۱۲ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۳:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۲۷۸۶۶
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۰۴-۰۵-۱۳۸۹
کد ۱۲۷۸۶۶
انتشار: ۱۵:۱۳ - ۰۴-۰۵-۱۳۸۹

جزئیات ارائه اینترنت پرسرعت + جدول تعرفه ای وایمکس

وایمکس با ویژگی‌هایی از قبیل سهولت دسترسی، پهنای باند وسیع، ظرفیت بالای خدمات‌دهی و پوشش شبکه رادیویی، عملکرد مناسبی را در کارنامه خود به ثبت رسانده است.

مدیرعامل اپراتور وایمکس مبین نت گفت: سرویس اینترنت پرسرعت بیسیم در 11 شهر راه اندازی و تعرفه آن با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه با ۶ گیگابایت ترافیک ماهیانه ۲۰ هزار تومان و تعرفه این سرویس با ترافیک نامحدود ماهیانه ۴۰ هزار تومان تعیین شد.

وایمکس ماهیانه 20 هزار تومان

محمد تقی خاکی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جدول تعرفه ای اینترنت پرسرعت بی سیم گفت: وایمکس مبین نت با سرعت ۲۵۶ کیلوبیت بر ثانیه و با ترافیک نامحدود به مبلغ ماهیانه ۲۰ هزار تومان به متقاضیان عرضه می شود و این سرویس با سرعت ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه و ۲۵ گیگابایت ترافیک ماهیانه ۴۰ هزار تومان و با ترافیک نامحدود ماهیانه ۶۰ هزار تومان خواهد بود.
 
وی گفت: اشتراک وایمکس مبین نت با سرعت یک مگابیت بر ثانیه و ترافیک نامحدود نیز ماهیانه  ۶۰ هزار تومان هزینه در بردارد.

جدول طرح های ماهیانه پیش پرداخت

مصرف سرعت محدودیت هزینه اولیه (ریال ) هزینه ماهیانه (ریال)
خانگی 128Kbps  6GB 200/000   200/000
خانگی 128Kbps  نامحدود 200/000    400/000
شرکتی 256Kbps  5GB 200/000    200/000
شرکتی 512Kbps  25GB  200/000   400/000
شرکتی 512Kbps  نامحدود  200/000  600/000 
شرکتی 1Mbps  نامحدود  200/000  800/000


هزینه اولیه بابت فعال سازی ، نصب و تحویل است . در صورت پیش پرداخت 5 ماه هزینه ماهیانه وایمکس ، ماه ششم همان طرح رایگان است و در صورت پیش پرداخت 9 ماه، هزینه سه ماه طرح انتخابی رایگان خواهد بود. در همین حال ترافیک مصرف شده وایمکس مبین نت در ساعت 2 تا 8 صبح و جمعه ها رایگان خواهد بود.

راه اندازی وایمکس در 11 شهر کشور

خاکی با اشاره به آغاز عرضه تجاری سرویس وایمکس مبین‌نت در ۱۱ شهر کشور اظهار داشت: متقاضیان می تواند در شهرهای اراک، اردبیل، ایلام، بابل، بجنورد، بیرجند، خرم آباد، سمنان، سنندج، شهرکرد و یاسوج از اینترنت پرسرعت بی سیم استفاده کنند که امکان ثبت نام اینترنتی نیز فراهم است.
 
وی با بیان اینکه شرکت مبین نت در سال 87 به عنوان برنده مزایده وایمکس در سراسر کشور انتخاب شد گفت: این شرکت  در سال 87 با هدف ارائه خدمات در بخش اینترنت پرسرعت بر مبنای تکنولوژی وایمکس ایجاد شد و در اسفند ماه 87 موفق به اخذ پروانه در تمامی استان‌ها شد که حق لایسنس ارائه خدمات آن 108 میلیارد تومان بود که 40 درصد آن نقدا پرداخت شد و مابقی در اقساط 6 ساله پرداخت می‌شود.
 
خاکی با بیان اینکه شرکت مبین نت براساس پروانه موظف بود تا آذر ماه سال 88 حدود 80 درصد مراکز استان‌های کشور را تحت پوشش قرار دهد که این اقدام انجام شده است ادامه داد: طبق این پروانه اپراتور سراسری وایمکس مبین نت در سال دوم فعالیت خود باید ۹۰ شهر به مجموعه شهرهای تحت پوشش بیافزاید و تا سال ۹۰ نیز این میزان باید به ۳۷۹ شهر افزایش یابد.
 
مدیرعامل شرکت مبین نت افزود: برنامه اولیه پوشش کشوری وایمکس با ۳۰۰ سایت BTS آغاز شد و در ۱۱ شهری که این شبکه راه‌اندازی شده نصب سایت‌ها طبق برنامه انجام شده و در مابقی شهرها نیز درصدد اخذ مجوز نصب دکل هستیم.

