۳۰ شهريور ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۶۴۴۰۰
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۱۲-۰۲-۱۳۹۰
کد ۱۶۴۴۰۰
انتشار: ۱۵:۳۹ - ۱۲-۰۲-۱۳۹۰

ضرغامی: ازدواج سلطنتي انگلیس يك مراسم ارتجاعي‌ است/ تبلیغ می کردند اوج مراسم زماني است كه عروس و داماد همديگر را مي‌بوسند!

رييس سازمان صداوسيما در سخنراني اخيرش با انتقاد از مراسم ازدواج سلطنتي شاهزاده ويليام و متمركز شدن تمامي شبكه‌هاي برجسته دنيا به اين موضوع، گفت: اين يكي از ارتجاعي‌ترين مراسمي است كه حتي در افسانه‌هاي هزار و يك شب هم نمي‌توان آن را يافت.

به گزارش ايسنا، عزت‌الله ضرغامي در سخنراني امروز 12 ارديبهشت ماه دانشگاه تهران ادامه داد: به گونه‌اي اين مراسم را در قلب اروپا ارزش‌گذاري مي‌كنند كه هيچ‌كس جرأت نقد آن را نكند، به گونه‌اي كه خبرنگار حاضر در مراسم ازدواج با سرور و خرسندي افتخار مي‌كند كه جزو خبرنگاراني است كه اين ازدواج سلطنتي را گزارش مي‌كند و از سوي ديگر آنان مرتبا تبليغ مي‌كنند كه اوج مراسم زماني است كه عروس و داماد همديگر را مي‌بوسند!


*كرسي‌هاي آزادانديشي دانشگاه‌ها پخش تلويزيوني ندارد*

مهندس عزت‌الله ضرغامي در مراسم تجليل از چهره‌هاي ماندگار دانشگاه تهران كه صبح امروز ـ دوشنبه ـ در تالار علامه اميني اين دانشگاه برگزار شد، همچنين با بيان اين كه «در اين فضا كساني كه مي‌خواهند شجاعانه گام بلندي را بردارند بايد بدانند كه چه رسالتي بر عهده دارند» در ادامه به بحث كرسي‌هاي آزاد انديشي دانشگاه‌ها و عدم پوشش تلويزيوني آن اشاره كرد و افزود: اشكالي كه گرفته مي‌شود اين است كه چرا اقدامات مرتبط با كرسي‌ها و مناظره‌هاي آزادانديشي كه محدود نيز هست منعكس نمي‌شود كه در پاسخ بايد گفت كه اين مساله يك معادله‌ي يك مجهولي است كه اگر صورت نمي‌گيرد حتما پاسخي دارد.

وي با اشاره به اين كه كرسي‌هاي آزادانديشي در تلويزيون پخش نمي‌شود، چرا كه به فرموده‌ي بزرگان نظام «محل آن در دانشگاه‌ها»ست، عنوان كرد: دليل آن اين است كه وقتي دوربين در جلسه مناظره وجود داشت و قرار شد هزاران نفر اين مناظره را ملاحظه كنند هر كس مي‌خواهد حتما برنده شود.


* پخش تلويزيوني مناظره‌هاي مجلس*

وي با اشاره به وجود همين معضل در مجلس شوراي اسلامي نيز عنوان كرد: در بحث‌هاي مهم مجلس نيز از هيات رييسه خواسته‌ايم كه مناظره‌ها را بتوانيم از تلويزيون پخش كنيم،‌ اما آنان از انجام اين كار ممانعت كردند، چرا كه هر كس مي‌خواهد به گونه‌اي عرض اندام كند و طوري سخن بگويد كه در بين مردم راي داشته باشد كه اين راي‌گيري بلاي جان اين محيط‌هاست و اداره مجلس از دست مي‌رود.

وي با بيان اين كه برگزاري اين مناظره‌ها بايد در سطح دانشگاه‌ها رونق يابد، گفت: از وظايف مهم مسؤولان دانشگاه‌هاست كه جلسه‌هاي بحث و مناظره را در دانشگاه‌ها توسعه دهند و از فضاهايي كه برخي‌ها مي‌ترسند كه در آن صحبت كنند، فاصله بگيرند.

رييس سازمان صداوسيما همچنين گفت: آزادفكري كه ما از نخبگان توقع داريم آن است كه با شجاعت و دور كردن موانع احتمالي از تهمت‌ها و تقسيم شدن به اين طرف و آن طرف بتوانند به آن چيزي كه مي‌رسند با صراحت اظهارنظر كنند.

او افزود: ما بايد در محيط سالم امروز بازي برد ـ برد را در ميان سياسيون شاهد باشيم؛ البته چيزي كه در فضاي غالب در مناظره‌ها وجود دارد يا بازي برد ـ باخت است يا گاهي اوقات باخت باخت.

