۲۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۵۷۵۶۷
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۰۷-۱۲-۱۳۸۹
کد ۱۵۷۵۶۷
انتشار: ۰۹:۱۳ - ۰۷-۱۲-۱۳۸۹

چرا حشرات انسان را نیش می‌زنند

عرق بدن انسان ترکیبی پیچیده از دی اکسید کربن، آمونیاک، اسید لاکتیک و هفت اسید کربوکسیلی دیگر است که این اسیدها رایحه عرق را ایجاد کرده و همین هفت اسید کربوکسیلی حشرات را به شدت به سوی خود جذب می کند.

رایحه تند و تیز و بی همتای پوست بدن انسان می تواند دو گونه از حشرات را به سوی خود جذب کند. نشانه ای که می تواند برای درمان و کنترل بیماری های مالاریا و تب زرد بسیار کلیدی و حیاتی باشد.

به گزارش مهر، شدت رایحه پوست بدن انسان در میان تمامی جاندارانی که بر روی زمین ساکن هستند مانند ندارد. ویژه بودن رایحه بدن انسان از آن رو است که تقریبا تمامی بخشهای بدن انسان رایحه خاص خود دارند در حالی که موجودات میکروسکوپی که بر روی بدن انسان زندگی می کنند نیز هر کدام از خود رایحه ای ایجاد می کنند.

بر اساس مطالعات جدید این بوی تند و تیز و قوی دست کم دو گونه از حشرات را به سوی خود جذب می کند و درک عاملی که منجر به جذب این حشرات می شود می تواند در پیشگیری از گسترش بیماری هایی از قبیل مالاریا و تب زرد جلوگیری کند.

به گفته محققان دانشگاه "واگنینگن" میکروارگانیزمهایی که بر روی پوست بدن انسان زندگی می کنند از مواد موجود بر روی پوست و تعریق بدن برای متابولیسم خود استفاده می کنند و مواد غیر فراّر را به مواد فراّر تبدیل می کنند. محققان با بررسی ساختار شیمیایی عرق بدن انسان دریافتند مواد فراّر موجود در عرق بدن می تواند عامل تعیین کننده برای انسان دوستی حشرات باشد در حالی که این حشرات می توانند ناقل بیماری های مهلک مانند مالاریا یا تب زرد باشند.

عرق بدن انسان ترکیبی پیچیده از دی اکسید کربن، آمونیاک، اسید لاکتیک و هفت اسید کربوکسیلی دیگر است که این اسیدها رایحه عرق را ایجاد کرده و همین هفت اسید کربوکسیلی حشرات را به شدت به سوی خود جذب می کند.

در حالی که انسانها همواره بر این باور بوده اند که بدن حیوانات نسبت به انسان از بوی ناخوشایندتری برخوردار است اما مطالعات نشان می دهند تعداد مواد بودار فرار بر روی پوست حیواناتی مانند پرنده ها و پستانداران بسیار کمتر از انسانها است. برای مثال بر روی پرهای مرغ و موهای زرافه تنها چند اسید کربوکسیل یافته شده است.

بر اساس گزارش ان بی سی، محققان برای انجام این تحقیق توزیع، عملکرد و میزان ترشحات غدد مختلف پوستی بدن انسان را با دیگر جانداران مقایسه کردند که بر اساس این مطالعه بوی بدن انسان از بوی بدن بسیاری از جانداران تندتر و ناخوشایندتر است. از سویی دیگر مطالعه بر روی حشرات نشان داده است که این جانداران کودکان و افرادی که بوی خوب بدهند را کمتر نیش می زنند.
برچسب ها: حشرات ، پوست انسان
ارسال به دوستان
تأثیر هوش مصنوعی بر ایجاد شغل در کشورهای مختلف جهان (+ نمودار) آقای صداوسیما ! اگر نشان دادن ناتوانی آمریکا از خاموش کردن آتش کالیفرنیا تمام شد، دوربین را به داخل هم بیاورید میزان پروتئین موجود در تخم‌مرغ چقدر است؟ چین یک سلاح با قدرت بمب هسته‌ای برای نابودی ماهواره‌ها ساخت بهترین ماهی را این‌ طور انتخاب کنید / ماهی تازه و سالم چه نشانه‌هایی دارد؟ خواص فلفل سیاه بیشتر است یا فلفل دلمه ای؟ معمای بیگانگی: چرا در میان جمع باز هم احساس تنهایی می‌کنیم؟ خواص پرتقال و خواص پوست پرتقال که نمی دانید! علائم خرابی واتر پمپ ماشین ؛ واتر پمپ در کجا قرار دارد ؟ خودرو دوست‌داشتنی BMW M8 Coupe به خاطره‌ها پیوست جنگل درختان ماقبل تاریخ از زیر یک قطعۀ بزرگ یخ بیرون آمد (+عکس) تبدیل زباله‌های هسته‌ای به ماده‌ای ارزشمند و کمیاب معمای حلقه فلزی کنیا؛ زباله مرموزی که هیچ‌کس نمی‌داند از کجا آمده است قبرستان «باغلق»؛ گورستانی عجیب در جرگلان خراسان‌ شمالی(+عکس) عجیب ترین موزه‌های جهان (+عکس)