۰۹ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۲۴۹۲۸
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۱۸-۰۴-۱۳۸۹
کد ۱۲۴۹۲۸
انتشار: ۱۲:۱۰ - ۱۸-۰۴-۱۳۸۹

فشارخون دومین بیماری رایج کشور

وی گفت: همانطور که صنایع دخانی موظف هستند در مورد استعمال دخانیات اطلاع رسانی کنند صنایع غذایی هم باید برچسبهایی بر روی مواد غذایی مبنی بر خطر مصرف نمک زیاد به منظور هشدار به مصرف‌کننده درج کنند.

دکتر امامی به ایرانیان هشدار داد که به علت بی توجهی به هشدارهای پزشکی فشارخون بالا دومین بیماری شایع بعد از دیابت در کشور بوده که لازمه پیشگیری از این بیماری استفاده نکردن از نمکدان در سر سفره غذا و توجه به مقدار نمک در موادغذایی است.

به گزارش مهر، فخرالسادات امامی با اشاره مطالعات انجام شده مبنی بر اینکه 50 درصد افراد مبتلا به فشارخون از بیماری خود خبر ندارند گفت: کنترل و اندازه‌گیری مرتب فشارخون در گروه‌های سنی و فواصل مختلف الزامی است.
 
وی گفت: کاهش میزان مصرف نمک روزانه، باعث کاهش متوسط فشارخون در جامعه می شود در حالی که ایرانیها به دلیل رعایت نکردن مصرف نمک و بی توجهی به هشدارهای پزشکی فشار خون را بعد از دیابت به عنوان دومین بیماری رایج کشور ثبت کرده اند.
 
امامی با اشاره به میزان کلرور سدیم مورد نیاز روزانه بدن افزود: بدن انسان به صورت ناخواسته مقدار زیادی کلرورسدیم از طریق مواد غذایی متفاوت به شکل املاح دریافت می‌کند. لذا استفاده از نمکدان در سر سفره برای مصرف بیشتر نمک کاملاً غیرضروری است و ترک این عادت نقش مهمی در پیشگیری از فشارخون دارد.
 
رئیس اداره قلب و عروق وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به اعلامیه FDA‌ "سازمان جهانی غذا و دارو" در سال 1998 مبنی بر استفاده نکردن از کلرور سدیم در طبخ غذا گفت: تا سال 1998 این سازمان کلرور سدیم را ماده بی‌خطر اعلام کرده بود ولی از این تاریخ اعلام شد این ماده بی‌خطر نیست و این تغییر نگاه انقلابی عظیم در صنایع غذایی دنیا پدید آورد.
 
وی گفت: همانطور که صنایع دخانی موظف هستند در مورد استعمال دخانیات اطلاع رسانی کنند صنایع غذایی هم باید برچسبهایی بر روی مواد غذایی مبنی بر خطر مصرف نمک زیاد به منظور هشدار به مصرف‌کننده درج کنند.
 
دکتر امامی با اشاره به علامت استاندارد بر روی مواد غذایی گفت: وقتی مشتری علامت استاندارد را روی یک بسته غذایی می‌بیند به غلط تصور می‌کند این مواد غذایی از فیلترهای خاصی گذشته‌ است در حالی که علامت استاندارد نشانه مدیریت خدمات است نه کیفیت مواد غذایی.
 
رئیس اداره قلب و عروق افزود: وقت آن رسیده است که صنایع غذایی کشورمان میزان نمک موجود در مواد غذایی تولید شده را در روی بسته‌های موادغذایی درج کنند.

ارسال به دوستان
طراح کارزار تغییر ریاست دانشگاه بهشتی: حراست دانشگاه به‌جای نظارت، به ابزار فشار بر دانشجویان تبدیل شده است/ بیش از ۲۲۵۳ امضا برای تغییر ریاست/ از تفکیک جنسیتی تا مشکلات رفاهی، حل‌نشده باقی‌مانده‌اند شیر را سرد بخوریم یا گرم؟ روش اصولی شستشوی کلم بروکلی قله محبوب پژوهشگران طب سنتی واکنش استاد جامعه‌شناسی به اعتراض‌ها علیه رفع فیلترینگ: اقلیت نمی‌تواند برای اکثریت تصمیم بگیرد خوشبختی، خیال و یک سیرْ سرمای دارالخلافه فت باکس؛ تجربه‌ای متفاوت از هارلی دیویدسون (عکس) بارش برف سنگین در خرقان استان مرکزی (فیلم) پارک ژانگ جیاجی باغی آسمانی در چین / جنگلی شگفت‌انگیز از صخره‌های معلق در میان آسمان و زمین (فیلم) فلسفۀ مارتین هایدگر؛ «وجود» چیست و چه تفاوتی با «موجود» دارد؟ ویوو اکس200 پرو؛ قاتل سامسونگ و آیفون/ کیفیت عکس های این چینی را ببینید واکنش وزارت نفت به اظهارات سخنگوی هیات رئیسه مجلس درباره خرید سوخت از قاچاقچیان: دروغ گفته است بازگشت هوندا پرلود (عکس) انتقاد عضو شورای شهر تهران از تغییرات مدیریتی زاکانی (فیلم) آرس اکس-رید؛ مرسدس بنز برای فتح هر مسیری (+عکس)