۳۰ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۲
کد خبر ۱۲۶۳۷۳
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۲۶-۰۴-۱۳۸۹
کد ۱۲۶۳۷۳
انتشار: ۲۰:۳۸ - ۲۶-۰۴-۱۳۸۹

اولتیماتوم وزیر راه به ایران ایرتور درباره توپولف ها

وقتی در اواخر سال گذشته قرار شد توپولف ها جایگزین شوند از همان زمان گفته بودم تا پایان سال 89 باید این کار انجام گیرد. باید از شرکت های هواپیمایی دارای توپولف حمایت کرد تا به تدریج توپولف را از ناوگان خارج کنند.
خبر آنلاین: وقتی در کشور پتانسیل خوبی برای ساخت آزادراه ها و راه آهن کشور داریم چرا نباید از توان داخلی بهره بگیریم. نمونه آن آزاد راه خرم آباد - پل زال است. وی افزود: این آزاد راه در کمترین زمان با سرمایه گذاری داخلی و توان فنی مهندسی کشور اجرا شده است. پیش از این پروژه های آزادراهی و ریلی هم داشته ایم که با توان داخلی به بهره برداری رسیده اند.

وزارت راه وترابری یکی از وزارتخانه ها عریض و طویل کشور است. با توجه به حجم بالای پروژه های عمرانی در دست اجرا این وزارتخانه بیش از گذشته در کانون توجه قرار دارد. تا کنون وزارت راه وترابری سعی کرده است با اولویت دادن به پروژه های نیمه تمام در ساخت راه ها و توسعه حمل ونقل ریلی، زمینه توسعه حمل ونقل کشور که از شاخص ها ی توسعه یافتگی هر کشوری به شمار می آید، فراهم کند.

 اما وزارت راه و ترابری در ساخت وتوسعه زیر ساخت ها با چالش هایی مواجه است. البته بخش بیشتر این مشکلات به تامین منابع مالی  مربوط است. حمید بهبهانی وزیر راه وترابری در خصوص وضعیت پروژه های نیمه تمام وزارت راه وترابری و به کارگیری توان داخلی در ساخت این پروژه ها به خبرآنلاین گفت: وزارت راه وترابری  در جهت به سرانجام رساندن پروژه های در حال اجرا، تمام برنامه های خود را پیش بینی کرده است.

بهبهانی با اشاره به این که در حال حاضر سعی کرده ایم، مشکلات موجود در این مسیر را هموار کنیم، افزود:  به همین علت به سمت تقویت و حمایت از توان داخلی حرکت کرده ایم. وی با تاکید بر اهمیت بکارگیری توان داخلی در ساخت آزاد راه ها و راه آهن کشور، تصریح کرد: از سرمایه گذاران  داخلی  حتی به شکل کنسرسیومی از شرکت های توانمند کشور استقبال می کنیم.

 وزیر راه وترابری یاد آور شد: اگر پیمانکاران خارجی در کشور فعال شدند نه به این دلیل که ما در داخل کشور  این توانایی را نداریم. بلکه این مسئله برای تامین منابع مالی از سوی سرمایه گذاران خارجی بوده است.

بهبهانی  تصریح کرد: وقتی در کشور پتانسیل خوبی برای ساخت آزادراه ها و راه آهن کشور داریم چرا نباید از توان داخلی بهره بگیریم. نمونه آن آزاد راه  خرم آباد - پل زال است. وی افزود: این آزاد راه در کمترین زمان با سرمایه گذاری داخلی و توان فنی مهندسی کشور اجرا شده است. پیش از این پروژه های آزادراهی و ریلی هم داشته ایم که با توان داخلی به بهره برداری رسیده اند.

 وزیر راه ترابری با تاکید براینکه در شرایط حاضر وزارت راه وترابری از سرمایه گذاری داخلی حمایت ویژه ای  خواهد کرد، اعلام آمادگی کرد: برای پذیرش سرمایه گذاری در بخش ساخت  آزاد راه ها شرایط مهیا است و از سرمایه گذاران می خواهیم اگر توان لازم را دارند به ما مراجعه کنند. همچنین در بخش ریلی نیز به شرکت های توانمد داخلی میدان می دهیم و اگر هم بتوانند فاینانس خارجی هم تامین کنند که بیشتر مورد توجه قرار خواهند گرفت.

 هواپیمای ایرتور 5 ماه فرصت دارد تا توپولف‌ها را جایگزین کند

 بهبهانی علاوه  بر این در باره موضوع خروج توپولف‌های 154 از ناوگان و جایگزنی ها آنها که در هفته گذشته باعث بروز برخی مشکلات در شرکت ایران ایرتور شد گفت: وزارت راه وترابری از شرکتهای هواپیمایی برای جایگزینی هواپیماهای توپولف حمایت خواهد کرد. هدف مان صرفه جویی در مصرف سوخت و توسعه ناوگان است.

 بهبهانی درباره اینکه اخیرا سازمان هواپیمایی کشور بر سر جایگزینی توپولف ها برخی شرکت ها به ویژه شرکت ایران ایرتور را تحت فشار قرار داده است، تصریح کرد: وقتی در اواخر سال گذشته قرار شد توپولف ها جایگزین شوند از همان زمان گفته بودم تا پایان سال 89 باید این کار انجام گیرد. باید از شرکت های هواپیمایی دارای توپولف حمایت کرد تا به تدریج توپولف را از ناوگان خارج کنند.

 وزیر راه و ترابری با اعلام این خبر به شرکت هواپیمایی ایران ایر تور فرصت داده ام تا طی 5 ماه آینده توپولف هایش را از ناوگان خارج و هواپیماهای دیگری را جایگزین کند، به خبرآنلاین گفت:  اکنون هم در حال تنظیم  نامه ای برای جایگزینی 5 فروند هواپیمای MD به جای تعدادی از هواپیمای توپولف در شرکت ایران ایرتور که بیشترین تعداد توپولف ها را ناوگان هوایی کشور دارد، هستم.  این نامه به زودی به نهادهای مربوطه ارسال می شود تا  هرچه سریعتر این کار انجام شود.
ارسال به دوستان
بلیط هواپیما فلای تودی