۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۲:۱۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۶۴۵۵۰
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۳ - ۱۴-۰۲-۱۳۹۰
کد ۱۶۴۵۵۰
انتشار: ۰۸:۱۳ - ۱۴-۰۲-۱۳۹۰

کاهش قیمت اینترنت هوشمند فعلاً اجرائی نمی‌شود

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اضافه کرد: کاهش تعرفه مطابق با ماده 90 پروانه فعالیت مخابرات باید با توافق دو طرف صورت گیرد و براین اساس مذاکرات در حال انجام است.
فارس: مدیر عامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به تشکیل کمیته ای متشکل از مسئولان مخابرات و سازمان تنظیم مقررات برای رفع ابهامات مصوبات اجرا نشده مخابراتی گفت: نرخ اینترنت هوشمند با تعرفه های قبلی محاسبه خواهد شد.

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تابستان سال گذشته برای متعادل سازی قیمت اینترنت کاربران ، نسبت به بازنگری و کاهش تعرفه خدمات اینترنت هوشمند اقدام و این سرویس را ارزان کرد.

طبق این مصوبه ، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مقرر کرد مشترکان باید بابت اتصال به اینترنت برای هر دقیقه 36 ریال به جای 50 ریال از طریق قبوض تلفن ثابت خود به شرکت مخابرات بپردازند که طبق توافق صورت گرفته و با وجودی که ارائه این خدمات از طریق IN توسط شرکتهای اینترنتی انجام می شود از این مبلغ سهم شرکت‌های عرضه‌ کننده اینترنت 25 ریال و سهم شرکت مخابرات ایران 11 ریال خواهد بود.

اما این مصوبه تاکنون به مرحله اجرا درنیامده و صابر فیضی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در گفت‌وگو با فارس بار دیگر تاکید کرد که مصوبه کاهش تعرفه شبکه هوشمند (IN) فعلا اجرایی نمی شود و قیمتهای قبلی به قوت خود باقی است .

وی با بیان اینکه مذاکرات بر سر تعرفه اینترنت هوشمند میان سازمان تنظیم مقررات و شرکت مخابرات ایران همچنان ادامه دارد ، تاکید کرد: بزودی نتیجه این مذاکرات مشخص خواهد شد اما فعلا تعرفه های قبلی اعمال می شود تا تکلیف آن معلوم شود.

فیضی در پاسخ به اینکه چرا اجرای اغلب مصوبات تعرفه ای سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از سوی شرکت مخابرات ایران دارای ابهام است و اعمال نمی شود ، تصریح کرد: تاکنون مذاکرات دو جانبه ای به شکل فعلی صورت نمی گرفت اما هم اکنون با تشکیل کمیته نسبت به ابهامات موجود بررسی صورت می گیرد و به زودی این مسائل رفع خواهد شد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اضافه کرد: کاهش تعرفه مطابق با ماده 90 پروانه فعالیت مخابرات باید با توافق دو طرف صورت گیرد و براین اساس مذاکرات در حال انجام است.

پیش از این نیز عضو هیئت رئیسه سازمان نظام صنفی رایانه ای در گفت‌وگو با فارس از کاهش میزان مراجعه کنندگان به اینترنت هوشمند و افت 25 درصدی استفاده از این سرویس طی یک سال گذشته از سوی کاربران ایرانی خبر داده بود.

به گفته محمودرضا خادمی چنانچه قیمت اینترنت هوشمند مناسب باشد به طور قطع مخاطب بیشتری پیدا خواهد کرد. اما هم اکنون کاربر ملزم به پرداخت هزینه پالس تلفن و هزینه اینترنت است که رقمی بالا بوده و توجیه اقتصادی ندارد.
ارسال به دوستان