خاکی با اشاره به تاخیر پیش آمده در افتتاح رسمی شبکه وایمکس اپراتور سراسری وایمکس گفت: برنامه اولیه برای افتتاح این شبکه خرداد ماه سال جاری بود اما برای آنکه کیفیت شبکه به اندازه قابل قبولی برسد راه اندازی شبکه با مقداری تاخیر انجام شد.
 
مشکل فنی خاصی در ارائه وایمکس وجود ندارد

وی با تاکید بر اینکه در ۱۱ شهری که شبکه وایمکس راه‌‌اندازی شده از لحاظ فنی مشکل خاصی وجود ندارد افزود: سعی‌ بر این است که به بخش نرم‌افزاری و توسعه آن توجه خاصی شود تا بتوان سرویس‌های ارزش افزوده روی این شبکه ارائه کرد و تنوع محصول داشت.
 
به گفته مدیرعامل وایمکس مبین‌نت، در این مرحله فقط سرویس اینترنت پرسرعت بی سیم روی شبکه وایمکس ارایه می‌شود و پس از تامین سازو کار عرضه سرویس‌های دیگر نسبت به ارایه تلفن اینترنتی (VoIP) و شبکه مجاری (VPN) اقدام خواهد شد.
مدیرعامل شرکت مبین نت با بیان این‌که بدون شک سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اجازه کار و بهره‌برداری از شبکه و سینگالی که به لحاظ فنی و سلامتی تایید نشده باشد را مورد تایید قرار نمی‌دهد به مهر گفت:‌ بعد از تایید سازمان تنظیم مقررات پروانه صادر می شود و سازمان انرژی اتمی نیز براساس مشخصاتی تجهیزات را تست می‌کند.
 
سهامدار شدن همراه اول در مبین نت هنوز اتفاق نیافتاده است
 
خاکی در مورد واگذاری ۴۰ درصد سهام شرکت مبین‌نت به همراه اول با بیان اینکه سهامدار 60 درصد مبین نت، شرکت گسترش الکترونیک مبین ایران است گفت:‌ قرار شد 40 درصد از سهام از کل شرکت به همراه اول داده شود و مذاکراتی نیز صورت گرفته و با توجه به این که ما باید تغییر سهامدار را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منعکس کنیم این کار از اواخر اردیبهشت ماه انجام شد و اگر سازمان تنظیم مقررات این کار را مغایر مقررات بداند باید به ما اعلام کند و از طرفی تغییر سهامدار زمانی رسمی می‌شود که در دفتر ثبت شرکت‌ها ثبت شده و در روزنامه رسمی به ثبت برسد که این اتفاق نیفتاد چون نظر سازمان تنظیم مقررات در این زمینه حکم می‌کند.
 
وی گفت: شرکت ارتباطات مبین نت به شبکه ‌سراسری خود نه تنها به عنوان ارائه‌ دهنده‌ خدمات اینترنت پرسرعت، بلکه به عنوان یک شبکه وسیع مبتنی بر IP در سطح کشوری با نقاط دسترسی در بیش از 100شهر می‌نگرد که این به معنای قابلیت ارائه خدماتی با ارزش افزوده در مقیاس کلان است.
 
وایمکس بهبود دهنده وضعیت کنونی باند پهن
 
به گزارش مهر، پروانه وایمکس ۱۱ اسفند ماه سال ۸۷ از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به 4 شرکت مبین نت، ایرانسل، اسپادان و رایانه دانش گلستان اعطا شد و براساس آن دارندگان پروانه موظف شدند تا ۹ ماه بعد از دریافت پروانه، شبکه خود را راه‌اندازی کنند.
 
وایمکس عبارت است از فناوری ارتباطات بی سیم از طریق امواج رادیویی که از مرکز خدمات ‌دهنده به محل دریافت‌کننده منتقل می‌شود.
 
وایمکس با ویژگی‌هایی از قبیل سهولت دسترسی، پهنای باند وسیع، ظرفیت بالای خدمات‌دهی و پوشش شبکه رادیویی، عملکرد مناسبی را در کارنامه خود به ثبت رسانده است.
 
وایمکس جزء شبکه‌های بی سیم شهری محسوب می شود و به راحتی می‌تواند به وسیله ایستگاه‌های خود، منطقه وسیعی را تحت پوشش قرار دهد و به این ترتیب امکان استفاده از اینترنت پرسرعت را برای سازمان‌ها، شرکت‌های تجاری و منازل مسکونی فراهم آورد.
 
فناوری وایمکس در حال بهبود بخشیدن به وضعیت کنونی باند پهن است. این فناوری می‌تواند امکان دسترسی به خدمات باند پهن را برای مشترکان تجاری و غیرتجاری به صورت بی سیم فراهم کند؛ وایمکس علاوه بر انتقال داده از انتقال صوت و تصویر با حجم بالا نیز به خوبی پشتیبانی می‌کند.

ارسال به دوستان