۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۲۶۶۳۸
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۲۸-۰۴-۱۳۸۹
کد ۱۲۶۶۳۸
انتشار: ۱۱:۰۶ - ۲۸-۰۴-۱۳۸۹

تاکید سازمان حسابرسی بر عملکرد مطلوب بانک صادرات در سال 88

وي طرح هاي «برات کارت تضميني» و «منفعت سپهر» را از جمله طرح هاي بزرگ بانک صادرات ايران عنوان کرد که اجراي آنها در سراسر کشور شروع و با استقبال مطلوب فعالان اقتصادي و مشتريان روبه رو شده است.
مجامع عمومي عادي ساليانه و فوق العاده بانک صادرات ايران با حضور اکثريت سهامداران امروز مورخ بیست و هشتم تیرماه 89 برگزار شد و گزارش عملکرد هيات مديره و صورت هاي مالي اين بانک براي سال مالي منتهي به پايان اسفندماه 1388 به تصويب سهامداران رسيد.

به گزارش عصرایران به نقل از روابط عمومی بانک صادرات ایران ، در مجمع عمومي عادي ساليانه بانک صادرات ايران که به رياست دکتر سيدمحمد جهرمي رئيس هيات مديره و مدير عامل اين بانک بر پا شد، سازمان حسابرسي به عنوان حسابرس و بازرس قانوني براي سال مالي جديد و روزنامه هاي جام جم و دنياي اقتصاد نيز به عنوان روزنامه هاي کثيرالانتشار براي درج آگهي هاي مجمع برگزيده شدند.

براين اساس اين گزارش، سازمان حسابرسي در گزارش خود اعلام کرد که صورت هاي مالي بانک صادرات، وضعيت مالي گروه و بانک را در تاريخ 29 اسفندماه 1388 ونتايج عمليات وجريان وجوه نقد گروه و بانک را براي سال مالي منتهي به تاريخ مذکور، از تمام جنبه هاي با اهميت، طبق استانداردهاي حسابداري به نحو مطلوب نشان مي دهد.

دکتر سيدمحمد جهرمي مدير عامل بانک صادرات در اين مجمع گزارش عملکرد هيات مديره را براي حاضران قرائت کرد و گفت: سود قبل از کسر ماليات اين بانک در سال 87 معادل سه هزار و 104 ميليارد ريال بوده است که با افزايش 5/24 درصدي به سه هزار و 866 ميليارد ريال در پايان سال گذشته افزايش يافته است.

اين در حالي است که سود عملياتي بانک صادرات بيش از 400 % رشد نسبت به سال گذشته مالي داشته است و اين نشان از بانکداري صحيح و آينده اي روشن براي بانک صادرات است. در واقع قالب سود سال 87 مالي از فروش برخي دارايي ها به وجود آمده بود که در سال 88 با مديريت صحيح در بانک به سود عملياتي با رشد 407% تبديل شده است.

وي با اشاره به رشد 16 درصدي جمع کل سپرده هاي بانک صادرات در سال گذشته و رسيدن آن به مرز 315 هزار ميليارد ريال، خاطرنشان کرد : جمع کل درآمدهاي اين بانک نيز با 19 درصد رشد به حدود 5/44 هزار ميليارد ريال در پايان سال 88 رسيده است.

مدير عامل بانک صادرات، رشد 62 درصدي حساب هاي سپهري آنلاين، رشد 48 درصدي تعداد دستگاه‌هاي خودپرداز، رشد 49 درصدي تعداد پايانه هاي فروشگاهي، رشد 101 درصدي تعداد کارت هاي اعتباري صادره، رشد 692 درصدي تعداد کارت هاي هديه صادره، رشد 45 درصدي تعداد بن کارت هاي صادره و رشد 172 درصدي تعداد مشتريان بانکداري همراه را از جمله موفقيت هاي اين بانک در سال 88 عنوان کرد و گفت : تعداد حساب هاي سپهري بانک صادرات در سال قبل از مرز 36 ميليون فقره گذشته و شمار دستگاه‌هاي خودپرداز به دو هزار و 839 فقره و تعداد پايانه هاي فروشگاهي به حدود 255 هزار فقره رسيده است.

 وي طرح هاي «برات کارت تضميني» و «منفعت سپهر» را از جمله طرح هاي بزرگ بانک صادرات ايران عنوان کرد که اجراي آنها در سراسر کشور شروع و با استقبال مطلوب فعالان اقتصادي و مشتريان روبه رو شده است.

دکتر جهرمي اين طرح ها را طرح هايي در راستاي رونق کسب و کار در کشور، ايجاد رضايتمندي بيشتر در مشتريان و توسعه فرهنگ استفاده از پول الکترونيک در مبادلات ذکر کرد.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با اشاره به فعالیت 28 واحد این بانک در خارج از کشور به صورت بانک مستقل، مشترک، سرپرستی و شعبه، تأکید کرد: جمع سود خالص واحدهای خارج از کشور بانک صادرات از یکهزار و 893 میلیارد ریال در سال 87 به دو هزار و پنج میلیارد ریال در پایان سال 88 افزایش یافته است .

بر اين اساس اين گزارش مجمع فوق العاده بانک صادرات ایران نیز بلافاصله پس از پایان مجمع عمومی عادی سالیانه و با دستور کار افزایش سرمایه برگزار شد.

در این مجمع،‌ افزایش سرمایه بانک صادرات ایران از 16 هزار و 803 میلیارد ریال به 25 هزار و 204 میلیارد ریال در دوم مرحله به تصویب سهامداران رسید که مرحله اول افزایش سرمایه از محل سود انباشته و مطالبات سهامداران و مرحله دوم از محل آورده نقدی و مطالبات سهامداران محقق خواهد شد .

افزایش سرمایه بانک صادرات با هدف افزایش توانایی و ظرفیت در جذب منابع و کسب سهم بازار بیشتر، افزایش توانایی در اعطای تسهیلات و سرمایه گذاری ها و به تبع آن افزایش سودآوری، افزايش توانايي و ظرفيت در گسترش شبکه و تجهيز آن به خدمات الکترونیک مدرن، ‌مدیریت نوآوری و باز مهندسی فرآیندها و کاهش خطرات ناشی از عملیات بانکی و همچنين بهبود نسبت کفایت سرمایه انجام خواهد شد که در این صورت نسبت کفایت سرمایه بانک از 8 درصد خواهد گذشت.

ارسال به دوستان