۱۲ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۴:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۶۲۵۳۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۲۷-۰۱-۱۳۹۰
کد ۱۶۲۵۳۴
انتشار: ۱۰:۲۹ - ۲۷-۰۱-۱۳۹۰

بالاخره نحوه جديد پرداخت يارانه شير مشخص شد

وي با بيان اين‌كه يارانه شير يارانه سلامت است، گفت: اگر پرداخت نقدي يارانه شير به مصرف‌ كننده باشد همچون نان مصرف سرانه شير كاهش مي‌يابد.
رييس هيات مديره اتحاديه مركزي دامداران اعلام كرد: براساس نتيجه كارگروه اخير براي تغيير نحوه پرداخت يارانه شير به دامداران كه با حضور وزير بازرگاني و هيات همراه، اعضا كميسيون كشاورزي، معاون امور دام وزير جهاد كشاورزي و نماينده وزير صنايع و معادن برگزار شد، صورت جلسه‌اي امضا و مقرر شد طي شش ماه به صورت تدريجي يارانه شير به دامداران اختصاص يابد كه البته كميسيون كشاورزي مصمم بر اجراي اين سياست و وزارت بازرگاني و كارخانه‌هاي لبني مصمم بر اجراي روال قبل و پرداخت يارانه شير به كارخانه‌هاي لبني هستند.

سيروس روستا در گفت‌وگو با ايسنا، تصريح كرد: در ظاهر همه موافق پرداخت يارانه شير به توليد هستند اما در عمل اين‌گونه نيست و وزارت بازرگاني و كارخانه‌هاي لبني معتقدند اين يارانه همچون روال قبل و از كانال كارخانه‌ها پرداخت شود در حاليكه كارخانه‌ها بهانه عدم پرداخت پول شير يارانه‌اي بدهي دو چندان به دامداري‌ها دارند و از سوي ديگر با اختصاص يارانه به توليد علاوه بر تامين شير يارانه‌اي، قيمت تمام شده ديگر محصولات لبني به دليل ارزان‌ شدن قيمت فروش شير به كارخانه‌ها، كاهش مي‌يابد.

وي گفت: در حال حاضر بازار عرضه كنترل شده و بازار تامين نهاده‌ها آزاد است و درحاليكه 218 ميليارد تومان پول يارانه شير توزيع شده در سال گذشته به كارخانه‌ها و در واقع به دامداران پرداخت نشده است دامداران مجبورند علوفه خود را نقدي و با ضمانت‌نامه بانكي از دولت تامين كنند. از سوي ديگر مدت زمان دريافت پول شير از كارخانه سه - چهار ماهه شده است.

روستا با اشاره به تاكيد كميسيون كشاورزي براي پرداخت يارانه شير به توليد، گفت: مقرر شده قيمت خريد شير كارشناسي شود و طي اين مدت راهكارهاي پرداخت يارانه به توليد بررسي و يارانه به صورت تدريجي از كارخانه‌ها به توليد هدايت شود.

رييس هيات مديره اتحاديه مركزي دامداران يادآورشد: سالانه بايد دو ميليون تن شير يارانه‌اي در كشور توزيع شود درصورتيكه اين ميزان به خوبي جذب و توزيع نشد چرا كه اگر اينچنين بود شير روي دست دامداران نمي‌ماند.

وي با بيان اين‌كه يارانه شير يارانه سلامت است، گفت: اگر پرداخت نقدي يارانه شير به مصرف‌ كننده باشد همچون نان مصرف سرانه شير كاهش مي‌يابد.

روستا افزود: سال گذشته قرار شد قيمت شير 460 تومان باشد كه عملياتي نشد و اكنون 380 تا 400 ميانگين خريد شير است؛ حتي در برخي استان‌ها شير كيلويي 250 تومان فروخته شده است.
ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۱/۲۷
0
0
چرا باید حق مصرف کننده را به تولید کننده دامدار داد و بعد از او خواهش کرد که به مصرف کننده ظلم نشود