۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۴۳۳۵۵
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۱۰-۰۸-۱۳۸۹
کد ۱۴۳۳۵۵
انتشار: ۱۸:۰۰ - ۱۰-۰۸-۱۳۸۹

دختران بلند قد فرزندان سالم‌تري به دنيا مي‌آورند

مظهري خاطرنشان كرد: در دوران بلوغ اگر به تغذيه دختران نوجوان توجهي نشود، قد آنها كوتاه و اندامشان ظريف خواهد بود از اين رو نسل آينده را نيز به مخاطره مي‌افتد زيرا دختري كه قد بلندي دارد، ذخاير غذايي كاملي داشته و در هنگام باروري جفت بزرگتري ساخته و تغذيه بهتري از طريق جفت به جنين مي‌رسد.
يك متخصص تغذيه گفت: دختران قد بلند ذخاير غذايي كاملي دارند و در هنگام بارداري جفت بزرگتري ساخته و از اين رو تغذيه بهتري از طريق اين جفت به جنين رسيده و فرزندان آنها سالم تر به دنيا مي‌آيند.

سيد‌ ضياءالدين مظهري در گفت‌وگو با فارس در هفدهمين نمايشگاه بين‌المللي مطبوعات و خبرگزاري‌ها اظهار داشت: دختران در دوران بلوغ نياز زيادي به آهن و كلسيم پيدا مي‌كنند و اغلب آنها در اين ايام رژيم گرفته يا از غذاهاي فست فود استفاده مي‌كنند كه موجب عدم تأمين نيازهاي تغذيه‌اي آنها شده و ذخاير بدني آنها تحليل مي‌رود.

وي در ادامه افزود: تغذيه فقط شامل خوردن و لذت بردن نمي‌شود؛ در وراي تغذيه بايد به سلامتي انديشيد و رساندن 50 ريزمغذي و اسيدهاي چرب آمينه به سلول‌هاي بدن از طريق مواد غذايي ضروري است.

اين متخصص تغذيه با بيان اينكه روش تغذيه اكثر دختران جامعه نادرست است، ادامه داد: سرعت افزايش تكثير سلولي در دوران بلوغ شبيه به نوزادي است كه تازه به دنيا آمده و با سرعت رشد كرده است و در طول 5 الي 6 ماه وزن او به دو برابر مي‌رسد و در دوران بلوغ اگر دختران جوان خواب كافي داشته و از تمام گروه‌هاي غذايي استفاده كنند، 10 الي 15 سانتي‌متر قد كشيده و وزن آنها نيز اضافه مي‌شود.

مظهري خاطرنشان كرد: در دوران بلوغ اگر به تغذيه دختران نوجوان توجهي نشود، قد آنها كوتاه و اندامشان ظريف خواهد بود از اين رو نسل آينده را نيز به مخاطره مي‌افتد زيرا دختري كه قد بلندي دارد، ذخاير غذايي كاملي داشته و در هنگام باروري جفت بزرگتري ساخته و تغذيه بهتري از طريق جفت به جنين مي‌رسد.

اين استاد دانشگاه با بيان اينكه اگر زنان مي‌خواهند فرزندان آنها دچار بيماري نشوند در هنگام ورود به حاملگي بايد داراي وزن مناسب‌ باشند، گفت: هم‌اكنون 60 درصد از دختران كشور دچار كم‌خوني هستند كه اثرات منفي بر روي رشد آنها در دوران بلوغ دارد.

مظهري ادامه داد: عمده كم‌خوني دختران شامل فقر آهن، كمبود اسيد فوليك و ويتامين B12 است و براي جبران آن بايد از گوشت قرمز، ماهي و منابع گياهي استفاده كنند اما جذب آهن منابع گياهي در بدن پايين است.

اين متخصص تغذيه با بيان اينكه دختراني كه كم خوني دارند، غذاي خود را با ماست يا دوغ مصرف نكنند، گفت: مصرف لبنيات به دليل داشتن كلسيم، جذب آهن مواد غذايي را مختل مي‌كند.
برچسب ها: بلوغ دختران ، حاملگی
ارسال به دوستان
اتحادیه عرب ایران را به «دامن زدن به نزاع» در سوریه متهم کرد؛ سکوت در برابر تجاوزات اسرائیل مسدودسازی ۴۰ سایت و صفحه اینستاگرامی فروش داروهای غیرمجاز توسط پلیس فتا فرود اضطراری پرواز مشهد-نجف در کرمانشاه فرآیند طراحی و تولید خودروی شاسی بلند غول پیکر شامان روسی (فیلم) رانندگی جنون‌آمیز راننده خودروی شاسی بلند روی ریل راه آهن (فیلم) پزشکیان: بیگانگان توان خراب کردن ایران را ندارند؛ خرابی‌ها از درون است نخست‌وزیر مجارستان: ۳۰۰ میلیارد یورو کمک به اوکراین، هدر رفت پول بود غذای روستایی در یمن؛ پخت یک سوپ خوشمزه با ۳۰۰ گرم عدس قرمز (فیلم) مراقبت‌های پس از جراحی کیسه صفرا (فیلم) آنهایی که انتخابات برایشان تمام نشده، هر روز پروژه‌ای جدید را کلید می‌زنند پرسه پلنگ و توله‌اش در ارتفاعات اشکورات رودسر (فیلم) مسدودسازی دوباره درگاه‌های صرافی‌های رمزارز؛ ابهام در علت و سکوت مسئولان کشف بقایای اعضای بدن انسان در باغ‌های پسته کرمان؛ مدیر شبکه بهداشت توضیح می‌دهد انتقاد پزشکیان از مدیریت بد انرژی (فیلم) ادعای «تهدید مشترک ایران»؛ هم‌صدایی رژیم اسرائیل و اوکراین