۲۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۷
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۱۶۸۶۹۴
تاریخ انتشار: ۰۱:۳۱ - ۲۱-۰۳-۱۳۹۰
کد ۱۶۸۶۹۴
انتشار: ۰۱:۳۱ - ۲۱-۰۳-۱۳۹۰

لاریجانی: برای دفاع از مسلمانان سیستم‌های موشكی طراحی كرده‌ایم

رئیس مجلس شورای اسلامی چالش بعدی را حضور جریانات تندرو و تروریسم خواند و گفت:‌ اینها افكار عقب افتاده‌ای دارند و به جای افزایش وحدت مسلمانان، تفرقه را زیاد می‌كنند در چنین شرایطی مكتبی كه امام(ره) بنا كرد به عنوان یك مكتب مترقی و روشن بینانه بر 5 پایه استوار است. / وی با اشاره به برخی كشورها كه نمایندگان مجلس در آنها توسط پادشاه انتخاب می‌شود گفت: این چه پارلمانی است؟ آیا با مردم خود شوخی می‌كنند؟ ما به دنبال دموكراسی واقعی هستیم و ...
 
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این كه ما پیشرفت‌های دفاعی خود را پنهان نمی‌كنیم و برای دفاع از خود و ملت های مسلمان سیستم‌های موشكی مجهز طراحی كرده‌ایم گفت: اسرائیل و آمریكا باید بدانند اگر بخواهند در مقابل مسلمانان رفتار خشن داشته باشند ما حتماً مقابل آنها خواهیم ایستاد.

به گزارش مهر، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی عصر روز پنجشنبه در جمع دانشجویان دانشگاه اسلامی شریف هدایت الله در سمینار "احیاگری اسلامی" طی سخنانی به مولفه‌های مكتب امام خمینی(ره) اشاره كرد.

وی در آغاز سخنرانی خود گفت: امام خمینی(ره) در آغاز پیروزی انقلاب یك استراتژی روشن را برای ما مشخص كرد و آن این بود كه با همه كشورهای اسلامی باید ارتباط‌مان نزدیك باشد و ایشان معتقد بودند راه جلوگیری از دسایس دشمنان وحدت مسلمانان است.

رئیس مجلس، سید جمال الدین اسدآبادی را از دیگر شخصیت‌ها احیاگر در تفكر اسلامی برشمرد و گفت: در ایران هم شخصیت‌های مختلفی چون علامه طباطبایی و شهید مطهری بودند كه فكر دینی و سیاسی را در زمینه مسایل روز اجتماعی مطرح كردند و افكار جدیدی را در زمان خود به جامعه معرفی كردند. امام خمینی(ره) توانست الگوی جدیدی مطرح كند.

رئیس مجلس با بیان اینكه احیای فكر اسلامی همیشه از جهت زمانی و مكانی معنا پیدا می‌كند، ادامه داد: از زمانی كه امام(ره) حركت فكری خود را آغاز كرد حدود بیش از 3 دهه می‌گذرد و شرایط متفاوت شده اما امروز شاهد هستیم در خاورمیانه و شمال افریقا حركات عظیم دموكراسی خواهی به وجود آمده است.

وی افزود: مردم و جوانان در این كشورها حكومت دیكتاتوری و وابسته به غرب را نمی‌پسندد و نوعی بیداری در منطقه ایجاد شده است بنابراین همه باید به ریشه‌های خود برگردیم و نباید بگذارین تا مسلمانان افراد دسته دوم باشند.

لاریجانی با تاكید بر اینكه آمریكایی‌ها با همه وجود در حركت مسلمانان سنگ اندازی می كنند و پس از 11 سپتامبر آمریكایی‌ها حركتی را آغاز كردند و گفتند اسلامی كه ما تعریف می‌كنیم كه چه آموزه هایی باید به دانش‌آموزان آموخته شود، گفت: جریان دیگر صهیونیست‌ها هستند شما تردید نداشته باشید تا وقتی آنها در منطقه ما هستند نمی‌گذارند مسلمانان آرامش داشته باشند.

