند. در مرحله بعد، ما با وزرای خارجه اتحادیه اروپا درباره چگونگی کاهش تحریم‌ها بحث خواهیم کرد.»
ارسال به دوستان