۲۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۳۰۰۸۷
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۲۶-۱۰-۱۴۰۳
کد ۱۰۳۰۰۸۷
انتشار: ۱۳:۳۵ - ۲۶-۱۰-۱۴۰۳

میوه و سبزیجاتی که کنار هم نگهداریم، فاسد می شوند

میوه و سبزیجاتی که کنار هم نگهداریم، فاسد می شوند
اصلی ترین راز برای نگهداری تازه و طولانی مدت از میوه و سبزیجات، کنار هم قرار ندادن برخی از آنها برای مدت طولانی است.

بهترین روش نگهداری طولانی مدت میوه ها و سبزیجات بعد از خرید، نگهداری در یخچال می باشد. اما دانستن اینکه کدام میوه و سبزی را کنار هم باید قرار داد و برعکس بسیار اهمیت دارد. اگرچه برخی از محصولات می توانند به خوبی با هم مصرف شوند اما، در واقع نمی توانند در کنار هم قرار بگیرند.

به گزارش نمناک، برخی محصولات از خود اتیلن ساطع می کنند گازی که موجب زودرس شدن سایر محصولات می شود، در این میان محصولاتی هم وجود دارند که به گاز حساس هستند و در صورت قرار گرفتن در معرض آن، سریعتر خراب می شوند به همین دلیل است که برخی محصولات باید به هر قیمتی از یکدیگر جدا باشند.

سیب و هویج

سیب ها مقدار زیادی اتیلن تولید می کنند، به همین دلیل است که هنگام نگهداری آن ها با مواد غذایی دیگر باید مراقب باشید. به طور مثال از قرار دادن سیب و هویج کنار هم خود داری کنید زیرا باعث می شود هویج تنها پس از 2 هفته طعم تلخی پیدا کند.

انگور و انبه

نگهداری انگور بسیار دشوار است. آنها هیچ میوه یا سبزیجات دیگری را در نزدیکی خود تحمل نمی کنند. انبه بیش از حد گاز اتیلن تولید می کند و فرآیند رسیدن را تسریع می بخشد. علاوه بر این، سبزیجات با بوی قوی در خراب شدن انگور مؤثر هستند زیرا انگور بوها را به راحتی جذب می کند.

پیاز و سیب زمینی

پیاز به سرعت رطوبت را جذب و سیب زمینی رطوبت زیادی از خود خارج می کند بنابراین، سیب زمینی ها ریشه دار می شوند و پیازها شاخه های سبز رنگ تولید می کنند.

موز و آووکادو

اگر آووکادوی شما بیش از حد رسیده است، آن را از موز دور نگه دارید اما اگر می خواهید زودتر رسیده شود، می توانید با خیال راحت یک آووکادوی نارس را داخل یک کیسه کاغذی و در کنار موز قرار دهید.

هلو و موز

هلوهای رسیده باید از موز دور نگه داشته شوند زیرا تمام اتیلن ساطع شده از موز باعث می شود هلو بیشتر از حد معمول برسد. هر چه موز رسیده‌تر باشد، گاز بیشتری آزاد می کند.

بادمجان و طالبی

طالبی باعث می شود بادمجان ها زودتر خراب شوند بنابراین از نگهداری آن در کنار بادمجان خودداری کنید همچنین برای نگهداری بادمجانها بهتر است آن‌ها را از هرگونه میوه دور نگه دارید.

خیار و گوجه فرنگی

خیار به اتیلن بسیار حساس است به همین دلیل نباید آنها را با گوجه فرنگی نگهداری کنید زیرا خیار زودتر از زمانی که باید زرد می شود.

زغال اخته و توت فرنگی

زغال اخته ها اتیلن ساطع می کنند اگر آنها را با توت فرنگی نگهداری کنید ممکن است موجب خرابی و زودتر از حد معمول رسیده شدن توت فرنگی ها شوند. نگهداری توت فرنگی نارس همراه با زغال اخته اشکالی ندارد اما، اگر هر دو بیش از حد رسیده اند باید آن ها را ظرف چند روز میل کنید.

شلیل و کلم

شلیل ها مقدار زیادی اتیلن تولید می کنند بنابراین، اگر آنها را با کلم نگهداری کنید کلم به سرعت خراب می شود. بهتر است کلم را در یک کیسه پلاستیکی و جدا از شلیل نگهداری کرد.

برچسب ها: نگهداری ، میوه
ارسال به دوستان
«جعبه سیاه» از هادی عامل عذرخواهی کرد ابهام در مالکیت زمین‌های سپاهان/ از صفاییه تا دهکده المپیک بدون سند وزیر خارجه آمریکا: در آستانه دستیابی به توافق درباره غزه هستیم دبیرکل سازمان ملل: مذاکره کنندگان در آخرین مراحل توافق آتش بس غزه هستند فرهاد مجیدی با لباس جدید در البطائح ظاهر شد تحریم‌ های جدید وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه روسیه اعلام برگزیدگان جایزه ادبی «نِرو» رئال مادرید مانع جدایی وینیسیوس نمی‌شود هشدار وزیر خارجه عراق نسبت به فرار عناصر داعش از زندان‌های سوریه صعود تاریخی نواک جوکوویچ در اوپن استرالیا؛ رکوردشکنی جدید ادعای اسرائیل: بازیگر متجاوز امپریالیست در سوریه خود ترکیه است اولیایی: مدیران جدید استقلال، کاپیتان‌ها را به خاطر مصاحبه محروم نمی‌کنند اطلاعیه‌ برنامه‌سازانی که به هادی عامل کفن هدیه دادند: فقط 3 مهمان دلگیر شدند حذف تیم والیبال سپهر صدرای مشهد از لیگ برتر به دلیل غیبت دوم سردار آزمون؛ ارزشمندترین بازیکن شباب الاهلی به نقل از البیان