رئیس مجلس شورای اسلامی چالش بعدی را حضور جریانات تندرو و تروریسم خواند و گفت:‌ اینها افكار عقب افتاده‌ای دارند و به جای افزایش وحدت مسلمانان، تفرقه را زیاد می‌كنند در چنین شرایطی مكتبی كه امام(ره) بنا كرد به عنوان یك مكتب مترقی و روشن بینانه بر 5 پایه استوار است.

لاریجانی اصل اول مكتب امام را اینگونه عنوان كرد: اصل نخست این است كه هر انسانی باید تلاش كند معرفت خود را نسبت به مسایل اسلامی گسترش دهد و عامل تفكر اسلامی باشد.

وی افزود: فكر اسلامی در مكتب امام خمینی(ره) محدود به شرایط فردی انسان نمی‌شود، یعنی شكل جامعه و شرایط سیاسی آن در حركت تك تك افراد موثر است.

لاریجانی با بیان اینكه در تفكر امام خمینی(ره) مدل جریان سیاسی باید از تفكر اسلامی و دین خارج شود و در تفكر اسلامی دموكراسی روشی است كه باید با محتوای دینی جهت دار شود، گفت: امام خمینی(ره) همچنین یك نوع همزیستی مسالمت آمیز را با تمام فرق توصیه می‌كند.

لاریجانی با تاكید بر این نكته كه در تفكر امام(ره) هم روش صلح طلبانه توصیه شده و هم تفكر مجاهدانه و درست به همین دلیل ما در 32 پس از انقلاب مقابل رفتار خشن آمریكا ایستادگی و مقاومت كردیم گفت: آمریكایی‌ها جنگ را به ما تحمیل كردند اما ما مقابل آن ایستادگی كردیم، آمریكایی‌ها عراق را به بهانه مبارزه با تروریسم اشغال كردند اما ما با آنها مخالفت كردیم، تصورشان این بود كه می‌تواند اسرائیل را تحریك كنند و با حمله به حزب‌الله آن را از بین ببرند اما ما از حزب‌الله حمایت كردیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینكه تروریست همان رفتار صهیونیست‌ها است كه مبارزان را شبانه از بین می‌برد، افزود: برخی اوقات غربی‌ها می‌خواهند رفتار مجاهدانه را با رفتار تروریستی یكی بدانند اما این یك دغل كاری است. آنها در ادبیات رسانه‌ای از حماس و حزب‌الله به عنوان دو گروه تروریسم نام می برند در حالی كه اینها اهداف مجاهدانه دارند و باعث افتخار اسلام هستند.

وی مولفه دیگر در تفكر امام(ره) را تاكید بر پیشرفت‌های جامعه اسلامی دانست و تصریح كرد: امام(ره) تاكید داشتند مسلمانان باید با هم همگرا باشند و روی پای خود بایستند و ما پیس از انقلاب همین راه را دنبال كردیم به همین دلیل غربی ها و آمریكایی‌ها ما را تحریم كردند اما ما روی تكنولوژی‌های پیشرفته ای مثل نانوتكنوژی، بیوتكنولوژی و فناوری‌های هسته‌ای اصرار كردیم.

لاریجانی گفت: تعجب‌آور است كه آنها با صراحت می‌گویند ما چندین كشوری كه بمب اتم داریم را كنار بگذارید اما دیگر هیچ كشوری حق ندارد حتی فناوری صلح آمیز هسته‌ای داشته باشد، البته یك تبصره هم دارند و آن این است كه كشورهایی می‌توانند در این زمینه كار كنند و حتی بمب هسته‌ای داشته باشند كه با آمریكا ارتباط خوبی داشته باشند.

