خبرآنلاين: گردو غذاي مغز، درمان بيخوابي و براي سلامت قلب و عروق و پيشگيري از سرطان سودمند است.
به گفته پژوهشگران در انگليس، گردو يكي از منابع مهم پروتئين گياهي و منبع سرشار از چربيهاي امگا 3 و اسيد آلفالينولئيك است كه تاثير مفيد اين مواد در عملكرد مناسب عروق شناخته شده هستند.
بررسيها نشان ميدهد، گردو حاوي خواص آنتي اكسيداني قوي براي پيشگيري از سرطان است. همچنين چربيهاي اشباع نشده تك زنجيرهاي موجود در گردو براي كاهش كلسترول زيانبار خون و نيز براي كاهش ليپوپروتئين كه عامل تصلب شرايين است، بسيار سودمند است.
براساس برررسيها، گردو در عين حال حاوي نوعي اسيد آمينه به نام الآرمبينين است كه به جريان بهتر خون در عروق كمك ميكند.
كارشناسان تغذيه ميگويند گردو غذاي مغز است و نقش مهمي در بهبود عملكرد سلولهاي مغزي ايفا ميكند تا جايي كه حتي شما را به مرور زمان و با مصرف روزانه باهوشتر ميكند.
ملاتونين يكي ديگر از مواد مفيد موجود در گردو است كه به بهبود خواب كمك ميكند و بنابراين در كاهش بيخوابي و درمان ديگر اختلالات خواب موثر است.