۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۰۶۵۵۱
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۷ - ۰۴-۰۱-۱۳۹۱
کد ۲۰۶۵۵۱
انتشار: ۲۱:۴۷ - ۰۴-۰۱-۱۳۹۱

برآورد نرخ سکه در اولین روز کاری سال 91

با سقوط مجدد طلا در بازارهای جهانی به ۱۶۳۹ دلار پیش بینی می‌شود بازارهای سکه و طلا در کشور نخستین روز کاری خود را با کاهش قیمت‌ها آغاز کنند.

به گزارش فارس، اونس جهانی طلا در تداوم روند کاهشی خود طی هفته‌های گذشته امروز نیز تا ۱۶۳۹ دلار سقوط کرد و در عین حال توانست با گذشت ساعاتی از روز با ۶ دلار افزایش اندکی افت خود را جبران و تا این لحظه به ۱۶۴۵،۵ دلار افزایش یابد.

بر اساس این گزارش اونس جهانی طلا در آخرین روز سال ۹۰ یعنی ۲۹ اسفند ماه عدد ۱۶۷۰ دلار رسیده بود و قیمت سکه تمام بهار آزادی که سال قبل رکوردهای سرسام آوری را شکست به ۷۷۰ هزار تومان، نیم سکه به ۳۷۸ هزار تومان و ربع سکه به ۲۰۲ هزار تومان رسید.

با کاهش حدود ۲۵ دلاری قیمت اونس پیش‌بینی می‌شود، بازارهای سکه و طلای کشور پنجم فروردین ماه و نخستین روز کاری خود را با کاهش قیمت‌‌ها آغاز کنند.

خبرگزاری رویترز نیز در خصوص دلایل کاهش قیمت جهانی طلا امروز گزارش داد: این کاهش شدید در حالی رخ داده است که بسیاری از سرمایه داران نسبت به افزایش این شاخص ها در روز جاری بسیار خوش بین بوده اند، اما این خوش بینی طولی نکشید که با اعلام شاخص تولیدات صنعتی در اروپا و چین تبدیل به یاس و نا امیدی گشت.

اونس جهانی طلا با کاهش این دو شاخص و با افزایش میزان ترس و تردید در میان سرمایه داران نسبت به بازارهای جهانی با بیش از 20 دلار کاهش رو به رو شد و به 1639 دلار در هر اونس رسید.

بنا بر اعتقاد کارشناسان این بیشترین میزان کاهش بهای اونس جهانی طلا در یک روز پس از کاهش 100 دلاری این فلز ارزشمند در دو هفته ی گدشته به حساب می آید.

یک گزارش دیگر

در همین حال سایت طلا به نقل از خبرگزاری بلومبرگ نوشت: بازارهای طلا و جواهرات هندوستان پس از یک تعطیلی 5 روزه باز خواهند شد و این فلز ارزشمند با افزایش سطح تقاضا رو به رو خواهد شد. از سویی دیگر بن برنانکه رییس بانک مرکزی آمریکا نیز در آخرین سخنرانی خود اعلام کرده است که با افزایش بهای نفت در بازارهای جهانی افزایش میزان تورم در این کشور دور از ذهن نمی باشد.

افزایش میزان تورم در کشور آمریکا کاهش ارزش واحد پولی دلار را نسبت به واحد های پولی دیگر به همراه خواهد داشت و همین امر سبب می شود که میزان تقاضا نسبت به طلا با افزایش رو به رو شود. برنانکه امروز صبح در سخنرانی خود، دلیل اصلی افزایش میزان تورم در آمریکا را افزایش میزان بهای سوخت در این کشور عنوان کرده است.

بسیاری از جواهر فروشان نسبت به قانون مالیاتی که دولت هندوستان در هفته ی گذشته وضع کرده است اعتراض خود را اعلام کرده اند. آنها بر این عقیده می باشند که این کار تنها میزان خرده فروشی طلا را با افزایش رو به رو ساخته است و این شاخص با افزایشی چشمگیر با 6.3 درصد افزایش رو به رو شده است.

دولت هندوستان در هفته ی گذشته در اعلام نظری اعلام کرد که میزان تعرفه ی طلای وارداتی را افزایش داده است. این موضوع سبب شد که میزان تقاضا برای این فلز ارزشمند در بازارهای هندوستان با کاهش رو به رو شود. بازارهای هندوستان به عنوان دومین بازارهای مبادلاتی طلا در جهان تاثیر بسیار زیادی را بر بهای طلا در بازارهای جهانی داشته است.
فرانک ام سی گی یکی از تحلیل گران بازارهای طلا در شیکاگو بر این عقیده می باشد که بهای طلا با بازگشت سرمایه داران هندی به بازارهای مبادلاتی طلا با فزایش رو به رو خواهد شد. او در ادامه عنوان می کند برنامه هایی که رییس بانک مرکزی آمریکا در ذهن دارد روند مثبتی را بر بهای این فلز ارزشمند خواهد داشت.

لازم به ذکر است که بهای طلا در تحویل ماه آوریل با 0.2 درصد افزایش رو به رو شده است و با اعلام ساعت 1:37 دقیقه ی بعد از ظهر به وقت نیویورک به 1650 دلار و 30 سنت در هر اونس رسید.

 برغم پیش بینی های فوق ، بهای هر اونس طلا در بازارهای جهانی در نخستین ساعت آغازین 5 فرورودین به  1664.3 دلار رسید و لذا نمی توان با قطعیت قیمت سکه در بازار ایران را پیش بینی کرد.

ارسال به دوستان