۰۹ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۶۶۸۲۰
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۰۳-۰۳-۱۳۹۰
کد ۱۶۶۸۲۰
انتشار: ۱۴:۳۹ - ۰۳-۰۳-۱۳۹۰

پسر "یوسف القرضاوی" به ایران می ‏آید

از این‏ رو، سفر یك هفته‏‏ ای این هیأت، فرصت مهمی برای ترمیم ارتباط فرهنگی بین دو تمدن بزرگ ایران و مصر و نسل‏های اسلامی و انقلابی دو كشور به شمار می‏رود.
                
«عبدالرحمن یوسف» شاعر مشهور و فرزند «شیخ یوسف قرضاوی» مفتی اهل‏ سنت كه عضو فعال جوانان میدان التحریر قاهره بود و پس از جنگ ۳۳ روزه قصیده‏ای در مدح «سید حسن نصرالله» سرود و خبر شیعه شدنش منتشر گردید فردا وارد ایران می‏شود.

به گزارش ابنا ـ هیأتی از شخصیت‏های علمی، فرهنگی و ادبی مصر فردا سه‏ شنبه برای اقامتی یك‏ هفته‏ای وارد تهران می‏شود.

در این هیأت كه به دعوت مجمع جهانی اهل‏بیت(ع) به ایران می‏آیند نام‏هایی همچون «دكتر علوی امین» استاد دانشگاه الازهر، «عبدالرحمن یوسف القرضاوی» شاعر مشهور و عضو جوانان انقلاب مصر، «عادل المعلم» از مدیران انتشارات "دار الشروق"، «احمد السیوفی» روزنامه‏نگار و «خانم امانی ماجد» رییس بخش دینی مؤسسه الاهرام به چشم می‏خورد.

در این میان، نام عبدالرحمن یوسف برای مردم ما آشناتر است؛ فرزند «شیخ یوسف قرضاوی» مفتی اهل‏سنت، كه پس از جنگ ۳۳ روزه قصیده‏ ای در مدح «سید حسن نصرالله» سرود و در مراسم "روز شهید" در ضاحیه بیروت هم شركت كرد. حتی در آن زمان خبر شیعه شدن این شاعر جوان و انقلابی نیز اعلام شد (كه البته از سوی خود او تأیید نگردید).

وی در زمان دیكتاتوری «حسنی مبارك» نیز با كمال شجاعت اشعاری در هجو وی سرود و در شب شعرهای داخل مصر قرائت كرد كه دو شعر "الهاتك بامر الله (هتك‏ كننده حكم خدا)" و "مسبحة الرئیس (تسبیح رییس جمهور)" از معروف‏ترین آنها هستند.

عبدالرحمن در روزهای انقلاب مصر جزء جوانان متحصن میدان التحریر بود و اینك خاطرات آن روزهای بیادماندنی را به عنوان "یومیات ثورة الصبار..." در سایت خود منتشر می‏كند.

همچنین دكتر علوی امین از دیگر اعضای این هیأت، نویسنده كتاب "ابوطالب مسلمان است" می‏باشد. انتشارات دارالشروق نیز از بزرگ‏ترین شركت‏های انتشاراتی جهان عرب به شمار می‏رود. مؤسسه الاهرام هم با داشتن ۱۹ روزنامه و مجله، مهم‏ترین نهاد مطبوعاتی مصر است كه اینك پس از سقوط مبارك، تلاش می‏كند خود را با اهداف انقلاب هماهنگ كند.

از این‏ رو، سفر یك هفته‏‏ ای این هیأت، فرصت مهمی برای ترمیم ارتباط فرهنگی بین دو تمدن بزرگ ایران و مصر و نسل‏های اسلامی و انقلابی دو كشور به شمار می‏رود.

قرار است این هیأت ضمن بازدید از مراكز علمی و فرهنگی كشور، با مسؤولان مرتبط دیدارهایی داشته باشند.

همچنین شب شعری از سوی مجمع جهانی اهل‏بیت(ع) با حضور عبدالرحمن یوسف و تعدادی دیگر از شعرا در قم برگزار خواهد شد كه اخبار آن متعاقبا اعلام می‏گردد.
ارسال به دوستان