۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۶:۴۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۶۲۲۹۳
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۹ - ۲۴-۰۱-۱۳۹۰
کد ۱۶۲۲۹۳
انتشار: ۱۳:۳۹ - ۲۴-۰۱-۱۳۹۰
مدیر پایگاه اطلاع رسانی قربانیان ترور:

منافقین نمی توانند به اشغال بخشی از خاک عراق ادامه دهند

سید روح الله لطیفی مدیر پایگاه اطلاع رسانی قربانیان ترور در گفت وگو با عصر ایران درباره اقدام اخیر ارتش عراق برای کنترل بخش هایی از پادگان اشرف و مقابله با اعضای منافقین گفت: این اقدام ارتش عراق ، در پاسخ به حمله اعضای گروهک منافقین و ممانعت این گروهک در نصب دکل کنترل در کنار پادگان اشرف صورت گرفت البته ارتش عراق در  راستای اجرای خواست مردم عراق، مصوبات پیشین کابینه و پارلمان عراق موظف است تا  منافقین را از خاک کشورشان اخراج کنند. ولی درگیری اخیر بیشتر پاسخی به حمله منافقین به ارتش عراق بود .

وی ادامه داد: همچنین براساس قانون اساسی عراق، این کشور نمی تواند میزبان گروه های تروریستی باشد لذا وجود پادگان اشرف و حضور اعضای منافقین در عراق با قوانین اساسی و موضوعه  این کشور در تعارض است. در ضمن علاوه بر ترور و جنایت منافقین علیه بیش از12هزار نفر از مردم ایران ، اعضای این گروه در دوران حکومت صدام، دیکتاتور عراق  در اقدامات تروریستی و سرکوب گرایانه این دیکتاتور مشارکت داشتند وگفته می شود نزدیک به 25 هزار عراقی در سال 91  از کردها و شیعیان با دستور صدام حسین به دست منافقین کشته شدند.

لطیفی گفت:منافقین خود را پناهنده در عراق معرفی میکنند ولی واقعیت چیز دیگری است آنها در زمان حکومت صدام در بهبوهه جنگ عراق علیه ایران برای رسیدن به خواسته های رهبرانشان بر خلاف  مسیرملت ایران در کنار دشمن بعثی قرار گرفتند و به عراق آمدند که بخشی از آنها از کشورهای اروپایی پناهندگی گرفته بودند و بخشی هم به صورت قاچاق به عراق برده شدند که عمده اعضای این گروهک در اشرف از این طیف هستند .وعراق به آنها پناهندگی اعطا نکرده است  حتی در زمان صدام حسین نیز به صورت جمعی پذیرای آنها شدند در صورتی که پناهندگی به فرد اعطا می شود و نه به جمع. البته قانون اساسی عراق حمایت از تروریست ها را تحت هر شرایطی ممنوع کرده و اسکان تروریستها از منظر قانونگذاران عراقی ممنوع شده است.

لطیفی در ادامه گفت:سازمان ملل برای اعضای این گروه سه راه را مشخص کرده است ،اول اینکه به کشور خود بازگردند که تا کنون نزدیک به 600نفر از سال 2003 از این گروهک جدا و به کشور بازگشته اند و بارها اعلام شده که اعضایی که دستشان به خون کسی آلوده نشده می تواند به ایران بازگردد و از عفو قضایی برخوردار است،دوم اینکه دولت عراق  به این گروه پناهندگی دهد که به دلیل تنفر مردم عراق از این گروه و قانون اساسی این کشور این امر محال به نظر می رسد و دولت و ملت عراق از لحاظ قانونی نمی توانند به اعضای این گروه پناهندگی دهند و سوم اینکه به کشور ثالثی پناهنده شوند که به دلیل سابقه تروریستی این گروه و رابطه فرقه ای بین اعضای منافقین هیچ کشوری پذیرای اعضای آن نیست . بنابراین همانطور که بیان شد به دلیل قوانین عراق و سابقه جنایتکارانه این گروه و همدستی با رژیم صدام عراقیها بر اساس حق ذاتی و قانونی خود نمی خواهند بخشی از خاک کشورشان تحت اشغال یک گروه سابقه دار تروریستی باشد. 

وی تاکید کرد: دولت عراق حق دارد حاکمیت خود را بر تمامی بخش های سرزمین خود اعمال کند و قطعا پادگان اشرف از این موضوع استثنا نخواهد بود .

وی ادامه داد: منافقین ظاهرا یادشان رفته که دیگر دوران دیکتاتوری صدام به پایان رسیده و پدر معنویشان دیگر حاکم نیست و پادگان اشرف هم متعلق به کشاورزانی است که به زور رژیم صدام زمینهای کشاورزیشان را از دست مردم شهر خالص غصب کرده و به نوکرانش داده بود.

در عراق امروز مردم  و قانون حاکم هستند و اعمال حاکمیت و اجرای قانون حق دولت عراق است پس بهتر است حتی یکبار هم شده به قانون و حقوق انسانها احترام بگذارید و بساط فرقه ای خود را از کشور عراق جمع کنید

مدیر پایگاه اطلاع رسانی قربانیان ترور در خصوص ادعای منافقین مبنی بر اینکه آنها تحت کنوانسیون چهارم ژنو یک گروه حفاظت شده هستند گفت:کنوانسیونهای چهارگانه ژنو قوانین بین المللی است که در زمان جنگها اعتبار دارند و منافقین در زمان جنگ آمریکا با صدام بر اساس کنوانسیون چهارم ژنو به عنوان یک گروه از اتباع کشور ثالث در خاک عراق با استناد به این کنوانسیون به عنوان یک گروه حفاظت شده در جنگ اعلام بی طرفی کرد که طبیعتا پس از سقوط رژیم صدام و روی کار آمدن دولت مردمی در عراق مساله جنگ دیگر موضوعیت ندارد و قابل استناد برای منافقین نیست و باید این گروه بر اساس قوانین کشور عراق رفتار کند.
برچسب ها: لطیفی ، منافقین
ارسال به دوستان