فارس: وزير آموزش و پرورش گفت: موضوع انتقال وزارت آموزش و پرورش و معاونتهاي آن از تهران در حال حاضر مطرح نيست.
حميدرضا حاجيبابايي امروز در حاشيه مراسم اهداء نمادين احكام «معاونت اجرايي» دفترداران و كتابداران مدارس شهر تهران كه در سالن بزرگ وزارت كشور برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اشاره به موضوع انتقال دستگاههاي دولتي از تهران اظهار داشت: اصل موضوع انتقال آموزش و پرورش منتفي نبوده، اما در حال حاضر بحثي با عنوان انتقال ستاد وزارت آموزش و پرورش از تهران مطرح نيست.
وي افزود: آموزش و پرورش يك دستگاه تربيتي و خدماترسان بوده و وجود آن وابسته به حضور مردم و دانشآموزان است؛ بنابراين در شرايطي كه با انتقال نيافتن ستاد وزارتخانه از تهران با مشكلات متعددي مواجه هستيم، با انتقال معاونتها از تهران نميتوانيم، شرايط را كنترل كنيم.
حاجيبابايي درباره موضوع ارتقاء دفترداران و كتابداران شركتي به معاونت اجرايي تصريح كرد: ارتقاء دفترداران و كتابداران به جايگاه معاونت اجرايي تنها مشمول نيروهاي رسمي آموزش و پرورش ميشود و غير از كارمندان استخدامي يا داراي قرارداد كار معين، نيروي ديگري كه وابستگي به آموزش و پرورش داشته باشد، نداريم.
وزير آموزش و پرورش ادامه داد: با توجه به "عطف بماسبق نشدن قانون "، حكم ارتقاء شغلي به معاونت اجرايي شامل دفترداران و كتابداران بازنشسته نميشود.
وي با اشاره به نياز آموزش و پرورش به 60 تا 70 هزار معاون اجرايي ديگر خاطرنشان كرد: براي تأمين اين نياز، هيچ نيرويي اضافه نخواهد شد بلكه با تغيير در تعريف مسئوليتها و شفافيت در فعاليت معاونان آموزشي، پرورشي و اجرايي مدارس، اين نياز تأمين خواهد شد.
* اكثر مشاوران استخدامي در مقطع راهنمايي به كار گرفته خواهند شد
حاجيبابايي در ادامه با اشاره به استخدام 10 هزار مشاور از ميان 40 هزار نيروي استخدامي در سال جديد اظهار داشت: اين 10 هزار نفر از متخصصان رشتههاي مرتبط با مشاوره از جمله روانشناسي هستند كه با برگزاري دورههاي مهارتي و آموزش ضمن خدمت در شهريور و پس از آن در طي سال تحصيلي، آمادگي مناسبي را براي انجام خدمات مشاورهاي به دست خواهند آورد.
وي ادامه داد: در حال حاضر 12 هزار و 500 مشاور در مدارس مشغول به كار هستند كه با استخدام 10 هزار مشاور ديگر، اين تعداد به 22 هزار و 500 نفر خواهد رسيد؛ البته هنوز از جهت تعداد مشاوران مدارس در سطح استانداردي نيستيم.
وزير آموزش و پرورش گفت: اكثر مشاوران استخدامي در مقطع راهنمايي به كار گرفته خواهند شد؛ چرا كه اين مقطع تاكنون مشاور نداشته است و شرايط سني دانشآموزان آن نيز ضرورت حضور مشاوران تحصيلي و تربيتي را ايجاب ميكند.