۲۸ فروردين ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۰
کد خبر ۱۰۴۸۱۸۶
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۱ - ۱۳-۰۱-۱۴۰۴
کد ۱۰۴۸۱۸۶
انتشار: ۱۸:۵۱ - ۱۳-۰۱-۱۴۰۴

معاون سیاسی سپاه: در صورت عملی‌شدن تهدیدها، ایران در دکترین دفاعی و ماهیت برنامه هسته‌ای خودش تجدیدنظر خواهد کرد

معاون سیاسی سپاه: در صورت عملی‌شدن تهدیدها، ایران در دکترین دفاعی و ماهیت برنامه هسته‌ای خودش تجدیدنظر خواهد کرد
مبتنی بر این فتوا، ایران به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نبوده است و هدف از توسعه برنامه هسته‌ای را استفاده از این صنعت در تمامی حوزه‌های صلح‌آمیز و غیرنظامی تعریف کرده و آن را باقوت و قدرت دنبال می‌کند.
سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه در یادداشتی در فارس نوشت: تهدید به شرارت و اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای و دیگر مراکز حیاتی و مهم ایران، از جمله موضوع‌هایی است که این روزها از سوی مقامات آمریکایی و صهیونی به تکرار مطرح می‌شود. به‌تازگی در رسانه‌ها آمد که ترامپ می‌گوید، اگر در مذاکرات با ایرانی‌ها به توافق نرسیم، به آنها حمله می‌کنیم! همچنین، مطلبی از نتانیاهو در رسانه‌ها بسیار بازتاب پیدا کرد مبنی بر اینکه، اگر خدا هم با آنها (ایرانی‌ها) باشد، ما آنان را شکست می‌دهیم!
 
اینکه در نهایت در میدان عمل، این تهدیدها عملیاتی خواهد شد یا نه، قطعی نیست و همچنان یک گزاره احتمالی است، اما در برابر این احتمال، سه گزاره  قطعی وجود دارد که دوستان و دشمنان ملت ایران، باید موردتوجه قرار دهند؛
 
نکته اول؛ آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها، بارهاوبارها هدف از حمله نظامی به ایران را نابودی تأسیسات هسته‌ای ایران اعلام کرده‌اند. به‌طورقطع، دشمنان به‌هیچ‌عنوان قادر نخواهند بود دانش و فناوری هسته‌ای بومی شده در ایران را با اقدام و حمله نظامی از بین ببرند. دلایل برای این مهم و اثبات ناتوانی دشمن برای رسیدن به  هدف اعلامی‌اش برای نابودی توان و صنعت هسته‌ای ایران فراوان است، اما برای رعایت اختصار، اشاره به دلیل اقامه شده از سوی رئیس‌جمهور اسبق آمریکا کفایت می‌کند.
 
«باراک اوباما» بعد از توافق برجام در تیرماه سال ١٣٩۴به شدت مورد انتقاد عده‌ای از جنگ طلبان آمریکایی قرار گرفت. منتقدین بر این باور بودند که اوباما اشتباه کرده و نباید با هسته‌ای شدن ایران از طریق مذاکره موافقت می‌کرد؛ آنان بر این نکته تاکید داشتند که به هیچ وجه نباید اجازه داد تا ایرانی‌ها، از چرخه کامل سوخت هسته‌ای برخوردار باشند. در چنین فضا و شرایطی رئیس جمهور وقت آمریکا با صراحت اعلام کرد؛ «اگر ممکن بود دوست داشتم با دستان خودم، تمام پیچ و مهره های تاسیسات هسته‌ای ایران را بازکنم.» اوباما با اظهارات به صراحت اعلام کرد؛ اولاً جنگ با ایران به نفع آمریکا نیست، و ثانیاً، با جنگ نمی‌توان صنعت هسته‌ای ایران را از بین برد.
 
نکته دوم؛ جمهوری اسلامی بارها اعلام کرده، آغازگر هیچ جنگی نخواهد بود، لکن در دفاع از امنیت ملی و منافع ملت ایران، بسیار جدی بوده و طی ۴۶ سال گذشته، این مهم را به اثبات رسانده است.
 
