۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۶
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۷۳۳۳۰
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۷ - ۲۷-۰۴-۱۳۹۰
کد ۱۷۳۳۳۰
انتشار: ۲۰:۵۷ - ۲۷-۰۴-۱۳۹۰
ادامه مذاکرات برای پایان جنگ در لیبی؛

زمانی که اتریش برای قذافی میانجیگری می‌کند

اتریش روابط بسیار نزدیکی با قذافی و خانواده‌اش دارد. برای مثال رهبر پیشین این حزب- جرج هایدر- روابط بسیار حسنه‌ای با سیف الاسلام، دومین پسر قذافی، در مدت زمان تحصیل و اقامت او در وین داشت.
سیر اخبار و تحلیل گزارشگراشگران لیبی، بیانگر این است که قذافی هر چه زود‌تر در پی پایان جنگ در لیبی و مصالحه با انقلابی‌های این کشور است. انتشار خبر مذاکرات مقامات فرانسه با سرهنگ قذافی در هفته گذشته و تمایل فرانسوی‌ها برای پایان دادن به جنگ، این هفته با خبر مذاکرات اتریشی‌ها ادامه یافت.

به گزارش سرویس بنی الملل «فردا» به نقل از اشپیگل آن لاین، گزارش کرسن ایلیوم ژینف- رئیس فدراسیون شطرنج- از سفر ماه پیش خود که از جانب امریکایی‌ها و روس‌ها به این کشور رفته بود، نشانه‌هایی از این میل سرهنگ داشت.

وزیر خارجه فرانسه نیز پس از فرستادن نماینده‌ای به لیبی و انجام پاره‌ای مذاکرات اعلام کرد، این احتمال وجود دارد که قذافی از قدرت کناره گیری کند.

در این میان عجیب‌ترین خبر منتشر شده مذاکره سرهنگ با اعضاء «حزب آزادی» اتریش بود. در ماه ژوئن یکی از مقامات ارشد وفادار به قذافی دعوت نامه‌ای را به سفارت اتریش می‌فرستد تا از آن‌ها دعوت می‌کند تا با حضور خود در پایتخت لیبی از واقعیتی که در لیبی می‌گذرد با خبر شوند.

پس از هفته‌ها نامه نگاری، دیوید لاسر به عنوان نماینده «حزب آزادی» اتریش، در این کشور حاضر می‌شود تا به مذاکره پیرامون راههای خروج از این بحران لیبی بپردازد.

دیوید لاسر پس از بازدید از بیمارستان‌ها و مکان‌های دیگر در لیبی این طور عنوان کرد «آن‌ها حداقل از این خوشحال شدند که یکی از کشورهای اروپایی برای دیدن واقعیت به این کشور آمده است».

بر اساس این گزارش، لاسر پیش از سفر عنوان کرده بود که اتریش کشور کوچک و بی‌طرفی است، اما شاید این کشور برخلاف دیگر کشورهای دیگر این توانایی را داشته باشد که راه حل مناسبی برای خروج از این بحران ارائه دهد.

پس از سفر نیز لاسر اعلام کرد که در طول سفر خود در طرابلس شاهد هیچ تظاهرات ضد قذافی در این کشور نبوده است و حمله نیروهای ائتلاف به لیبی ناعادلانه است.

این در حالی است که این حزب راست گرای اتریش در اروپا به دلیل سیاست‌های پوپولیستی‌اش بسیار مورد انتقاد قرار دارد. همچنین بسیاری از مسلمانان ساکن در این کشور از این حزب متنفر و منزجر هستند.

بر کسی پوشیده نیست که این حزب روابط بسیار نزدیکی با قذافی و خانواده‌اش دارد. برای مثال رهبر پیشین این حزب- جرج هایدر- روابط بسیار حسنه‌ای با سیف الاسلام، دومین پسر قذافی، در مدت زمان تحصیل و اقامت او در وین داشت.

به گزارش اشپیگل، این برای اولین بار نیست که این حزب به حمایت از افرادی چون قذافی می‌پردازد. در سال ۲۰۰۲ نیز رهبر این حزب با سفر به بغداد با صدام حسین دیدار و گفتگو داشت.
برچسب ها: اتریش ، قذافی ، میانجیگری
ارسال به دوستان
وزیر نیرو: قول می‌دهم سال آینده مشکلات برقی را رفع کنیم (فیلم) حمله اسرائیل به فرودگاه صنعا؛ هدف قرار دادن بیماران و مسافران (فیلم) شاخه خراسانی تحریرالشام جولانی به رهبری «مولوی عبدالفتح» خلاصه بازی چادرملو اردکان ۰ - استقلال ۰ (فیلم) طلسم گل نزدن در لیگ برتر شکست؟ نه! چادرملو و استقلال هم صفر-صفر کردند پزشکیان: ما چه چیزی از همسایگان عرب کم داریم؟ آخر هفته‌ای بارانی و برفی در قم؛ ورود سامانه بارشی از جمعه پزشکیان: شخصاً در مدرسه‌سازی کارگری می‌کنم (فیلم) سفر مهم رئیس جمهور به روسیه؛ امضای توافقنامه همکاری با پوتین پزشکیان از تغییر شیوه آموزش در مدارس دولتی خبر داد (فیلم) رفع کمبود فضای آموزشی ظرف یک سال؛ از تغییر روش تدریس تا کارگری رئیس‌جمهور در مدرسه‌سازی نماز جمعه این هفته تهران به امامت صدیقی برگزار می‌شود تصاویری از حمله جنگنده‌های رژیم اسرائیل به پایتخت یمن (فیلم) حمله اسرائیل به صنعا و حدیده (فیلم) ایران عضو ناظر اتحادیه اقتصادی اوراسیا شد