۲۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۹۶۶۱۶
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۲۰-۱۰-۱۳۹۰
کد ۱۹۶۶۱۶
انتشار: ۱۳:۰۶ - ۲۰-۱۰-۱۳۹۰

فرمانده ناجا: بانک مرکزی برای برخورد با دلالان دلار کمک نخواسته است

سردار احمدی مقدم افزود: این حرف ها قهقرایی است و حفظ اموال مردم دیگر نگهبانی پشت دیوار نیست و باید از سرورها و سیستم ها حفاظت کنیم.

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه بانک مرکزی برای برخورد پلیس با دلالان دلار ، کمکی نخواسته است، گفت: پلیس آماده همکاری با بانک مرکزی، برای پیشگیری از جرائم اقتصادی است.
 
سردار سرتیپ احمدی مقدم در مراسم اختتامیه همایش روسای ادارات مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی،  گفت: چندین بار به بانک مرکزی گفتیم که برای برخورد با دلالی ها در بازار ارز وارد عمل شویم، اما هیچگاه نخواستند که پلیس وارد عمل شود.

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه با راه اندازی پلیس بانکی و جرایم اقتصادی، درصدد سرک کشیدن در حساب شخصی مردم نیستیم، افزود: راه اندازی این پلیس باعث می شود تا امنیت اقتصادی، بعد نظارت و برخورد با فساد بانکی افزایش یابد و از اموال مردم محافظت کنیم.

سردار احمدی مقدم حرفه گرایی، امین و سالم بودن، علمی و فنی بودن و استفاده از ابزار نوین را از ویژگی های ضروری ماموران نیروی انتظامی برشمرد و گفت: درصدد راه اندازی کارآگاه های خصوصی با عنوان مُعین هستیم.

فرمانده ناجا افزود: ظرفیت پلیس، پاسخگوی همه نیازها نیست و درپی رایزنی با قوه قضائیه برای بکارگیری بازنشستگان حرفه ای در امر مشاوره پلیسی به متقاضیان هستیم.

وی گفت: مردم هنگام خرید یا استفاده از لیزینگ می توانند از کارآگاههای خصوصی مشاوره بگیرند تا از وقوع جرم پیشگیری کنند، به همین علت قصد داریم دفاتر خدمات و مشاوره پلیسی را راه اندازی کنیم.

فرمانده نیروی انتظامی در ادامه گفت: از مقاله برخی رسانه ‌ها ، درباره کنترل کافی نت ها و ورود پلیس به حریم خصوصی افراد نمی ترسیم و اقدامات خود را برای افزایش امنیت هموطنان و بازدارندگی از جرایم الکترونیکی انجام می دهیم.

سردار سرتیپ احمدی مقدم با اشاره به ضرورت نوسازی ساختارها و فنی شدن زیرساخت های پلیس افزود: وقتی کنترل کافی نت ها را مطرح کردیم، مقاله هایی نوشتند که حریم خصوصی برباد رفته است.

وی گفت: این افراد با صاحبان کافی نت ها و افرادی که منافعشان در معرض خطر است، هم صدا هستند.

سردار احمدی مقدم با اشاره به چند پرونده که صاحب کافی نت با ابزارهای خاصی، رمز حساب بانکی مشتریانشان را به صورت غیر قانونی برداشت و پس از گذشت مدتی از صدها نفر کلاهبرداری می کردند، افزود: در گذشته پلیس با جیب برهای خیابانی که یک نفر را طعمه قرار می دادند برخورد داشت، اما امروز جیب برهای الکتریکی که از صدها نفر کلاهبرداری می کنند در جامعه وجود دارند.

وی گفت: برخی مدعیان مسائل حقوقی و اقتصادی که حتی زحمت جستجوی ساده اینترنتی را به خود نداده اند به غلط عنوان می کنند که مانند کشورهای دیگر ما نیز نیازی به پلیس جرایم اقتصادی نداریم، در حالی که در بیشتر کشورها مسائل اقتصادی را رصد و با متخلفان برخورد می کنند.

سردار احمدی مقدم افزود: این حرف ها قهقرایی است و حفظ اموال مردم دیگر نگهبانی پشت دیوار نیست و باید از سرورها و سیستم ها حفاظت کنیم.

وی گفت: آمریکا مهمترین مرکز رصد اطلاعات شخصی افراد است و پلیس مبارزه با جرائم اقتصادی سوئیس حسابهای بانکی را کنترل می کند.

فرمانده نیروی انتظامی همچنین با استقبال از طرح اینترنت ملی افزود: وقتی این طرح مطرح شد باز هم عده ای سر و صدا کردند، در حالی که استفاده از اینترنت ملی به معنی قطع ارتباط با جهان نیست و ما تعاملات خود را ادامه می دهیم با این تفاوت که مرکز اطلاعات رایانه ای در خارج از کشور نیست.
ارسال به دوستان
ترامپ: ما برای گروگان‌ها در خاورمیانه به توافق رسیده‌ایم شمارش معکوس برای اعلام آتش بس در غزه وزیر کابینه نتانیاهو: توافق کنونی به معنای تسلیم شدن در برابر حماس است چگونه یک پیج اینستاگرام موفق بسازم؟ (10 گام عملی تا موفقیت) اقدام ماندگار هلدینگ خلیج‌فارس برای توانمندسازی جامعه محلی و کاهش بیکاری در عسلویه قلی‌زاده در لخ پوزنان می‌ماند/ پایان شایعات انتقال حماس موافقت خود با توافق آتش‌بس را اعلام کرد سلطه ژاپن و کره جنوبی بر تیم منتخب آسیا/ غیبت نمایندگان ایران «جعبه سیاه» از هادی عامل عذرخواهی کرد ابهام در مالکیت زمین‌های سپاهان/ از صفاییه تا دهکده المپیک بدون سند وزیر خارجه آمریکا: در آستانه دستیابی به توافق درباره غزه هستیم دبیرکل سازمان ملل: مذاکره کنندگان در آخرین مراحل توافق آتش بس غزه هستند فرهاد مجیدی با لباس جدید در البطائح ظاهر شد تحریم‌ های جدید وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه روسیه اعلام برگزیدگان جایزه ادبی «نِرو»