وی افزود: اما ما این روش دنیای غرب را درست نمی‌دانیم و در مقابل آن ایستادگی كردیم، آنها حرف تندی نسبت به ما زدند اما امروز ایران صاحب دانش هسته‌ای شده است و این دانش و سایر دانش هایی كه ایران در آن پیشرفت كرده است متعلق به همه انسان‌ها و از جمله ملت اندونزی است.

رئیس مجلس ادامه داد: مولفه چهارم كه در مكتب امام(ره) به آن تاكید می شود این است كه كشورهای اسلامی باید از توان اقتصادی برخوردار باشند لذا ما تلاش‌مان این است با كشورهای اسلامی بیشترین رابطه را برقرار كنیم، این ظرفیت بسیار خوبی برای دنیای اسلام است و باید در كنار هم قرار بگیریم.

لاریجانی مولفه دیگر مكتب امام را برخورداری مسلمانان از قدرت دفاعی مطلوب عنوان كرد تا در برابر فشار دیگران بتوانند از این قدرت استفاده كنند.

رئیس مجلس خطاب به دانشجویان گفت: ما این مسیر را طی می‌كنیم و پنهان هم نمی‌كنیم كه ما در زمینه صنایع دفاعی پیشرفت خوبی داشته‌ایم، گاهی به ما خورده می‌گیرند می گویند در زمینه موشكی پیشرفت‌هایی داشته‌اید اما من اینجا اعلام می كنم كه ما برای دفاع از خود و ملت‌های مسلمان سیستم‌های موشكی مجهز طراحی كرده‌‌ایم البته به دنبال تهاجم نیستیم اما آمریكا و اسرائیل باید بدانند اگر بخواهند در قبال مسلمانان رفتار خشن داشته باشند ما حتماً مقابل آنها خواهیم ایستاد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحولات منطقه خاطرنشان كرد: آمریكا و برخی كشورهای منطقه تصور نكنند كه می توانند با دغل كاری این جنبش‌ها را منحرف كنند و باید بدانند هر قدر فشار را بر مردم منطقه زیادتر كنند جوانان در اراده خود مصمم‌تر می‌شوند.

وی افزود: ما وظیفه اسلامی خود می دانیم كه از ملت فلسطین حمایت كنیم همینطور از مردم مظلوم لبنان، عراق و افغانستان حمایت می كنیم و با اخم و تخم آمریكایی‌ها از راه به در نخواهیم رفت.

به گزارش مهر در ادامه این جلسه نوبت به پرسش دانشجویان از لاریجانی رسید. دانشجویی از لاریجانی پرسید در صورتی كه ایران با شرایطی مواجه شود كه حمله‌ای به آن انجام شود یا با فتنه داخلی و خارجی مواجه شود چه تدبیری خواهد داشت، گفت: طراحی فتنه‌ها نسبت به جمهوری اسلامی چیز تازه‌ای نیست و در طول 32 سال پیروزی انقلاب نیز چنین بوده است.

لاریجانی ادامه داد: در بحث هسته‌ای و در طول جنگ و دیگر مسایل، دشمنان رفتارهای نادرستی داشتند اما چون ملت ایران راه خود را انتخاب كرد با قدرت خداوند سنگ اندازی دشمنان را خنثی كردیم.

دانشجویی از لاریجانی پرسید باید چه كنیم تا افرادی با شخصیت‌ امام خمینی(ره) پرورش دهیم، كه لاریجانی پاسخ داد: امام خمینی(ره) شخصیت نادری بود، ایشان فردی فیلسوف، عارف، شجاع و سیاستمدار بود كه ممكن است در هر قرن یك یا دو نفر مثل او باشند.

