۱۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۶:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۹۶۰۳۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۱۶-۱۰-۱۳۹۰
کد ۱۹۶۰۳۱
انتشار: ۱۲:۳۶ - ۱۶-۱۰-۱۳۹۰

جهانگیرالماسی: انحلال خانه سینما متکی بر مجوز هیئت وزیران است

وی افزود: من صادقانه از تعطیلی خانه سینما ابراز تاسف می کنم. صحبتی که وزیر ارشاد درباره تعطیلی خانه سینما مطرح کرده است با اتکا به مجوز هیات وزیران طریق قانونی را طی کرده است. امیدوارم در آینده این برخود به آبروی فردی و جمعی سینما برنگردد.

بازیگر سینمای ایران انحلال خانه سینما را قانونی دانست و عنوان کرد که این تصمیم با اتکا به مجوز هیئت وزیران و رعایت موارد قانونی گرفته شده است.

جهانگیر الماسی بازیگر سینمای ایران در ارتباط با انحلال خانه سینما به خبرنگار مهر گفت: در وهله اول تاسف خودم را به شیوه کاری که وجود داشته و باعث شده اسباب انحلال را فراهم کند، اعلام کنم. این نتیجه عملکرد مدیریتی است و اصلا خوشایند نیست که یک مجموعه با تعریف مشخص منحل شود.

وی افزود: بر اساس مصوبه هیات وزیران در ابتدای دهه 70 خانه سینما در پی تسهیل روابط ارشاد با خانواده سینما به وجود آمد و من خودم یکی از بنیان گذاران آن هستم. مسئله بیمه اعضا، مشارکت مدنی اعضا، اجتماع اعضا با هم برای شناخت منافع از جمله فعالیت هایی که برای خانه سینما تعریف شده است.

الماسی ادامه داد: به طور نمونه باید به این موضوع اشاره کنم که بیمه من از طرف خانه سینما قطع شد و برای پیگیری این موضوع به انجمن بازیگران مراجعه کردم. انجمنی که من عضو موسسه آن بودم و در دوره ای به عنوان رئیس انجمن حضور داشتم. نمی دانم بحث 14 سال بیکاری من چگونه اتفاق افتاد. این موارد از جمله مسئولیت هایی است که برعهده صنف است. اما متاسفانه من هربار که مراجعه کردم هیچ پاسخی دریافت نکردم و حتی به گونه ای رفتار کردند که گویی وجود ما مضر است.

این بازیگر سینما با اشاره به صحبت های مدیر عامل خانه سینما گفت: جملاتی که از طرف مسئولین خانه سینما درباره هیات دولت مطرح می شود ادبیات شایسته ای ندارد. آقای عسگرپور که فرد محترمی نیز هستند، عنوان کردند که به نامه وزارت ارشاد توجه نمی کنند. ممکن است حرف های ایشان منشا فکری داشته باشد اما ادبیات خوبی به کار نمی برند.

وی تاکید کرد: خانه سینما از عنوانش مشخص است که بیشتر یک پاتوق است. بنابر این روابط حاکم بین خانه سینما و ارشاد باید تعریف شده و با احترام متقابل همراه شود.

الماسی ادامه داد: باید مشخص شود که نتیجه این سفرهای علمی خانه سینما چه بوده؟ شاید اعضا هیات مدیره پاسخ قانع کننده داشته باشند اما این بحث ها باید درست مطرح شود و نه مثل یک حزب سیاسی فقط به فکر منافع خودشان باشند. در زمان انوار و بهشتی زحمات زیادی برای خانه سینما کشیده شده است و قرار بود همکاری جمعی از این طریق توسعه یابد.

وی افزود: من صادقانه از تعطیلی خانه سینما ابراز تاسف می کنم. صحبتی که وزیر ارشاد درباره تعطیلی خانه سینما مطرح کرده است با اتکا به مجوز هیات وزیران طریق قانونی را طی کرده است. امیدوارم در آینده این برخود به آبروی فردی و جمعی سینما برنگردد.

الماسی در پایان گفت: همین مدیریت خانه سینما منافع جمعی را در نظر بگیرد و بدون حضور خودشان یک راه قانونی هوشمندانه راه در نظر بگیرند. این مجامعه صنفی شخصیت اجتماعی خوبی پیدا کرده و به دست آورده است. گاهی منافع جمعی حکم می کند افراد جایگاه خود را ترک کنند.
ارسال به دوستان