رهبر حکیم انقلاب اسلامی و فرمانده معظم کل قوا، در خطبه‌های نماز عید فطر، یک بار دیگر به تهدیدهای دشمن اشاره کرده، ضمن ضعیف دانستن اجرایی شدن این تهدیدها، با صراحت فرمودند: «اگر شرارتی انجام بگیرد، قطعاً ضربه متقابل محکم خواهند خورد.» نه تنها هیچ یک از اهداف اعلامی برای تجاوز نظامی از جمله نابودی صنعت هسته‌ای تحقق پیدا نخواهد کرد؛ بلکه این اقدام دشمن، صنعت هسته‌ای ایران را وارد مرحله جدید خواهد کرد و آن گاه، باید تعریف جدیدی برای ایران و محور مقاومت در معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی داشت.
 
چگونگی و نتایج، آثار و پیامدهای ضربه متقابل محکم ایران، به‌طورقطع فصل نوینی را در معادلات و روند تحولات منطقه و جهان پدید خواهد آورد؛ چرا که سه‌گانه «اراده سیاسی»، «قدرت و توانایی‌های نظامی» و «موقعیت ژئوپلیتیکی ایران»، امکان این ضربه متقابل محکم موفق و مؤثر را به بهترین شکل برای ایرانی‌ها فراهم ساخته است.
 
نکته سوم؛ جمهوری اسلامی بارها اعلام کرده، سلاح هسته‌ای در دکترین دفاعی ایران جایگاهی ندارد. فتوای رهبر حکیم انقلاب اسلامی هم در این موضوع، بسیار روشن بارهاوبارها مطرح و تکرار شده است. مبتنی بر این فتوا، ایران به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نبوده است و هدف از توسعه برنامه هسته‌ای را استفاده از این صنعت در تمامی حوزه‌های صلح‌آمیز و غیرنظامی تعریف کرده و آن را باقوت و قدرت دنبال می‌کند؛ اما در این میان، یک نکته مهم و کلیدی وجود دارد و آن اینکه، از سوی برخی مقامات در جمهوری اسلامی اعلام شده در صورت عملی‌شدن تهدیدها علیه برنامه هسته‌ای، ایران در دکترین دفاعی و ماهیت برنامه هسته‌ای خودش تجدیدنظر خواهد کرد؛ معنای این تجدیدنظر بسیار روشن است.
 
بنابراین، هرچند اقدام به شرارت از سوی آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها به ایران و ایرانی‌ها خساراتی را وارد خواهد ساخت؛ لکن از یک سو خسارت‌های سنگین‌تر با ضربه متقابل محکم به دشمنان وارد خواهد شد و از سوی دیگر، نه‌تنها هیچ یک از اهداف اعلامی برای تجاوز نظامی از جمله نابودی صنعت هسته‌ای تحقق پیدا نخواهد کرد؛ بلکه این اقدام دشمن، صنعت هسته‌ای ایران را وارد مرحله جدید خواهد کرد و آن گاه، باید تعریف جدیدی برای ایران و محور مقاومت در معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی داشت.
ارسال به دوستان
بلیط هواپیما فلای تودی
خورشید باعث شکل‌گیری آب در ماه شده است! چطور در خانه بدون فضای باز باغبانی کنیم؟ / راهنمای نگهداری و کاشت گیاهان آپارتمانی سرنخی از نقش عصر یخبندان در سقوط روم خوراکی های مفید برای تقویت حافظه + بهترین میوه ها تهران قدیم؛ سفری به محله چال میدان (+عکس) القسام ۳ تانک مرکاوا را در شرق غزه هدف قرار داد  مرعشی: ما نباید برجام را خرج انتخابات مجلس دهم می‌کردیم/ مطمئن باشید ایران لیبی نمی‌شود شناسایی یک پرنده زیبا برای اولین بار در بوشهر بازداشت عاملان حمله به پلیس راه یاسوج - اصفهان ارتش لبنان: شماری از مظنونان حمله موشکی به اسراییل بازداشت شدند نماینده روسیه در وین: از مذاکرات آژانس و ایران حمایت می‌کنیم اعتراض شدید کاپیتان‌های استقلال به داور پس از تساوی مقابل گل‌گهر معاون وزیر خارجه: مکان مذاکرات تا این لحظه رم است/ در دور دوم تمرکز بر تعیین چارچوب‌ها و دستور کار مذاکرات خواهد بود/ ایران فراتر از موضوعات هسته‌ای، موضوعی برای مذاکره ندارد/ رفع تحریم بر روی کاغذ را نمی‌پذیریم رئال مادرید 1-2 آرسنال/ جادوی مادرید هم حریف تیم آرتتا نشد؛ آرسنال در نیمه نهایی ریزگردها و مرگِ بی‏صدا