۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۷
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۱۲۸۹۷۱
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۱۱-۰۵-۱۳۸۹
کد ۱۲۸۹۷۱
انتشار: ۱۰:۵۰ - ۱۱-۰۵-۱۳۸۹

جنجال ساخت سفارتخانه جدید ایران در لندن

گاردین می نویسد که ساکنان منطقه با ارسال نامه ای اعتراضی به پرنس چارلز، ولیعهد بریتانیا ، از او خواسته اند تا برای جلوگیری از طرح دولت ایران برای ساختن سفارتخانه جدید در محله آنها به آنان کمک کند.
 ساخت سفارتخانه جدید ایران در لندن تبدیل به سوژه ای جنجالی در رسانه های بریتانیا شده است .

به گزارش عصر ایران قرار است ساختمان جدید سفارت ایران تنها چند صد متر دورتر از محل کنونی ساختمان سفارت ایران در لندن ساخته شود .

ظاهرا و بنا به گزارش های برخی رسانه های بریتانیایی از جمله روزنامه گاردین ، روزنامه دیلی تلگراف و هفته نامه " میل آن ساندی " ، محل ساخت این سفارت در محله قدیمی و در عین حال اعیانی خیابان " کویینز گیت " در محله کنزینگتون جنوبی در غرب لندن است .

روزنامه گاردین ادعا کرده است  که هزینه ساخت این ساختمان جدید 6 طبقه دهها میلیون پوند خواهد بود که نمای آن از سنگ  مرمر و طراح آن "آرمین دانشگر " آرشیتکت ایرانی مقیم وین است . بنا بر این گزارش پنجره های این بنای عظیم به صورت نامنظم خواهد بود.

 گاردین می نویسد که  ساکنان منطقه با ارسال نامه ای اعتراضی به پرنس چارلز، ولیعهد بریتانیا ، از او خواسته اند تا  برای جلوگیری از طرح دولت ایران برای ساختن سفارتخانه جدید در محله آنها  به آنان کمک کند.

سفارتخانه جديد با كليساي سن اوگوستين كه يك كليساي قديمي است و نقشه آن را ويليام باترفيلد، آرشيتكت معروف دوره ملكه ويكتوريا كشيده، فقط حدود سه متر فاصله خواهد داشت .

در حال حاضر از زمين اين ساختمان كه متعلق به دولت ايران است به عنوان يك پاركينگ رو باز استفاده مي شود.

اعتراض برخی ساکنان محلی به دلیل مدرن بودن این ساختمان و نامتجانس بودن آن با دیگر ساختمان های سنتی موجود در این خیابان است . معترضان می گویند که ساختمان جدید سفارت ایران هیچ هم خوانی با سبک  معماری بناهای موجود در این محله ندارد .

از سوی دیگر مشکل دیگر ساکنان این منطقه با ساختمان جدید سفارت ایران، افت قیمت ساختمان های آنها است . بنا به ادعای يك آژانس معاملات ملكي در كنزينگتون ، احداث سفارتخانه جديد ایران  سبب خواهد شد كه قيمت خانه هاي اين محل كه قيمتشان از سه و نيم ميليون پوند به بالاست، بيست درصد كاهش يابد.

بنا به گزارش روزنامه دیلی تلگراف بریتانیا نقشه سفارتخانه جديد در ماه ژانويه ( دی 1388) به شوراي محلي كنزينگتون و چلسي تسليم شده ولي ساكنان اين منطقه مي گويند تنها در ماه گذشته يعني دو هفته پس از پايان نظرخواهي در اين باره، از اين موضوع با خبر شده‌اند.

شوراي محلي كنزينگتون و چلسي، بنا بر ملاحظات امنيتي بر خلاف معمول هيچگونه اطلاعاتي راجع به جزئيات نقشه سفارت جديد در سايت خود نگذاشته است و مردم بايد با مراجعه به شهرداري محل و نشان دادن كارت هويت خود موفق به مشاهده نقشه دويست صفحه اي اين سفارت شوند بدون اين كه بتوانند اين نقشه ها را كپي كنند.

این اعتراضات سبب شد تا  شوراي محلي كنزينگتون،  يك سري نقشه هاي كامپيوتري سفارتخانه جديد را در سايت خود قرار دهد  ولي معترضان می گویند که  اين نقشه ها قبلا هم در سايت متعلق به آرشيتكت اين ساختمان ديده مي شد.

با این حال شوراي محلي كنزينگتون اين شكايت كه راجع به نقشه سفارت جديد ايران با مردم قبلا مشورت نشده بود را رد كرده است.

هنوز درباره ساخت ساختمان جدید سفارتخانه ایران در لندن تصمیم گیری نشده و بنا به گزارش رسانه های بریتانیایی تصمیم نهایی درباره ساخت یا عدم ساخت این ساختمان در سپتامبر سال جاری میلادی گرفته خواهد شد .


ارسال به دوستان
تداوم آلودگی هوا در تهران تا پنجشنبه/ توصیه به استفاده از ماسک برای گروه‌های حساس دو سانحه رانندگی در خوزستان؛ ۳ کشته در اندیمشک-دهلران، یک کشته و ۶ مصدوم در غیزانیه-هفتکل محور کندوان دوطرفه شد اعتراضات به بلینکن در شورای آتلانتیک؛ وزیر خارجه آمریکا خونریز خوانده شد (+فیلم) مخالفت مجلس با تعطیلی مکرر مدارس به بهانه‌های مختلف بودجه کشور در مجلس نهایی شد تعطیلی مدارس و ادارات ۲۲ شهرستان خوزستان در روز چهارشنبه محکومیت بیانیه اتحادیه اروپا درباره جزایر سه‌گانه توسط رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس رفع موانع واردات خودرو در ارس؛ از حذف کد نمایندگی تا حل مشکل کد ساتا اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران؛ عدم تعطیلی مدارس در چهارشنبه انتقاد امام جمعه یاسوج از تبعیض در تخصیص منابع نفتی/ فروشگاه‌های زنجیره‌ای کسب و کارهای خرد را می‌بلعند اگر پوست شاداب می خواهید از خوردن این پروتئین غافل نشوید گیاهی که می‌تواند «رو به عقب» تکامل پیدا کند(+عکس) با روغن هسته انگور و خواص بی‌نظیر آن آشنا شوید محرمانه‌ترین مادۀ انفجاری جهان‌ که حتی سازندگانش هم فرمولش را گم کردند(+عکس)