۰۹ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۵۵۱۹۴
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۱۵-۱۱-۱۳۸۹
کد ۱۵۵۱۹۴
انتشار: ۱۲:۴۹ - ۱۵-۱۱-۱۳۸۹

كشت گوشت در آزمايشگاه!

به گفته ميرونوف، توليد گوشت كشتي يا آزمايشگاهي در هلند در حال انجام است اما در آمريكا اين مساله هنوز در حد علمي و در مرحله تقاضا و كمك مالي باقيمانده است.
يك دانشمند زيست‌شناس در دانشگاه كاروليناي جنوبي در حال تلاش براي حل بحران جهاني غذا در سال‌هاي آينده است.

به گزارش ايسنا، دكتر ولاديمير ميرونوف كه زيست شناس و مهندس بافت است يكي از محدود دانشمنداني در سراسر جهان است كه در مهندسي زيستي «كشت گوشت» دست دارد.

به اعتقاد وي اين محصول مي‌تواند در آينده به حل بحران جهاني غذا كه در نتيجه كاهش تعداد زمين براي پرورش گوشت به سبك قديمي (حيوانات) به وجود مي‌آيد كمك كند.

به گفته ميرونوف، توليد گوشت كشتي يا آزمايشگاهي در هلند در حال انجام است اما در آمريكا اين مساله هنوز در حد علمي و در مرحله تقاضا و كمك مالي باقيمانده است.

ميرونوف كه رياست مركز پيشرفته بافت زيست‌ساخت را در دپارتمان پزشكي احيا كننده و زيست‌شناسي سلولي در دانشگاه پزشكي بر عهده دارد، اكنون در درجه اول در مورد مهندسي بافت يا پرورش اندام انساني تحقيقات انجام مي‌دهد.

به ادعاي دانشمندان در صورت فراگير شدن اين محصول، انسان‌ها مي‌توانند هرنوع گوشت با هر طعم يا ميزان چربي يا كالري دلخواه داشته باشند.

دكتر ميرونوف از سلول‌هاي بنيادي ميوبلست يك بوقلمون استفاده كرده و آنها را در حمام مواد مغذي سرم گاوي در يك داربست پليمري شست‌وشو داد تا بافت ماهيچه‌هاي اسكلتي حيوان را پرورش دهد.

به گفته دانشمندان اين نوع گوشت از گوشت‌هاي حيوانات مزرعه بسيار ارزانتر است.

3 درصد سطح زمين با توليد پروتئين حيواني در مزارع مرتبط است. حيوانات براي توليد نيم كيلو گوشت بين دو تا پنج كيلو مواد مغذي نياز دارند كه چندان بهينه نيست.

اين مساله باعث مي‌شود كه در آينده افراد براي بهينه سازي زندگي خود به مصرف اين نوع مواد غذايي روي بياورند.
ارسال به دوستان
۷۰ روز ؛ روایت جدید محسن خان‌جهانی از انتخابات اخیر ریاست جمهوری استقلال محکوم شد به پرداخت مبالغ هنگفت به شاکیان وضعیت سلامتی امیرحسین صدیق بازیگر در بیمارستان هوای بارانی و سرد ترافیک تهران را قفل نکرد حقیقت مهم درباره مصرف سیر و پیاز جوانه زده دیدنی های امروز؛ از سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی تا تشییع جنازه نخست وزیر سابق هند حزب اللهی واقعی سوز دارد نه دود؛ سکانسی از آژانس شیشه‌ای به بهانه موتورسواری علیه رفع فیلترینگ (فیلم) تنها شرط کریم باقری برای قبول سرمربی‌گری پرسپولیس اگر ستاره‌ای در نزدیکی زمین منفجر شود، چه اتفاقی می افتد؟ طراح کارزار تغییر ریاست دانشگاه بهشتی: حراست دانشگاه به‌جای نظارت، به ابزار فشار بر دانشجویان تبدیل شده است/ کارزار را با ۲۲۵۳ امضا تعطیل کردند/ مشکلات: از تفکیک جنسیتی تا خوابگاه و غذا شیر را سرد بخوریم یا گرم؟ روش اصولی شستشوی کلم بروکلی قله محبوب پژوهشگران طب سنتی واکنش استاد جامعه‌شناسی به اعتراض‌ها علیه رفع فیلترینگ: اقلیت نمی‌تواند برای اکثریت تصمیم بگیرد خوشبختی، خیال و یک سیرْ سرمای دارالخلافه