۱۲ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۲۷۵۲۱
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۵ - ۰۲-۰۵-۱۳۸۹
کد ۱۲۷۵۲۱
انتشار: ۱۸:۰۵ - ۰۲-۰۵-۱۳۸۹

کارنامه تحصیلی سه زن سیاستمدار+عکس

تیموشنکو از دانشگاه دولتی دنیپروپتروفسک در سال 1984 در رشته اقتصاد فارغ التحصیل شد و سپس از همین دانشگاه مدرک دکتری اقتصاد گرفت.

مهر: آشنایی با زندگی سیاستمداران بزرگ دنیا همواره یکی از موضوعات جالب بوده است و در این میان دانستن این نکته که چه مراکز و عوامل علمی در رسیدن این افراد به جایگاه سیاسی کنونی آنها نقش داشته اند خالی از لطف نیست. به همین منظور گروه دانشگاه خبرگزاری مهر در سلسله گزارشاتی به معرفی مراکز علمی که بزرگان دنیای سیاست را تربیت کرده اند می پردازد.

پراتیبا پتیل (رئیس جمهور هند)؛ حقوق از کالج Government Law
 
پراتیبا دویسینگ پتیل در 19 دسامبر 1934 متولد شد. وی دوازدهمین رئیس جمهور جمهوری هند و اولین رئیس جمهور زن این کشور است. وی از سال 2004 تا 2007 بیست و چهارمین فرماندار (اولین فرماندار زن) ایالت راجستان بود و از 25 جولای 2007 به عنوان رئیس جمهور این کشور انتخاب شد.

رئیس جمهور براساس قانون اساسی هند به رئیس این کشور، اولین شهروند هندی و فرماندار کل نیروهای مسلح اطلاق می شود.
 
پراتیبا دویسینگ مدرک فوق لیسانس خود را در رشته علوم سیاسی و اقتصاد از کالج "مولجی جثا" به دست آورد و سپس وارد کالج Government Law در بمبئی شد و در آنجا در رشته حقوق تحصیل کرد. وی در دوران تحصیل خود وارد فعالیتهای ورزشی شد و در چندین دوره از مسابقات قهرمانی دانشجویی در رشته تنیس به مقام قهرمانی دست یافت.

کالج Government Law در شهر بمبئی یکی از قدیمی ترین و شناخته شده ترین مدارس حقوق در هند است. در این دانشگاه امتحان ورودی برای پذیرش وجود ندارد و دوره ها به روش زیر ارائه می شوند:
 
دوره لیسانس و فوق لیسانس پیوسته که پنج سال به طول می انجامد و مدرک پنج ساله آن را دانشگاه بمبئی ارائه می کند. دوره لیسانس حقوق که سه سال به طول می انجامد.
 
دوره فوق لیسانس حقوق، دانشجویانی که دوره لیسانس را پشت سر گذاشتند می توانند وارد این دوره شوند که در دو سال ارائه می شود.
 
دوره دکتری در رشته حقوق اوراق بهادار که یک سال به طول می انجامد. ارائه چنین رشته ای به اهمیت رشد بازار سرمایه داری در هند تاکید می کند.
 
 
یولیا تیموشنکو (نخست وزیر سابق اکراین)؛ رشته اقتصاد از دانشگاه دنیپروپتروفسک
 
یولیا ولودیمیرینوا تیموشنکو در 27 نوامبر 1960 متولد شد. تیموشنکو از 24 ژانویه تا 8 سپتامبر 2005 و از 18 دسامبر 2007 تا 4 مارس 2010 نخست وزیر اکراین بود.
 
تیموشنکو از دانشگاه دولتی دنیپروپتروفسک در سال 1984 در رشته اقتصاد فارغ التحصیل شد و سپس از همین دانشگاه مدرک دکتری اقتصاد گرفت.
 
دانشگاه دولتی دنیپروپتروفسک یکی از موسسات برجسته آموزش عالی در اکراین است. این دانشگاه در سال 1918 تاسیس شد و کار خود را با چهار دانشکده تاریخ و زبان شناسی، حقوق، پزشکی، فیزیک و ریاضی آغاز کرد.

امروز این دانشگاه با برخورداری از 20 دانشکده، هزار و 300 استاد، 15 دانشجوی اکراینی و حدود 3 هزار دانشجوی خارجی از 20 کشور در سطح چهارم اعتبار قرار دارد.
 
 
ماری کیوینیمی (نخست وزیر فنلاند)؛ رشته اقتصاد از دانشگاه هلسینکی
 
به گزارش مهر، ماری یوهانا کیوینیمی متولد 27 سپتامبر 1968 نخست وزیر جدید فنلاند است که از 22 ژوئن 2010 در این سمت قرار دارد.

وی در سال 1988 وارد رشته اقتصاد دانشگاه هلسینکی شد. وی علاوه بر زبان فنلاندی به زبانهای سوئدی و انگلیسی نیز مسلط است.
 
دانشگاه هلسینکی در سال 1640 در شهر "تورکو" با عنوان "آکادمی سلطنتی تورکو" که در آن زمان به عنوان بخشی از امپراتوری سوئد بود تاسیس شد. سپس در سال 1829 به هلسینکی فنلاند منتقل شد و عنوان دانشگاه هلسینکی را دریافت کرد.
 
این دانشگاه قدیمی ترین و بزرگترین دانشگاه فنلاند است. در حدود 35 هزار دانشجو در 11 دانشکده و 11 موسسه تحقیقاتی این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
 
دانشگاه هلسینکی به آموزش و تحقیقات در سطح کیفی بالا و در سطح استانداردهای بین المللی تاکید بسیاری دارد و عضو شبکه های مختلف بین الملی دانشگاهی از جمله Europaeum، UNICA، Utrecht Network و لیگ دانشگاههای تحقیقات اروپا است.
 
در این دانشگاه 8 هزار و 150 پرسنل، 28 هزار و 600 دانشجوی لیسانس و 5 هزار و 600 دانشجوی تحصیلات تکمیلی فعالیت می کنند.
ارسال به دوستان
چهره محبوب سریع و آتشین وارد دنیای مد شده است(عکس) خبر جدید استاندار تهران درباره اتباع غیرمجاز ترنشن؛ شرکت گمنام چینی در لیست پرفروش‌ترین برندهای موبایل جهان (+عکس) کریسمس با کیک کارخانه ژاپنی به روش مکانیزه(فیلم) رهبر معظم انقلاب: این که مردم از راه‌های دور برای زیارت به مرقد حاج قاسم می‌آیند عزت است (فیلم) نحوه محاسبه «دستمزد» بیمه‌شدگانی که خواستار اصلاح «عنوان شغلی‌» هستند کمبود این ویتامین ها، سلامت چشم تان را به خطر می اندازد مقام معظم رهبری: نقش شهید سلیمانی در جهاد نقش بی بدیلی است (فیلم) اعتراض رسایی به ابلاغ نشدن قانون حجاب ؛ اگر ابلاغ نمی کنید مجلس را تعطیل کنید تا برق کمتری هم مصرف شود! فرمانده کل ارتش: ۱۰۰ درصد توان نظامی ارتش هنوز دست نخورده است (فیلم) خوردن این چای ناباروری می آورد! شعرخوانی دیدنی با لهجه کرمانی در محضر مقام معظم رهبری (فیلم) ۲۰۲۵؛ سالی شگفت‌انگیز در دنیای اعداد! (+فیلم) پیگیری حقوقی و بین‌المللی پرونده ترور «شهید سلیمانی» به کجا رسید؟ رمزگشایی از نام محله بریانک / به نام یک قلعه یا غذای بریانی؟