۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۶۱۴۴۱
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۱ - ۱۶-۰۱-۱۳۹۰
کد ۱۶۱۴۴۱
انتشار: ۱۶:۲۱ - ۱۶-۰۱-۱۳۹۰

سوخت‌هاي فسيلي از انرژي هسته‌اي به مراتب کشنده‌تر هستند

در مقابل، آژانس بين‌المللي انرژي اتمي و سازمان ملل اعلام کردند مرگ و ميري که بر اثر سرطان بعد از حادثه اتمي چرنوبيل در سال 1986 به ثبت رسيده، به 9 هزار نفر رسيد.

انرژي هسته‌اي بهترين انرژي و زغال سنگ ‌کشنده‌ترين منبع انرژي است.

به گزارش ايسنا، در پي بحران هسته‌اي در ژاپن، آلمان به طور موقت فعاليت 7 راکتور هسته‌اي خود را متوقف کرده، چين هم که گوي سبقت را از ديگر کشورها در ساخت نيروگاه‌هاي هسته‌اي ربوده، ساخت تجهيزات جديد خود را به تعويق انداخته است. اما اين اقدامات بيشتر جنبه سياسي دارد و به خاطر هراس از خطرات جاني و تلفات انساني نيست. به نظر مي‌آيد اين اقدام بيشتر براي همدردي با مردم ژاپن که در نزديکي فوکوشيما زندگي مي‌کنند، صورت گرفته اما، طبق بررسي‌هايي که آژانس بين‌المللي انرژي انجام داده، انرژي هسته‌اي بسيار کمتر از منابع ديگر انرژي باعث مرگ و مير مي‌شود.

آژانس بين‌المللي انرژي از سال 2002 مطالعاتي که در اين زمينه انجام شده بود را مورد بازنگري قرار داد تا ميزان مرگبار بودن چند منبع انرژي اصلي مورد استفاده را تشخيص دهد.

آژانس از ابتداي توليد و استخراج مواد سوختي مورد نظر تا بعد از استفاده از آن و مرگ و مير‌هايي که بر اثر حوادث و همچنين قرارگيري بلند مدت در معرض تشعشعات و آلودگي‌ها ايجاد مي‌شود را مورد بررسي قرار داد.

بر اساس نتايج حاصل شده اعلام شد كه انرژي هسته‌اي بهترين انرژي و زغال سنگ کشنده‌ترين منبع انرژي است.

ذرات ريزي که توسط نيروگاه‌هاي زغال سنگ توليد مي‌شود، تنها در آمريکا باعث مرگ 13 هزار و 200 نفر در هر سال مي‌شود. علاوه بر اين زغال سنگ در معدن و هنگام حمل نيز تلفاتي را به بار مي‌آورد.

در مقابل، آژانس بين‌المللي انرژي اتمي و سازمان ملل اعلام کردند مرگ و ميري که بر اثر سرطان بعد از حادثه اتمي چرنوبيل در سال 1986 به ثبت رسيده، به 9 هزار نفر رسيد.

آژانس بين‌المللي انرژي اعلام کرد: بيشتر مرگ‌هايي که از طريق انرژي هسته‌اي اتفاق مي‌افتد بر اثر حوادث فاجعه‌آميز و انفجار‌ها نيست، بلکه بيش از نيمي از مرگ و ميرها در معادن‌ اورانيوم حادث مي‌شود که با تمامي اين‌ها هنوز هم تلفات اين انرژي نسبت به ديگر منابع سوختي کمتر است.

تلفاتي که زغال سنگ به بار مي‌آورد، هر ساله در حال افزايش است که يکي از آن‌ها حملات قلبي است و براي بيشتر مردم ملموس نيست.

بر خلاف تصور مردم، خطر انرژي آب هم از انرژي هسته‌اي بيشتر است. در سال 1975 سيل شديد باعث ويراني 30 سد با فاصله زماني اندک در چين باعث مرگ 230 هزار نفر شد که در مقايسه با تلفات ديگر منابع انرژي رقم بسيار بالا و غير قابل انتظاري است و اين تعداد مرگ تنها در يک حادثه اتفاق افتاد.
ارسال به دوستان
جالب ترین برف پاک‌کن ماشین ها در طول تاریخ (فیلم) لیگ برتر هم برای صرفه‌جویی در انرژی تغییر ساعت می‌دهد علی کفاشیان: هنوز تصمیمی برای شرکت در انتخابات فدراسیون فوتبال نگرفته‌ام سارقان کادوهای عروس و داماد دستگیر شدند غذای روستایی اوکراینی؛ تهیه ساندویچ با مغز قلم گاو (فیلم) دادستان: سرشبکه مرتبط با منافقین در اردبیل دستگیر شد فروش آیفون ۱۴ در اتحادیه اروپا متوقف شد ارونوف، ارزشمندترین بازیکن لیگ برتر / سلطه سرخابی‌ها بر لیست گران‌قیمت‌ها عقاب الهی دیده شد/ آسمان چین عجیب ترین جای جهان در این روزها! (+فیلم و عکس) بازگشت شگفت‌انگیز بلیندا بنچیچ به دنیای تنیس پس از مادر شدن پاسخ ابراهیم حقیقی طراح پوستر جشنواره فیلم فجر به انتقادات ؛ تغییرات نادرست توسط گروهی دیگر انجام شده است پرواز معجزه وار و خطی قوها/ تماشای یکی از شگفتی‌های طبیعت (فیلم) نوراللهی در امارات ماندگار می‌شود / بازگشت به پرسپولیس فعلاً منتفی افزایش شمار شهدای غزه به ۴۵ هزار و ۴۸۴ نفر درد شدید ساق پا نشانه چیست؟ (فیلم)