۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۳
کد خبر ۱۰۵۰۹۶۹
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۲۴-۰۱-۱۴۰۴
کد ۱۰۵۰۹۶۹
انتشار: ۰۸:۳۳ - ۲۴-۰۱-۱۴۰۴

شگردهای کلاهبرداران اینترنتی را بشناسید تا در دام نیوفتید

شگردهای کلاهبرداران اینترنتی را بشناسید تا در دام نیوفتید
این روزها که دغدغه های زندگی روزمره، باعث شده بیشتر مردم تمام امور بانکی و مالی خود را بدون مراجعه به بانک ها و از طریق اپلیکیشن های مختلف در فضای مجازی انجام دهند، فرصت مضاعفی برای کلاهبرداران فضای مجازی ایجاد شده تا با فریب این کاربران، پولی به جیب بزنند.
ارسال پیامک حاوی لینک های آلوده یا تماس با عناوین مختلف با افراد با بهانه‌های متفاوت، از جمله مهم ترین روش های کلاهبرداران سایبری است که سال هاست حساب هموطنان ما را خالی می‌کند، در حالیکه با دانستن چند نکته می‌توان از وقوع این کلاهبرداری‌ها جلوگیری کرد.
 
به گزارش ایسنا، این روزها که دغدغه های زندگی روزمره، باعث شده بیشتر مردم تمام امور بانکی و مالی خود را بدون مراجعه به بانک ها و از طریق اپلیکیشن های مختلف در فضای مجازی انجام دهند، فرصت مضاعفی برای کلاهبرداران فضای مجازی ایجاد شده تا با فریب این کاربران، پولی به جیب بزنند. همچنین استفاده برخی کودکان، سالمندان و افراد کم سواد که اطلاعات کمی درباره فضای مجازی دارند و ممکن است فریب هر پیامی را بخورند، کار را برای این شیادان راحت تر کرده است.
 
این پلتفرم ها درست است که امکان دسترسی راحتی را برای انجام امور اداری و مالی فراهم کرده‌اند، اما قطعا استفاده از آنها، کاملا ایمن نیست و باید در این فضاها مراقب اطلاعات شخصی بود.
 

شگردهای کلاهبرداران اینترنتی را بشناسید

دو مورد از مهم ترین شگردهایی که سال هاست کلاهبرداران سایبری از آن استفاده می کنند ارسال پیامک با لینک آلوده یا تماس با افراد است.
 
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که پیامکی حاوی لینک اینترنتی از یک سرشماره موبایل ناشناس برای شما ارسال شده باشد که در آن آمده است که برای «برقراری یارانه معیشتی»، «مشاهده ابلاغیه و اظهاریه» یا «دریافت سود سهام عدالت» روی لینک پیامک شده کلیک کنید.
 
این در حالیست که اگر افراد روی این لینک ها کلیک کنند، تلفن همراه آنها هک شده و ممکن است تمام حساب‌های بانکی شهروندان، خالی شود. 
 
علاوه بر این ممکن است با عناوین مختلف با شما تماس گرفته شود و با عناوینی چون «برنده شدن در قرعه کشی»، «دریافت وام فوری» یا «طرح های بیمه ای» از شما درخواست کنند که کد چهاررقمی ارسال شده برای تلفن همراهتان را به آنها بدهید.
 
با این روش نیز، اگر کد را در اختیار افراد قرار دهید؛ می‌توانند با استفاده از آن کد، وارد همراه بانک‌های افراد شده و با استفاده از اطلاعات بانکی، حساب های بانکی آنان را خالی کنند.
 
شگردهای کلاهبرداران اینترنتی را بشناسید تا در دام نیوفتید
ارسال به دوستان
بلیط هواپیما فلای تودی
درخشش سردار آزمون با گل و پاس گل در پیروزی پرگل شباب الاهلی تصویب طرح ترمیم حقوق کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تعطیلی یک روزه تخت جمشید و نقش رستم به مناسبت شهادت امام صادق (ع) خوزستان گرم‌تر می‌شود؛ تداوم افزایش دما تا آخر هفته ترافیک سنگین در محورهای البرز؛ چالوس مسدود شد دومین شکست شهسواری در تونس؛ این بار مقابل پینگ‌پنگ‌باز ۱۷ ساله راه یافتن فیلم سعید روستایی به بخش مسابقه اصلی جشنواره کن دیدار احتمالی نماینده ترامپ با پوتین؛ طرح صلح اوکراین با مخالفت کی‌یف مواجه شد کنکور ۱۴۰۴؛ ۶۳ درصد داوطلبان زن هستند مجلس از وزیر اطلاعات درباره مذاکرات ایران و آمریکا و مقابله با فساد پرسید تخت روانچی در سفارت واتیکان: پاپ فرانسیس یاور ستم‌دیدگان بود واکنش روسیه به حمایت انگلیس از اوکراین؛ تحریم ۲۱ نماینده پارلمان وزارت علوم: یارانه تغذیه دانشجویی حذف نمی‌شود واکنش قاطع دستگاه قضا به آتش‌سوزی عابربانک بیرجند؛ متهم بازداشت شد مقاومت بازار مسکن در برابر کاهش دلار؛ قیمت‌ها همچنان صعودی است