۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۶:۲۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۰۸۳۹۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۲۰-۰۱-۱۳۹۱
کد ۲۰۸۳۹۰
انتشار: ۱۳:۴۳ - ۲۰-۰۱-۱۳۹۱

اعضای هیئت مدیره بانک ملی ممنوع الخروج شدند

وی ادامه داد: من که نمی توانستم جلوی کاری را بگیرم،به من می گویند معاون مالی و معاون توسعه و منابع انسانی هستید و بودید در حالی که من فقط مدیر مالی بودم،من می دانستم از اهواز دارد گشایش اعتبارات انجام می شوم ولی این خلاف نبوده است.
نماینده دادستان در پنجمین جلسه دادگاه فساد مالی گفت: اعضای هیئت مدیره بانک ملی ممنوع الخروج شدند.

به گزارش مهر، در ادامه پنجمین جلسه دادگاه فساد مالی بزرگ نماینده دادستان گفت: وکیل می گوید در این شرکت همه دنبال سازندگی و تولید بودند و پولی را بیرون نبردند،در حالی که پول از کشور بیرون بردند،خوب هم بردند.

وی در پاسخ به این جمله وکیل متهم که گفته بود"هر کس به مه آفرید سلام داد شد معاون جرم !" گفت: هر کس به مه آفرید سلام کرد و برای مه آفرید کار کرد به پول خوبی هم رسید.

آقای" ش "در اعترافات خود گفت: مه آفرید خسروی پالت چوبی تولید می کرده است و کار بعدی اش آب معدنی داماش بود،با این تسهیلاتی که اینها گرفتند هر ننه قمری می توانست تولید کند.

در اعترافات متهم آمده است با حمایت آقای "ع. ب "از نمایندگان مطرح مجلس این تسهیلات از طریق بانکها گرفته شده است.

وی افزود: آقای" ش "هم سهامدار شرکت داماش بوده و هم بانک آریا و ماهی 7 میلیون حقوق می گرفته است.

فراهانی گفت: هر چند طراحی این فساد توسط آقای خسروی طراحی شده ولی در یکی از اعترافات متهمان آمده است که آقای "ش" از ژنرالهای این گروه بوده اند.

نماینده دادستان با بیان این که در این پرونده آقای "ش "به عنوان معاون مالی و مغز مالی شرکت در مراحل گشایش ال سی و تنزیلها و گردش صوری وصول محور اصلی مدیران مالی شرکتها و پل ارتباطی با شرکت آریا بوده و حساب سازی می کرده است گفت: وی مسئول پرداخت رشوه به مدیران و کارکنان بانکها و همچنین جانشین مه آفرید بوده است.

وی ادامه داد:شرکت کاغذی آریا پندار توسط آقای "ش" بکارگیری شد که در گزارش بانک مرکزی و سازمان بازرسی کل کشور آمده است. همچنین ظرف 6 ماه 5 تریلیون ریال از طریق ال سی ها وارد و خارج شده است.

مدیرعامل این شرکت کاغذی به نام کامران" ش" بازداشت است و می گوید من اختیار نداشتم و چکهای شرکت در اختیار آقای "ش "بوده است. آقای "ش" طبق گزارش سازمان بازرسی در طول 5 ماه حدود 95 میلیارد تومان به حسابش واریز و برداشت شده است. وی در جریان کیفهای پول بوده است.هر چند دستور را خسروی می داد ولی ژنرال کار آقای "ش" بوده است .

در ادامه دادگاه معاون مالی اداری شرکت امیر منصور آریا در جایگاه قرار گرفت و گفت: بنده در هیچ شرکتی هیئت مدیره نیستم،پول هم خاک نیست که با بیل جابجا بشود و صدور هر چک باید با امضاهاهای متعددی انجام شود.

متهم ادامه داد: اگر اینطور که دادگاه می گوید من چشم چپ مه آفرید بوده ام تا آخر دادگاه تمام اعضای بدن خسروی تمام می شود یکی چشم است یکی دست است یکی پا است.
معاون مالی شرکت آریا در ادامه گفت: سرمایه شرکت برای خسروی و مهرگان و خانواده هایشان است و امروز فرزندان من مکانی برای زندگی ندارند و تمام اموالم توقیف شده است.

وی ادامه داد: من که نمی توانستم جلوی کاری را بگیرم،به من می گویند معاون مالی و معاون توسعه و منابع انسانی هستید و بودید در حالی که من فقط مدیر مالی بودم،من می دانستم از اهواز دارد گشایش اعتبارات انجام می شوم ولی این خلاف نبوده است.

اگر خسروی می گفت برو بانک سرکوچه این کار رابکن من هم می کردم اما نه چشم بودم و نه دست و پای وی. من به دستور او کار می کردم وتا کنون هیچ ورقی را امضا نکردم،حتی خسروی نمی گذاشت من اسناد را ببینم. حتی آقای "ک" رئیس شعبه اسناد را به من نشان نمی دادند. وظیفه من تنها نظارت بر پروژه های اجرایی بود به همین دلیل همه جا من بودم ولی این حضور دلیلی بر متهم بودن من نیست.

وی افزود: بنده بر اساس قانون کار می کردم و از این قانون تخطی نکردم، بنده در سال 89 یک خوردرو قسطی گرفتم و وام 10 میلیونی روستایی اگرمن چشم راست بودم می توانستم پول بردارم ولی کارمند ساده بودم با حقوق ماهانه 6 میلیون تومان.

قاضی گفت: کجای قانون کار نوشته 90 میلیارد تومان به حساب کارمند واریز شود و 8 میلیارد سهام بگیرد؟

متهم گفت: من اگر پول داشتم رشوه نمی دادم و الان صاحب خانه بودم،جعل هم نکردم. هر کس ادعای جعل دارند سند بیاورد،اگر چکها جعل بود پس چرا همان زمان مشخص نشد.
 

ارسال به دوستان