۱۲ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۵:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۸۵۹۴۲
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۲۷-۰۷-۱۳۹۰
کد ۱۸۵۹۴۲
انتشار: ۱۴:۱۱ - ۲۷-۰۷-۱۳۹۰

نماينده كنگره آمريكا اعراب خلیج فارس را ترساند:‌ ایران بعد از بحرین سراغ تک تک شما می آید

اين نماينده كنگره آمريكا در ادامه مدعي شد :‌" ايران سال هاست به دنبال ايجاد ناآرامي در بحرين است و وقتي كه معترضان بحريني در ماه هاي فوريه و مارس سال جاري ( بهمن و اسفند 1389) به خيابان ها ريختند اين فرصت را يافت."
يك نماينده كنگره آمريكا كه به بحرين سفر كرده مدعي شد كه هدف ايران نه تنها به زير كشيدن حكومت آل خليفه در بحرين بلكه نابودي شوراي همكاري خليج فارس است!

به گزارش عصر ايران به نقل از روزنامه گلف ديلي نيوز " اني فالوماوگا " عضو مجلس نمايندگان آمريكا كه به بحرين سفر كرده در اظهاراتي خصمانه نسبت به ايران گفت :‌" هدف ايران نه تنها بحرين بلكه تمامي اعضاي شوراي همكاري خليج فارس است . "

اين نماينده كنگره آمريكا در ادامه مدعي شد :‌" ايران سال هاست به دنبال ايجاد ناآرامي در بحرين است و وقتي كه معترضان بحريني در ماه هاي فوريه و مارس سال جاري ( بهمن و اسفند 1389) به خيابان ها ريختند اين فرصت را يافت."

وي با ادعاي اينكه كشورهاي عضو شوراي همكاري خليج فارس از زمان تشكيل خود در سال 1981 همچون يك خاري در چشم ايران بوده اند ، افزود :‌"‌ اگر ايران اين فرصت را پيدا كند كه حكومت يكي از اعضاي شوراي همكاري خليج فارس را براندازد به گمان من اين اتحاد از بين خواهد رفت و ديگر كشورهاي عضو آن نيز يك به يك دستخوش ناآرامي خواهند شد ."

اين نماينده كنگره آمريكا در ادامه افزود سياست صدور انقلاب اسلامي يكي از اصول اساسي سياست خارجي ايران است و ايران در تلاش است در كشورهايي كه در آنها جمعيت هاي قابل توجه شيعه ساكن هستند ، دخالت كرده و انقلاب اسلامي را به آنها صادر كند.

اين نماينده مجلس نمايندگان آمريكا به هنگام آغاز اعتراضات ضد دولتي در بحرين نيز در اظهاراتي با منتسب كردن مخالفان حكومت آل خليفه به ايران گفته بود كه بحرين صحنه رقابت و در گيري بين ايران و مخالفان شيعه حكومت آل خليفه در سويي و حكومت بحرين شوراي همكاري خليج فارس و آمريكا و اتحاديه اروپا در سوي ديگر است.

گفتني است حكومت آل خليفه براي اينكه به مطالبات معترضان پاسخ ندهد همواره در ماه هاي گذشته مخالفان و مردم معترض بحرين را به وابستگي به ايران متهم مي كند.

مخالفان حكومت بحرين كه از اكثريت شيعه ساكن اين كشور کوچک خليج فارس هستند خواهان انجام اصلاحات بنيادين در ساختار حكومت و برخورداري از حقوق خويش در ساختار قدرت هستند.

با وجودي كه بيش از 70 درصد از جمعيت بحرين را شيعيان تشكيل مي دهند اما حكومت اين كشور و بسياري از مقامات آن از ميان اقليت سني هستند.


ارسال به دوستان