۱۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۴۰۱۶۵
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۲۰-۰۷-۱۳۸۹
کد ۱۴۰۱۶۵
انتشار: ۱۲:۳۰ - ۲۰-۰۷-۱۳۸۹

جزئیات پروژه ای که 45 روز فرودگاه را تعطیل کرد

برآورد اولیه برای ایجاد باند دوم و بهسازی باند اول، حدود پنج میلیارد تومان و یک و نیم میلیار تومان برای بهسازی باند کنونی، بوده است.

خبرنگار «تابناک» اجتماعی، به جزییات جالبی از پروژه بهسازی باند فرودگاه بین المللی ارومیه دست یافت.

بنا بر این گزارش، این پروژه که از سوی مسئولان فرودگاه بین المللی ارومیه برای بالا بردن امنیت مسافران و پروازها  آغاز شده، به دلیل برخی تصمیمات، موجب تعطیلی 45 روزه این فرودگاه و ایجاد مشکل برای مردم منطقه و مسافران شده است.

در این باره باید گفت، در حالی که همه فرودگاه های بین المللی، دارای دست کم دو باند برای انجام پروازها هستند، این فرودگاه به دلیل داشتن یک باند، با مشکل رو به رو (تعطیلی فرودگاه) شده است.

در حالی که برخی کارشناسان و پیمانکار پروژه، پیشنهاد راه اندازی یک باند جدید در این فرودگاه و شیفت پروازها به این باند و بهسازی باند موجود را داده بودند، مسئولان فرودگاه، به دلیل آن که «صرفه جویی» نامیده می شود، از انجام این کار ـ که برای آینده این فرودگاه و مشکلات بعدی آن، بسیار مثبت و کارساز بوده ـ خودداری کرده و به بهسازی باند موجود ـ که موجب بروز مشکلات کنونی شده است ـ رضایت دادند.

به گزارش خبرنگار ما، برآورد اولیه برای ایجاد باند دوم و بهسازی باند اول، حدود پنج میلیارد تومان بوده که مسئولان فرودگاه، به یک و نیم میلیار تومان برای بهسازی باند کنونی، تن داده اند.
از سوی دیگر، با توجه به این که ارومیه در منطقه ای سردسیر است و امکان بارش باران در اینجا بسیار زیاد است، در صورت اینکه میزان بارش نزولات آسمانی مقداری بیش از اندازه شود، آسفالت کاری پروژه متوقف شده و بر مشکلات این فرودگاه افزوده خواهد شد، چرا که چندی دیگر، پروازهای بین المللی حجاج نیز آغاز شده و در صورت آماده نبودن فرودگاه، مردم و حجاج با مشکلات بسیاری رو به رو خواهند شد. این در حالی است که قطعا بار این فرودگاه، باید به فرودگاه های همجوار منتقل شود و همین، عملا سرویس دهی فرودگاه های مجاور را نیز با مختل خواهد ساخت.

همچنین گفتنی است، این تصمیم عجولانه مسئولان فرودگاه ارومیه، نه تنها مسافران و مردم این منطقه را دچار مشکل کرده، بلکه ده ها نفر راننده تاکسی و افرادی که خدمات پرواز ارایه می دادند، نیز برای مدت طولانی از نان خوردن افتاده و با مشکلات زندگی روبه رو می شوند.
اطلاعات جدید خبرنگار ما حاکی است، به این ترتیب، به دلیل فشارهایی که از سوی مقامات و رسانه ها بر مسئولان فرودگاه ارومیه وارد شده، مسئول این فرودگاه نیز بر پیمانکار پروژه فشار آورده تا این کار هر چه سریعتر و در مدت زمان 25 روز به پایان برسد.

در این باره باید گفت، تعطیلی فرودگاه ارومیه و انتقال پروازها به تبریز برای برخی مسافران نیز مشکلاتی پدید آورده است که از جمله آن، می توان به خسارات مالی ناشی از لغو پرواز و انصراف مسافر اشاره کرد؛ برای نمونه، می توان گفت، فردی که بلیت دو سفره کیش ـ تهران-ارومیه خریداری کرده است، با توجه به تعطیلی فرودگاه، در صورت منصرف شدن از پرواز، ناچار است خسارت لغو دو پرواز را نیز بپردازد.

ارسال به دوستان