۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۷۳۳۳۰
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۷ - ۲۷-۰۴-۱۳۹۰
کد ۱۷۳۳۳۰
انتشار: ۲۰:۵۷ - ۲۷-۰۴-۱۳۹۰
ادامه مذاکرات برای پایان جنگ در لیبی؛

زمانی که اتریش برای قذافی میانجیگری می‌کند

اتریش روابط بسیار نزدیکی با قذافی و خانواده‌اش دارد. برای مثال رهبر پیشین این حزب- جرج هایدر- روابط بسیار حسنه‌ای با سیف الاسلام، دومین پسر قذافی، در مدت زمان تحصیل و اقامت او در وین داشت.
سیر اخبار و تحلیل گزارشگراشگران لیبی، بیانگر این است که قذافی هر چه زود‌تر در پی پایان جنگ در لیبی و مصالحه با انقلابی‌های این کشور است. انتشار خبر مذاکرات مقامات فرانسه با سرهنگ قذافی در هفته گذشته و تمایل فرانسوی‌ها برای پایان دادن به جنگ، این هفته با خبر مذاکرات اتریشی‌ها ادامه یافت.

به گزارش سرویس بنی الملل «فردا» به نقل از اشپیگل آن لاین، گزارش کرسن ایلیوم ژینف- رئیس فدراسیون شطرنج- از سفر ماه پیش خود که از جانب امریکایی‌ها و روس‌ها به این کشور رفته بود، نشانه‌هایی از این میل سرهنگ داشت.

وزیر خارجه فرانسه نیز پس از فرستادن نماینده‌ای به لیبی و انجام پاره‌ای مذاکرات اعلام کرد، این احتمال وجود دارد که قذافی از قدرت کناره گیری کند.

در این میان عجیب‌ترین خبر منتشر شده مذاکره سرهنگ با اعضاء «حزب آزادی» اتریش بود. در ماه ژوئن یکی از مقامات ارشد وفادار به قذافی دعوت نامه‌ای را به سفارت اتریش می‌فرستد تا از آن‌ها دعوت می‌کند تا با حضور خود در پایتخت لیبی از واقعیتی که در لیبی می‌گذرد با خبر شوند.

پس از هفته‌ها نامه نگاری، دیوید لاسر به عنوان نماینده «حزب آزادی» اتریش، در این کشور حاضر می‌شود تا به مذاکره پیرامون راههای خروج از این بحران لیبی بپردازد.

دیوید لاسر پس از بازدید از بیمارستان‌ها و مکان‌های دیگر در لیبی این طور عنوان کرد «آن‌ها حداقل از این خوشحال شدند که یکی از کشورهای اروپایی برای دیدن واقعیت به این کشور آمده است».

بر اساس این گزارش، لاسر پیش از سفر عنوان کرده بود که اتریش کشور کوچک و بی‌طرفی است، اما شاید این کشور برخلاف دیگر کشورهای دیگر این توانایی را داشته باشد که راه حل مناسبی برای خروج از این بحران ارائه دهد.

پس از سفر نیز لاسر اعلام کرد که در طول سفر خود در طرابلس شاهد هیچ تظاهرات ضد قذافی در این کشور نبوده است و حمله نیروهای ائتلاف به لیبی ناعادلانه است.

این در حالی است که این حزب راست گرای اتریش در اروپا به دلیل سیاست‌های پوپولیستی‌اش بسیار مورد انتقاد قرار دارد. همچنین بسیاری از مسلمانان ساکن در این کشور از این حزب متنفر و منزجر هستند.

بر کسی پوشیده نیست که این حزب روابط بسیار نزدیکی با قذافی و خانواده‌اش دارد. برای مثال رهبر پیشین این حزب- جرج هایدر- روابط بسیار حسنه‌ای با سیف الاسلام، دومین پسر قذافی، در مدت زمان تحصیل و اقامت او در وین داشت.

به گزارش اشپیگل، این برای اولین بار نیست که این حزب به حمایت از افرادی چون قذافی می‌پردازد. در سال ۲۰۰۲ نیز رهبر این حزب با سفر به بغداد با صدام حسین دیدار و گفتگو داشت.
برچسب ها: اتریش ، قذافی ، میانجیگری
ارسال به دوستان
ترامپ: ترور من ایمان مذهبی خانواده‌ام را تقویت کرد/ در 48 ساعت اول چه خواهم کرد حمله موشکی یمن به تل‌آویو در نیمه شب گذشته (فیلم) عراقچی: بارها به بشار اسد توصیه کردم که با ترکیه وارد مذاکره شود؛ او موافق نبود/ مسائل بین ما و آمریکا قابل حل نیست ولی قابل مدیریت است 2024 چه سالی بود/ پاسخ روزنامه‌نگار مشهور به پرسش‌های مخاطبان/ ایلان ماسک تیشه به ریشه توییتر زد فرمانده سپاه اصفهان: حکومت سوریه بعثی بود/ مردم سوریه اجازه انجام بسیاری از امور شرعی خود را نداشتند/ پشتیبان حکومت نبودند استوری کنایه آمیز محسن تنابنده در رابطه با قطعی‌های برق (عکس) وقتی کپسول گاز تبدیل به موشک می‌شود (فیلم) ۱۲ منطقه تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا ادعای سعید جلیلی : توقف قانون حجاب مصوبه شورای عالی امنیت ملی نیست داستان مار و ارّه ؛ آیا این قصه برایتان آشنا نیست؟ (فیلم) درباره ظاهر فرزندان تان (فیلم) ژاله علو؛ شمایل زنی با صلابت نه مستبد/ وقار نه وقاحت نشانه‌های هشداردهنده سرطان‌های ارثی را بشناسید (فیلم) رئیس دادگاه زندان صیدنایا در سوریه دستگیر شد دستور پوتین درباره بیت کوین: در معاملات خارجی استفاده شود