۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۶۵۹۹۵
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۲۸-۰۲-۱۳۹۰
کد ۱۶۵۹۹۵
انتشار: ۰۸:۱۹ - ۲۸-۰۲-۱۳۹۰

پاسكاري شير يارانه‌اي بين دو وزارتخانه كشاورزي و بازرگاني

وي گفت: وزارت بازرگاني با واگذاري مسئوليت شير يارانه‌اي به وزارت جهاد كشاورزي تنها مي‌خواهد مشكلات چند ساله اين محصول را به زمين حريف مقابل بفرستد و به نوعي شانه خالي كردن از حل مشكلات است.
فارس: مدير عامل اتحاديه مركزي دامداران ايران گفت‌: در حالي معاونت برنامه ريزي رئيس جمهور مي‌گويد هيچ مصوبه‌اي در مورد يارانه شير وجود ندارد، برخي‌ مسئولان وزارت بازرگاني با القا نظرات شخصي و براي فرار از مشكلات حل نشده شير، توپ را به زمين وزارت جهاد كشاورزي مي‌فرستد.

سعيد سلطاني سروستاني اظهار داشت: هنوز هيچ مصوبه‌اي در مورد يارانه شير وجود ندارد اما در اين ميان برخي مسئولان به صورت غير كارشناسانه نظرات شخصي خود را القاء مي‌كنند.

مدير عامل اتحاديه مركزي دامداران ايران افزود: 100 ميليارد توماني كه از سوي وزارت جهاد كشاورزي به عنوان كمك ويژه براي توليدكنندگان گوشت و شير در نظر گرفته شده صرفا براي حمايت از بخش است و ارتباطي با يارانه شير ندارد.

وي گفت: يارانه شير در سال 90 پيش‌بيني و در مجلس هم مشخص شده و مسئول كالاهاي يارانه‌اي هم وزارت بازرگاني است در حالي كه مسوليت شير يارانه‌اي را به زمين وزارت كشاورزي مي‌ اندازد.

سلطاني با بيان اينكه برخي با القاء نظرات خلاف واقع دامداري كشور را به بازي گرفته‌اند، گفت: براي دامدار مهم نيست كه يارانه از چه كانالي داده مي‌شود اما تصور نشود كه با يك صد ميليارد تومان مشكلات شير كشور رفع مي‌شود زيرا سال‌هاي گذشته با 500 ميليارد تومان هم برطرف نشد.

وي افزود: از سوي ديگر از اواخر سال گذشته به اين مشكلات افزوده شد به طوري كه تنها در مورد سهم حمل و نقل در قيمت تمام شده غذاي مرغ 5 درصد افزايش يافته و علاوه بر آن تمام نهاده‌ها نيز افزايش پيدا كرد.

سلطاني گفت: در حالي كه معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي مي‌گويد هيچ‌ تصميمي در مورد يارانه شر گرفته نشده است اما برخي اعلام مي‌كنند پرداخت يارانه مستقيم شير به مردم منتفي شده و قرار است تك نرخي شود.

سلطاني گفت: چرا در حالي كه مصوبه‌اي در اين مورد نيست برخي مي‌خواهند نظرات شخصي خود را القاء كنند.

وي گفت: طبق طرحي كه قبلا اعلام كرديم اين اتحاديه آمادگي دارد با ميزان اعتبار 700 ميليارد تومان تمام شير يارانه‌اي در كشور كه 2 ميليون و 300 هزار تن است به قيمت 375 تومان در اختيار مردم قرار داده و تمام مشكلات شير را برطرف كند.

وي گفت: وزارت بازرگاني با واگذاري مسئوليت شير يارانه‌اي به وزارت جهاد كشاورزي تنها مي‌خواهد مشكلات چند ساله اين محصول را به زمين حريف مقابل بفرستد و به نوعي شانه خالي كردن از حل مشكلات است.

وي اظهار داشت: اين در حالي است كه طي صحبتي كه با وزير جهاد كشاورزي داشتيم ايشان اين بحث را تكذيب و اظهار بي‌اطلاعي از اين موضوع كرد.

مدير عامل اتحاديه مركزي دامداران ايران تاكيد كرد: تعلل در وضعيت شير يارانه‌اي سرانه مصرف شير كشور را تهديد مي‌كند.

محمد‌علي ضيغمي اخيرا به فارس گفته بود: ستاد هدفمندي يارانه‌ها مصوب كرده است شير يارانه‌اي تا پايان خرداد ماه ادامه پيدا كند و پس از آن يارانه در اختيار ستاد و از طريق تأمين خوراك دام به توليد‌كننده و دامدار داده مي‌شود.

معاون وزير بازرگاني گفت: وزارت جهاد كشاورزي از اول تيرماه يارانه در قالب تأمين خوراك دام در اختيار دامداران قرار مي‌دهد و از اين به بعد فقط يك نوع يارانه و آن هم در قالب خوراك دام به دامدار داده مي‌شود و قيمت شير هم تك نرخي مي‌شود.
ارسال به دوستان