۰۸ فروردين ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۲
کد خبر ۱۰۴۶۳۹۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۰۳-۰۱-۱۴۰۴
کد ۱۰۴۶۳۹۰
انتشار: ۱۱:۲۶ - ۰۳-۰۱-۱۴۰۴

تهران قدیم؛ فست‌فود قجری در دوره قاجار چه بود؟

تهران قدیم؛ فست‌فود قجری در دوره قاجار چه بود؟
در تهران دوره قاجار، پایتخت‌نشینان وقتی می‌خواستند با مواد غذایی دم‌دست‌شان غذایی فوری درست کنند، سراغ اشکنه می‌رفتند.

در همه خانه‌ها می‌شد مقداری روغن، پیاز، کشک و... پیدا کرد و اشکنه را که با کمترین دردسر و به سرعت آماده می‌شد، روی سفره گذاشت. تهرانی‌ها اما از میان انواع اشکنه بیشتر به اشکنه چنگال، کال‌جوش و اشکنه شنبلیله علاقه داشتند و این سه نوع اشکنه میان پایتخت‌نشینان دوره قاجار بیشتر طرفدار داشت.

تهران قدیم؛ فست‌فود قجری در دوره قاجار چه بود؟

منبع: همشهری آنلاین

برچسب ها: تهران قدیم ، اشکنه
ارسال به دوستان
بلیط هواپیما فلای تودی