۲۳ فروردين ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۲
کد خبر ۱۰۴۸۵۱۳
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۱۵-۰۱-۱۴۰۴
کد ۱۰۴۸۵۱۳
انتشار: ۱۵:۵۹ - ۱۵-۰۱-۱۴۰۴

غذای خیابانی در هند؛ پخت نان پاراتا در بمبئی (فیلم)

غذای خیابانی در هند؛ پخت نان پاراتا در بمبئی (فیلم)
پراته (یا پاراتا) نوعی نان تخت و لایه‌لایه است که در آشپزی هندی، پاکستانی و افغانستانی رایج است. این نان از آرد گندم تهیه شده و با روغن یا کره پخته می‌شود. پراته به‌صورت ساده یا با مواد مختلفی مانند سیب‌زمینی، سبزیجات، گوشت یا تخم‌مرغ پر شده و معمولاً در وعده‌های صبحانه یا به‌عنوان میان‌وعده مصرف می‌شود

منبع:فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران 👇👇👇 کانال 1 aparat.com/asriran کانال 2 youtube.com/@asriran_official/videos
برچسب ها: پخت ، بمبئی ، نان
ارسال به دوستان
بلیط هواپیما فلای تودی