۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۵۶۱۲۷
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۲۳-۱۱-۱۳۸۹
کد ۱۵۶۱۲۷
انتشار: ۱۵:۵۷ - ۲۳-۱۱-۱۳۸۹

ایمپلنت های غیراستاندارد در دهان ایرانی ها

وی از ورود برخی کشورهای آسیای شرقی مثل کره و چین به تکنولوژی ساخت ایمپلنت خبر داد و افزود: متاسفانه برخی از این ایمپلنتها نامرغوب و غیراستاندارد است و همین مسئله می تواند سلامت کسانی که این قبیل ایمپلنتها را در فک و دهان خود قرار می دهند، به طور جدی تهدید کند.
عضو هیئت موسس انجمن ایمپلنت لوژی (کاشت دندان) ایران با اعلام اینکه 40 درصد ایمپلمنتهایی که در کشور استفاده می شود غیر استاندارد است، نسبت به ساخت ایمپلنت چینی هشدار داد و گفت: استفاده از این نوع ایمپلنتها به دلیل قیمت ارزان باعث تحلیل استخوان فک و بروز عفونت می شود.

به گزارش مهر مهندس روح الله نوروزی با اشاره به وجود کمیته بین المللی ایمپلنت (ITI) در دنیا که 500 نفر عضو دارد، افزود: اعضای این کمیته را پزشکان، دندانپزشکان، مهندسین پزشکی، محققین و پژوهشگران حوزه دهان و دندان و تشکیل می دهند که هدفشان به روز رسانی اطلاعات و تکنولوژی ایمپلنت در جهان است.

نوروزی که مدرک مهندسی پزشکی دارد از سوئیس به عنوان اولین کشوری که تکنولوژی ایمپلنت را ساخته است، نام برد و گفت: البته تنها یک مورد از ایمپلنتهای این کشور مورد تایید ITI است. چون تکنولوژی ایمپلنت در 25 سال گذشته تغییر کرده و هم اکنون برخی کشورهای دنیا تکنولوژی ساخت ایمپلنت را دارند.

وی از ورود برخی کشورهای آسیای شرقی مثل کره و چین به تکنولوژی ساخت ایمپلنت خبر داد و افزود: متاسفانه برخی از این ایمپلنتها نامرغوب و غیراستاندارد است و همین مسئله می تواند سلامت کسانی که این قبیل ایمپلنتها را در فک و دهان خود قرار می دهند، به طور جدی تهدید کند.

عضو انجمن ایمپلنت لوژی ایران با اشاره به گزارشهای وزارت بهداشت و آمارهایی که در زمینه استفاده از ایمپلنت در کشور وجود دارد، گفت: پیش بینی می شود تا پایان امسال حدود 500 هزار واحد ایمپلنت در دهان و فک افراد کاشته شود که 50 درصد این تعداد مورد تایید کمیته بین المللی ایمپلنت است.

نوروزی در مورد وضعیت 50 درصد دیگر ایمپلنتها که مورد استفاده قرار می گیرد، افزود: 10 درصد از این ایمپلنتها نیز در وضعیت خوبی قرار دارند اما 40 درصد آنها غیراستاندارد است که فقط به لحاظ قیمت پایین مورد استفاده می گیرد.

وی با تاکید بر تخصص روش کاشت دندان، گفت: این کار نمی تواند توسط دندانپزشک عمومی انجام شود زیرا از ویژگی و حساسیت خاصی برخوردار است.

این مهندس پزشکی درباره عوارض ایمپلنتهای غیراستاندارد که مورد استفاده قرار می گیرد، افزود: تحلیل استخوان فک، بروز عفونت و... از جمله عوارضی است که می تواند در اثر استفاده از ایمپلنتهای غیراستاندارد بروز کند. ضمن اینکه هزینه های زیادی بابت درمان این عوارض باید از سوی بیمار پرداخت شود.

نوروزی با تاکید بر اینکه نمی توان حساسیتهای ایمپلنت را نادیده گرفت، گفت: ایمپلنت در تماس مستقیم با جسم قرار دارد که استفاده از ایمپلنتهای غیراستاندارد می تواند مشکلات و عارضه های متعددی را به وجود بیاورد.

وی با اشاره به براده های ریز که روی ایمپلنتها قرار دارد، افزود: ناشی بودن دندان پزشک در هنگام کاشت ایمپلنت در دهان فرد باعث شده این قطعا ریز که تیتانیوم هستند، وارد چشم شده و منجر به نابینایی شود.

نوروزی با اعلام اینکه 10 مدل ایمپلنت کره ای وارد کشور شده است، نسبت به ساخت این تکنولوژی توسط چینی ها هشدار داد و گفت: کاربرد نادرست این تکنولوژی و استفاده از ایمپلنتهای غیراستاندارد می تواند باعث قطع عصب شود.

وی با اشاره به تاسیس انجمن ایمپلنت لوژی ایران بعد از 20 سال در کشور، اظهارداشت: یکی از اهداف اولیه این انجمن، جلوگیری از واردات ایمپلنتهای غیراستاندارد و نامرغوب به کشور است.
ارسال به دوستان
سفر تاریخی چائوشسکو به ایران؛ از دیدار با رفسنجانی تا سقوط در رومانی زمین؛ بی‌فروغ‌تر از همیشه سم آلتمن: ابرهوش‌ مصنوعی باعث افزایش 10 برابری پیشرفت‌های فناوری می‌شود موشک روسی هواپیمای آذربایجانی را سرنگون کرد؟ ادعای تکان‌دهنده منابع دولتی باکو وزیر نیرو: قول می‌دهم سال آینده مشکلات برقی را رفع کنیم (فیلم) حمله اسرائیل به فرودگاه صنعا؛ هدف قرار دادن بیماران و مسافران (فیلم) شاخه خراسانی تحریرالشام جولانی به رهبری «مولوی عبدالفتح» خلاصه بازی چادرملو اردکان ۰ - استقلال ۰ (فیلم) طلسم گل نزدن در لیگ برتر شکست؟ نه! چادرملو و استقلال هم صفر-صفر کردند پزشکیان: ما چه چیزی از همسایگان عرب کم داریم؟ آخر هفته‌ای بارانی و برفی در قم؛ ورود سامانه بارشی از جمعه پزشکیان: شخصاً در مدرسه‌سازی کارگری می‌کنم (فیلم) سفر مهم رئیس جمهور به روسیه؛ امضای توافقنامه همکاری با پوتین پزشکیان از تغییر شیوه آموزش در مدارس دولتی خبر داد (فیلم) رفع کمبود فضای آموزشی ظرف یک سال؛ از تغییر روش تدریس تا کارگری رئیس‌جمهور در مدرسه‌سازی