۰۹ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۶۳۳۶۸
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۸ - ۰۳-۰۲-۱۳۹۰
کد ۱۶۳۳۶۸
انتشار: ۱۳:۵۸ - ۰۳-۰۲-۱۳۹۰

نماینده مجلس: عملکرد معاونت سینمایی مطلوب نیست

در سیمای جمهوری اسلامی تعداد فیلم‌های تلویزیونی تولید می‌شود بیشتر از تمام فیلم‌هایی است که در حوزه سینما تولید شده است و این تجارب متراکم سیما باید مورد بهره برداری سینما نیز قرار گیرد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی فضای حاکم بر معاونت سینمایی را از لحاظ نظارتی و محتوایی ضعیف‌تر از سیما توصیف و تصریح کرد: این اتاق فکر باید در جهت الگوبرداری سینما از سیما گام بردارد و الگویی برای پر کردن خلاهای سینما از طرف سیما ارائه شود.

"ستار هدایت‌خواه" در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به همجواری حوزه سیما و سینما، ایجاد زمینه‌های مشترک همکاری را مفید دانست و گفت: با توجه به مجاورت رسالتی و مسئولیتی که حوزه سیما و سینما با یکدیگر دارند، اتاق فکر سیما و سینما باید در جهت توجه به معضلات مشترک هر دو بخش همت گمارند.

نماینده مردم بویر احمد و دنا در مجلس شورای اسلامی خواهان الگوبرداری حوزه سینما از سیما در زمینه‌های نظارتی، هدایتی و محتوایی شد و افزود: امید ما این است که حوزه سینما از حوزه سیما تاثیر پذیری داشته باشد و دقت و مراقبت‌هایی که در حوزه سیما در تهیه و تولید و اکران فیلم‌ها لحاظ می‌شود در سینما نیز اعمال شود.

هدایت خواه با اشاره به اینکه همکاری این دو بخش باید در زمینه ترویج فیلم‌ها منطبق با ارزش‌های انقلاب اسلامی باشد، تاکید کرد: توجه و رعایت ارزش‌های انقلابی و سوق دادن افکار و اندیشه‌های مردم به سمت رعایت معیار‌های دینی در جامعه محوری است که باید از جانب هردو بخش به جد پیگیری شود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس فضای حاکم بر معاونت سینمایی را لحاظ نظارتی و محتوایی ضعیف‌تر از سیما توصیف و تصریح کرد: این اتاق فکر باید در جهت الگوبرداری سینما از سیما گام بردارد و الگویی برای پر کردن خلاهای سینما از طرف سیما ارائه شود.

وی با اشاره به اینکه تجارب هر دو طرف در بحث تولید فیلم‌های سینمایی باید به اشتراک گذاشته شود گفت: در سیمای جمهوری اسلامی تعداد فیلم‌های تلویزیونی تولید می‌شود بیشتر از تمام فیلم‌هایی است که در حوزه سینما تولید شده است و این تجارب متراکم سیما باید مورد بهره برداری سینما نیز قرار گیرد.

هدایت خواه در پاسخ به این سوال که آیا اتاق فکر می‌تواند در جهت از بین بردن مافیای اکران نیز گام‌هایی بردارد، تصریح کرد: رسیدگی و نظارت بر این موضوع تنها وظیفه وزارت ارشاد نیست و دیگر نهاد‌های درگیر با مسئله اکران و سینما مانند خانه سینما و بنیاد فارابی نیز برای برطرف شدن این معضل از سینما ایران گام بردارند.

وی تاکید کرد: وزارت ارشاد متولی اصلی این موضوع است اما به تنهایی و بدون اصلاح ساختار‌های مربوط به حوزه اکران در ارگان‌های دیگر از قبیل بنیاد فارابی و خانه سینما، اصلاح و رسیدگی وزارت ارشاد بی‌فایده است.
ارسال به دوستان
10 «راه‌پلّه» برتر جهان در سال 2024 به انتخاب نشریه معتبر معماری(+عکس) تشکیل پرونده قضایی ضرب و جرح کارشناس معاونت غذا و دارو در کرج یونیسف: سال ۲۰۲۴ بدترین سال برای کودکان جهان بوده است افزایش 22 درصدی مراجعه‌کنندگان با مشکلات تنفسی به اورژانس چین بزرگ‌ ترین سد برق آبی جهان را می‌سازد تصویر نامه ضد زن وزارت اقتصاد افغانستان  دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین: ۸۱ درصد از آوارگان به خاطر سرمای شدید در غزه در بحران فاجعه‌باری گرفتار شده‌اند وزیر راه و شهرسازی: تحریم‌ها مانعی برای رفع کامل مشکلات ناوگان هوایی کشور شده است (فیلم) صف طولانی نفت سفید و گلایه مردم (فیلم) نتانیاهو به عفونت ادراری مبتلا شد/ او زیر تیغ جراحی می‌رود کشف ۵ قطعه از پرنده های کمیاب تاکسیدرمی در مازندران رویای بر باد رفته؛ ایران چه می‌توانست باشد؟ (فیلم) مجازات اقدام مسلحانه علیه امنیت روسیه تشدید شد تخم مرغ را گران نخرید؛ فروش هرشانه تخم مرغ بالاتر از این قیمت گرانفروشی است (فیلم) وزیر راه و شهرسازی: در ۵ سال آینده یک‌ونیم میلیون مسکن حمایتی باید ساخته شود (فیلم)