۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۵۹۵۲۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۲۳-۱۲-۱۳۸۹
کد ۱۵۹۵۲۷
انتشار: ۱۲:۵۹ - ۲۳-۱۲-۱۳۸۹

6 ماده سرطان‌زا اما پر مصرف!

محققان معتقدند استفاده بيش از حد از تلفن همراه به سبب امواج مضري كه از آنها ساطع مي‌شود بر مغز و بافت آن تأثير گذاشته و سبب ايجاد سلول‌هاي سرطاني مي‌شوند.

سرطان در اثر تقسيم و رشد بي‌رويه سلول‌هاي بدن به‌وجود مي‌آيد و ديگر سلول‌هاي سالم بافت را از بين مي‌برد. علت آن هنوز براي محققان و پزشكان مشخص نيست، شايد علت آن عوامل ژنتيكي و يا عوامل بيروني مانند ويروس‌ها و مواد سرطان‌زا باشد.

شبكه ايران نوشت: شناخت مواد سرطان‌زا و اجتناب از استفاده و در معرض قرار گرفتن آنها از فاكتورهاي مهم در پيشگيري از ابتلا به انواع سرطان محسوب مي‌شود.

در آخرين تحقيقات انجام شده دانشمندان با بررسي‌هاي دقيق محصولات شوينده و پركاربرد خانگي دريافتند بسياري از دهانشويه‌ها، دئودورانت‌ها و برخي موادغذايي از فاكتورهاي مؤثر در سرطاني شدن سلول‌هاي بدن هستند.

* شيرين‌كننده‌هاي مصنوعي

تحقيقات آزمايشگاهي نشان مي‌دهد، شيرين‌كننده‌هاي مصــــنوعي مانند (سايكلاميت) خطر سرطان را افزايش مي‌دهند.

براي حل اين مشكل "ساخارين " در موادغذايي به جاي شيرين‌كننده‌هاي مصنوعي به‌كار برده شد، تحقيقات جديد انجام شده در خصوص عملكرد "ساخارين " در بدن نشان داد تمام محصولات حاوي ساخارين نيز سبب سرطاني شدن سلول‌ها مي‌شوند.

* دهانشويه‌ها

دانشمندان در آخرين تحقيقات خود دريافتند دهانشويه‌هاي حاوي اتانول احتمال ابتلا به سرطان دهان را افزايش مي‌دهد.

آنها بر اين باورند كه اتانول بافت‌هاي دهاني را در برابر مواد سرطان‌زا مانند سيگار، آسيب‌پذير مي‌كنند.

دانشمندان معتقدند اسـتفاده از دهانشويه‌ها بهتر است چند روز در ميان به صورت غرغره كردن باشد و از خوردن آن خودداري شود.

افراد سيگاري و يا افرادي كه سابقه سرطان دهان در خانواده آنها وجود داشته و يا ريسك فاكتورهاي ديگر ابتلا به سرطان را دارند بهتر است از انواع دهانشويه‌هاي بدون اتانول استفاده كنند.

* استاتين

استاتين نوعي داروي كاهنده كلسترول و فشار خون است. دانشمندان طي تحقيقاتي كه روي 170 هزار نفر انجام شد، دريافتند افرادي كه از داروهاي حاوي استاتين در مقادير بالا استفاده كردند ريسك فاكتورهاي ابتلا به انواع سرطان مانند سرطان سينه، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات در آنها افزايش پيدا كرده است.

* تلفن همراه

محققان معتقدند استفاده بيش از حد از تلفن همراه به سبب امواج مضري كه از آنها ساطع مي‌شود بر مغز و بافت آن تأثير گذاشته و سبب ايجاد سلول‌هاي سرطاني مي‌شوند.

* ضدعرق‌ها

محققان معتقدند، آلومينيوم موجود در ضدعرق‌ها و دئودورانت‌ها كه "پارابن " ناميده مي‌شود مانند هورمون استروژن عمل كرده و استفاده بيش از حد آن خطر ابتلا به سرطان سينه را در زنان افزايش مي‌دهد. دانشمندان در نمونه‌هاي بافت‌هاي سرطاني ماده "پارابن " را يافته‌اند و اين مسئله نشان مي‌دهد افراد بسياري، كه 99 درصد جمعيت جامعه را تشكيل مي‌دهند در معرض مواد حاوي "پارابن " مانند مواد آرايشي بهداشتي گوناگون و موادغذايي قرار دارند.

* رنگ مو

دانشمندان با آزمايشاتي كه روي افرادي كه از رنگ مو استفاده مي‌كنند دريافتند استفاده مكرر از رنگ موها افراد را در معرض ابتلا به سرطان قرار مي‌دهد.

اين پژوهش‌ها نشان داد، افرادي كه به‌طور مكرر از رنگ مو استفاده مي‌كنند بيشتر در معرض موادشيميايي مضر آن قرار مي‌گيرند و به همان ميزان خطرات ابتلا به انواع سرطان در آنها افزايش پيدا مي‌كند.
برچسب ها: سرطان‌زا ، پر مصرف
ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۷ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۳
1
36
اموج پارازیت چی
مجازات اقدام مسلحانه علیه امنیت روسیه تشدید شد تخم مرغ را گران نخرید؛ فروش هرشانه تخم مرغ بالاتر از این قیمت گرانفروشی است (فیلم) وزیر راه و شهرسازی: در ۵ سال آینده یک‌ونیم میلیون مسکن حمایتی باید ساخته شود (فیلم) واکنش جالب رضا رشیدپور به راهپیمایی موتوری علیه رفع فیلترینگ واتس‌اپ و گوگل وزیر خارجه ایتالیا: پرونده خبرنگار ایتالیایی بازداشت شده در ایران «پیچیده» است/ دلیل رسمی بازداشت «سیسیلیا سالا» هنوز مشخص نیست ورود عجیب یک خودرو به جواهرفروشی برای سرقت (فیلم) سرمربی استقلال به همراه خانواده‌اش در چالوس (+عکس) سنجاقک پا سفید در ژیتومیر اوکراین (فیلم) واکنش جالب رنگ‌ جادویی ترموکرومیک روی خودرو (فیلم) قدرت عجیب این مرد جوان(فیلم) جدال لفظی رونالدو و لیگ ۱ فرانسه؛ از ادعای برتری تا طعنه با تصویر مسی عکس جالب: تکامل شخصیت GTA از پی اس1 تا پی اس5 روشن کردن جالب خودرو مسابقه‌ای ناپیر ال48(فیلم) لحظه سرنگونی هلی کوپتر ارتش پاکستان با شلیک دوش پرتاب طالبان (فیلم) پرنده کمیاب در کاخ پکن (فیلم)