وي با بيان اين كه ساحت علم، ساحت مقدسي است، افزود: تمامي افرادي كه در اين عرصه ورود پيدا مي‌كنند شايسته‌ترين افراد هستند كه ساحت قدسي علم را به معناي واقعي حفظ مي‌كنند كه در اين راه مواجه شدن با موانع و رفع آنان نيازمند توانمندي‌ها و لوازمي است.

وي كه در سالروز شهادت دكتر مطهري سخن مي گفت، با اشاره به شجاعت به عنوان يكي از ويژگي‌هاي بارز معلمي، عنوان كرد: شجاعت شهيد مطهري در طرح بسياري از مسائل در مقابل عظمت علمي و ابعاد محتوايي در موضوعات مختلف در محاق قرار مي‌گيرد و اگر مختصات زماني و محيطي مقطعي كه او سخن مي‌گفت را بهتر تشريح كنيم، مشخص مي‌شود كه در اين راستا چه شجاعتي به خرج داد و حرف‌ها را صريح و عالمانه گفت و از عواقب آن نهراسيد.

ضرغامي با اشاره به نظرات شهيد دكتر مفتح در خصوص شهيد مطهري، عنوان كرد: دكتر مفتح مي‌گفت كه ايشان در ابراز عقيده و شجاعت به گونه‌اي بود كه اگر همه دنيا مقابل او مي‌ايستادند و او احساس مي‌كرد كه در طرف مقابل حرف منطقي وجود ندارد، بر نظرات خود پافشاري مي‌كرد و عقب نمي‌نشست.

وي با بيان اينكه در حوزه علم و فرهنگ معمولا تصور مي‌شود كه زماني كه از ارباب قدرت و فشار صحبت مي‌كنيم حتما سخن از حاكم و زمامدار ظالمي است، افزود: از سوي ديگر صاحب فكر و راي در فضاي نگراني از حفظ جان تسليم ارباب زور مي‌شود و عقب‌نشيني مي‌كند اما در فضاي امروز توجه نداريم كه اين ارباب زور، حالت سنتي و قديمي را ندارد.

ضرغامي تصريح كرد: بسياري از فضاهايي كه امروز در فضاهاي انديشه‌اي ما وجود دارد رنگ و بوي روشنفكري و به ظاهر عالمانه دارد كه جدي‌ترين عامل فشار و تهديد به حساب مي‌آيد تا صاحب انديشه نتواند سخني بگويد.

وي با طرح اين پرسش كه «چه كساني بايد زمامدار اين عرصه باشند؟»، عنوان كرد: شخصيت‌هاي برجسته و چهره‌هاي ماندگار به وضعيت نسبي خود به درستي بايد آگاه باشند تا بتوانند بسياري از موانع موجود را از سر راه بردارند كه متاسفانه امروزه مديران و سياسيون ما اين فضا را ندارند.

رييس سازمان صداوسيما ادامه داد: آنان اگر بخواهند سخن عالمانه‌اي در مجلسي مطرح كنند حتما اين طرف و آن طرف خود را مي‌پايند و فضاي رسانه‌يي غيرمعقول و غيرعالمانه‌اي ايجاد مي‌كنند كه بسياري آن را محافظه‌كاري تلقي مي‌كنند.
برچسب ها: ضرغامی ، سلطنتی
ارسال به دوستان
درباره یکی از کثیف ترین دروغ های سیاسی معاصر ایران: آن 110 میلیون دوز کار چه کسی بود؟ پذیرایی هواپیمایی ترکیه از مسافران خود با «نخستین نان جهان» موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات حدود سه هزار نفر از محکومان همدستی دلار و بورس برای شکست سرمایه‌گذاران ایرانی / مسیر طلا از ارز و بازار سرمایه جدا شد وام ازدواج در بن‌بست ! تعریف جدید صنعت پُست در جهان با نگاه لجستیک حمله اسرائیل به یک خودرو در مسیر فرودگاه دمشق ۷۰ کشته در حمله القاعده به پایتخت مالی نشست وزیران خارجه آمریکا و ۴ کشور اروپایی درباره انفجارهای لبنان مکرون خطاب به سران لبنان : به همه طرف‌های لبنانی، اول از همه حزب الله ، پیام خویشتنداری ارسال کنید / همه باید از جنگ خودداری کنند ای بی سی درباره انفجار پیجر‌های حزب الله: اسرائیل برای این نوع نفوذ دست‌کم ۱۵ سال برنامه‌ریزی کرده بود لبنان : پیجرها قبل از رسیدن به لبنان بمب گذاری شدند چاقوکشی خونین در هلند شرکت هواپیمایی آمریکایی پرواز‌ها به تل‌آویو را تا پایان سال متوقف کرد « وفاق ملی » یعنی انتخاب شایستگان، نه فقط یقه بسته ها