۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۲:۱۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۸۹۰۳۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۲۰-۰۸-۱۳۹۰
کد ۱۸۹۰۳۰
انتشار: ۱۳:۵۵ - ۲۰-۰۸-۱۳۹۰

ايجاد رشته دانشگاهي رسانه و پدافند غيرعامل

وي با اعلام اينكه پذيرش اين افراد در دوره دكتري نهايي شده است ، اظهاركرد: آموزش پدافند غيرعامل در سطوح دبيرستاني نيز با هماهنگي آموزش و پرورش در قالب متون نظري و آموزش نظامي خواهران درمقطع راهنمايي در نظر گرفته‌ شده است.
رييس سازمان پدافند غيرعامل تاكيد كرد كه وزارت بهداشت و سپاه پاسداران بايد توليد ساختار دفاع بيولوژيك را در برنامه‌هاي اصلي خود قرار دهند.

سردار غلامرضا جلالي در گفت‌وگو با ايسنا، درباره تدريس مبحث پدافند غيرعامل در دانشگاه‌ها خاطرنشان كرد: در حدود پنج سال است كه اين موضوع را عملياتي كرده‌ايم و در حال حاضر در شش رشته دانشگاهي از جمله معماري، سازه، ccd ، مديريت بحران، طراحي صنعتي و... نزديك به600 دانشجو در حال تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد هستند.

وي با اعلام اينكه پذيرش اين افراد در دوره دكتري نهايي شده است ، اظهاركرد: آموزش پدافند غيرعامل در سطوح دبيرستاني نيز با هماهنگي آموزش و پرورش در قالب متون نظري و آموزش نظامي خواهران درمقطع راهنمايي در نظر گرفته‌ شده است.

جلالي در ادامه سخنانش از هماهنگي اين سازمان با آموزش و پرورش در برنامه‌ مديريت بحران مدارس در قالب مانور خبرداد و گفت: هدف ما از اين اقدام اين است كه مديرت يك مدرسه قادر باشد دانش‌آموزان يك مدرسه را در برابر حوادث مديريت و كنترل كند.

وي همچنين درباره اقدامات اين سازمان در حوزه بهداشت و درمان به ايسنا، گفت: بيشتر اقدامات با منشاء مقابله با دشمن دنبال مي‌شود و برنامه‌هاي بسيار مفصلي با وزارت بهداشت داريم و قرار شد در حوزه بهداشت و درمان و توليد ساختار‌هاي دفاعي بيولوژيك اقدام كنيم. چرا كه شاهد حمله عناصر دشمن به حوزه‌هاي مختلف غذايي و دام و تهاجمات بيولوژيكي آنها هستيم.

به گفته جلالي وزارت بهداشت و درمان و سپاه پاسداران انقلاب اسلامي بايد بهداشت و درمان و توليد ساختار دفاع بيولوژيك را جزو برنامه‌هاي اصلي خود قرار داده‌اند و برنامه‌هاي ديگري نظير توليد واكسن، توليد داروهاي حساس در مواقع بحراني براي شرايط اضطراري با هماهنگي وزارت و بهداشت و درمان دنبال مي‌شود.

وي توليد فضاي امن ونيمه امن براي فضاي بيمارستاني را شامل برنامه‌هاي اين سازمان اعلام كرد و گفت: ‌ساخت و احداث پروژه‌هاي دو كاركردي مثل پاركينگ‌هاي شهري كه طبقات زيرين كه در شرايط عادي به عنوان پاركينگ و در شرايط حادثه به عنوان فضاي درماني مورد استفاده قرار بگيرد.

جلالي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به فعاليت‌هاي دشمن در حوزه جنگ نرم و سايبر خاطرنشان كرد: اين حوزه را به سه دسته محتوا، مديريت و زير ساخت تقسيم بندي كرديم و ما در دو حوزه زير ساخت و مديريت بحران وارد شده‌ايم و بخش محتوا به دستگاه‌هاي فرهنگي واگذار شده و سازمان نقش اجراي مستقيمي بر روي آن ندارد.

رييس سازمان پدافند غيرعامل ادامه داد: در بخش زيرساخت تلاش ما بر اين است كه يك پايداري به زيرساخت‌هاي اطلاع‌رساني و رسانه‌اي كشور بدهيم تا در شرايط تهديد با توجه به اينكه رسانه‌ها به عنوان هدف واقع مي شود پايداريشان حفظ شود و در هر شرايط خدمات ارتباطي و اطلاع رساني را به مردم بدهد.

وي با بيان اين كه در اين زمينه در سازمان صدا وسيما اقدامات خوبي انجام شده است، گفت:‌ به عنوان مثال در يك مورد مسير سيگنال‌رساني از طريق ماهواره را با شبكه فيبر موازي كرديم كه اگر به مشكلي برخورديم در اين قسمت بتوانيم تعامل داشته باشيم.

وي با بيان اينكه در حوزه مديريت بحران ظرفيت‌هايي را داريم كه در هر شرايطي با اتفاقات روبه‌رو شويم خاطرنشان كرد: در همين راستا يك رشته دانشگاهي به نام رسانه و پدافند غيرعامل را با همكاري وزارت ارشاد و صداوسيما راه‌اندازي كرديم تا از ترم آينده بتوانيم در اين رشته دانشجو پذيرش كنيم.

وي هدف از ايجاد اين رشته دانشگاهي را ارائه كاركرد مديريت بحران در رسانه و مديريت افكار عمومي در شرايط بحران ذكر كرد.

وي با بيان اينكه از كاركرد‌هاي جدي رسانه در دو حوزه دفاع و حمله است، اظهار كرد: دشمنان با ساختار‌هايي مانند فاكس نيوز به عنوان ماشين تبليغات جنگي عمل مي‌كنند.
ارسال به دوستان