لاریجانی با بیان اینكه امام(ره) فردی استثنایی بود كه چیزی كه از خود به یادگار گذاشت راه روشنی بود كه از او به جای مانده است، افزود: آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب یك رهرو صادق امام خمینی(ره) است و آقای سید حسن نصرالله شاگرد همان مكتب است.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: امام(ره) همیشه به جوانان توجه داشت، یك زمان می گفتند انقلابیون آینده كسانی هستند كه در گهواره ها هستند فكر می‌كنم این بیداری كه در دنیای اسلام به وجود آمده قطعاً متاثر از تفكر امام (ره) است و همین ارزشمند است. این جوانان هستند كه رشد كردند و سرمایه‌ای برای جهان اسلام شدند و شما هم به دنبال قهرمان نگردید بلكه راه درست را پیدا كنید و در همان مسیر قدم بردارید.

دانشجویی دیگری از لاریجانی پرسید: واكنش شما در مقابل كشورهای اسلامی كه با جمهوری اسلامی ایران مخالف هستند چیست؟ كه لاریجانی پاسخ داد: باید توجه داشت برخی كشورها در جغرافیای سیاسی مانند ما نیستند، مردم مسلمانی دارند اما گرفتار حاكمان دیكتاتور هستند و رویكردشان هم نظری با آمریكا است و به جای اینكه ظرفیت خود را در اختیار مسلمانان قرار دهند امكاناتشان را در اختیار ‌آمریكا قرارمی‌دهند.

لاریجانی با بیان اینكه دموكراسی ناشی از خواست مردم مسلمان هم مانند هر چیز دیگری دشمنانی دارد افزود: به عنوان مثال وقتی حماس در انتخابات پیروز شد آمریكایی‌ها و اروپایی‌ها آنها را تحریم كردند چون نتیجه انتخاب مردم مد نظر آنان نبود.

وی با اشاره به برخی كشورها كه نمایندگان مجلس در آنها توسط پادشاه انتخاب می‌شود گفت: این چه پارلمانی است؟ آیا با مردم خود شوخی می‌كنند؟ ما به دنبال دموكراسی واقعی هستیم و این شیوه را قبول نداریم، این دموكراسی ها بی‌محتواست.

لاریجانی در بخش پایانی سخنان خود خطاب به دانشجویان حاضر در جلسه گفت: درود و سلام ملت ایران را بپذیرید و بدانید ما شما را دوست داریم و علاقمندیم با مردم و دولت اندونزی ارتباط نزدیك داشته باشیم تا دو كشور مهم جهان اسلام با یكدیگر كمك شایانی به همه مسلمانان كنند.

 

برچسب ها: لاریجانی ، سیستم‌ ، موشکی
ارسال به دوستان
کارگران محبوس در معدن طلای آفریقای جنوبی/ خارج کردن ۳۶ جسد و ۸۲ معدنچی تاکنون دعای عارف برای ساکنان لس‌آنجلس سوژه شد پوست‌اندازی نهایی اف ۱۴ / «تاپ گان» به سلاحی ویژه تبدیل شد کاهش تغییرات اقلیمی به کمک مصالح ساختمانی تالاب صالحیه هم خشکید غذاهای مقوی در اطراف ما وجود دارد که شاید نمی دانیم بارش برف و باران در برخی استان‌ها/ کاهش دما تا ۸ درجه در نیمه شمالی کشور آخرین وضعیت پلنگ دماوند نگاهی به زرادخانه‌های سلاح‌های هسته‌ای جهان از سال ۱۹۴۵ تا ۲۰۲۴ (+ اینفوگرافی) ۶ مکمل موثر برای تقویت مغز تالاب صالحیه خشک شد/عوامل نابودی تالاب شواهد ریاضیاتی جدید نشان می‌دهد که وجود ذره سوم «غیرممکن» امکان‌پذیر است دلالی برای بچه‌‏دار شدن/ شبکه گسترده خریدوفروش سلول‌های جنسی و اجاره رحم ؛ از ۲۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان جنوب کالیفرنیا همچنان می‌سوزد؛ مساحتی بیش از شهر پاریس سوخته است اسامی ۸۰ نماینده ای که استیضاح وزیر اقتصاد را امضا کردند