۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۶
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۲۰۹۱۲۹
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۲۴-۰۱-۱۳۹۱
کد ۲۰۹۱۲۹
انتشار: ۱۲:۰۰ - ۲۴-۰۱-۱۳۹۱

بیماران سرطاني: درد سنگینی هزینه درمان، آزار دهنده تر از سرطان است

این بیمار 62 ساله با انتقاد از بی توجهی برخي مسئولان بخش ها از مقیم کردن پزشک متخصص در روزهای تعطیل در بیمارستان یادآور شد: متاسفانه بیماران صعب العلاجی مثل سرطان، تمامی تعطیلات نوروز را با حضور دو رزیدنت بدون اینکه پزشک متخصص حضور داشته باشد سپری کرده اند.

سالانه حدود 70 تا 80 هزار بیمار جدید در ایران به جمع مبتلایان به سرطان افزوده می‌شوند، مشکلات اين بیماران بر هیچ کس پوشیده نیست؛ نبود نهاد كافي در زمينه سرطان، هزینه‌های بالای درمان و عدم پوشش دهی بیمه‌ای آن‌ها و غیره، تنها مواردی هستند که بیماران در هر نقطه‌ای از ایران از آن گله دارند.

خبرنگار ایسنا به مناسبت هفته سلامت به درمانگاه کانسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی رفت تا دغدغه ها و انتظارات درمانی مردم را از نزدیک جویا و به گوش مسئولان برساند.

درد هزینه ها بیشتر از درد سرطان آزارم می دهد

یک بیمار سرطان ریه بخش 3 مردان درمانگاه کانسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی، روند اطلاع رسانی در جامعه پیرامون بیماری‌های سرطانی را بسیار ضعیف توصیف کرد و افزود: قبل از ابتلا به این مشکل هیچ اطلاعاتی در خصوص سرطان ریه نداشتم بطوریکه تا بعد از گذشت شش ماه از تشخیص بیماری توسط پژسکان مطلع شدم که گرفتار این مشکل هستم.

وی در ادامه رسانه های گروهی را مسئول بی اطلاعی مردم جامعه از بیماریهای خاصی نظیر سرطان دانست و تصریح کرد: در صورتی که تلویزیون و سایر رسانه ها در خصوص بیماریهای خاص، جامعه را آگاه سازند افراد می توانند با مشاهده اولین علامت بیماری با مراجعه به پزشک از پیشرفت آن جلوگیری کنند و تحت نظر اقدامات پیشگیری و درمان قرار بگیرند.

این بیمار 26 ساله اظهار کرد: من تا زمان شیمی درمانی نمی دانستم اصطلاح غده همان سرطان است. فکر می کردم غده یک گوشت اضافی است که با جراحی برطرف می شود. بعد از یک جلسه شیمی درمانی مطلع شدم که یک بیمار سرطانی هستم.

وی همچنین از کندی روند تشخیص و درمان بیماریهای سرطان بیماران انتقاد کرد و گفت: متاسفانه تشخیص بیماری بعد از چهار ماه مراجعات مکرر به پزشک و انجام آزمایشات متوالی صورت گرفت به طوری که در این پروسه طولانی تشخیص روند بیماری ام بسیار پیشرفت کرده و سلول های سرطانی از ریه به ستون فقرات رسیده است.

این بیمار سرطان ریه در ادامه به هزینه های درمانی بسیار سنگین بیماران سرطانی اشاره کرد و افزود: بیماران سرطانی برای درمان علاوه بر هزینه های دارویی، مجبورند برای هر دوره شیمی درمانی 500 تا 600 هزار تومان هزینه پرداخت کنند به طوری که در بسیاری از مواقع فشار سنگین هزینه ما را از ادامه روند درمان منع می کند.

وی در پایان هفته سلامت را فرصتی برای حل مشکلات درمانی بیماران توسط مسئولان دانست و خاطر نشان کرد: امیدوارم مسئولان آموزشی درمانی کشور برنامه ها و گام های اساسی در جهت رفع دغدغه های بیماران در امور کنترل، درمان و پیشگیری بیماران بردارند.

بیماران سرطانی هیچ گونه خدماتی در اختیار ندارند

رضا کرمانی نژاد بیمار تومور کبد بخش 3مردان درمانگاه کانسر نيز با بیان اینکه بیماران سرطانی هیچ گونه خدماتی در اختیار ندارند اظهار کرد: متاسفانه مسئولان بیمارستان بخش کانسر بیمارستان را تعطیل فرض می کنند بطوریکه این بیماران از هیچ گونه امکانات رفاهی و خدماتی در بیمارستان بهره مند نیستند و امکانات رفاهی ناچیز هم توسط خیرین مرکز خدمات درمانی بهداشت در اختیار ما قرار می گیرد.

این بیمار 62 ساله تصریح کرد: اکثر خدمات درمانی بیماران مثل انواع آزمایشات و عکس برداری ها و سی تی اسکن در بیرون از بیمارستان و توسط مراکز خصوصی انجام می گیرد.

کرمانی نژاد با بیان اینکه حمایت بیمه ها تاثیری در کاهش هزینه های درمانی بیماران سرطانی ندارد افزود: داروها و آزمایشات بیماران سرطانی بسیار طاقت فرساست و مسئولان بیمارستان ها به بهانه‌هاي مختلف، بیماران را مجبور به پرداخت هزینه های سنگین درمانی می کنند بطوریکه برای ست نفروستومی( ابزار تخلیه صفرا) 150 هزار تومان از من دریافت کردند.

وی در ادامه رسیدگی اساتید بیمارستان به بیماران را بسیار عالی توصیف کرد و گفت: خوشبختانه اساتید در مواقع مقرر به اقدامات درمانی بیماران رسیدگی می کنند اما نارضایتی زمانی آغاز می شود که برخي رزیدنت ها توجهی به دستورالعمل های پزشک در خصوص بیمار ندارند.

این بیمار 62 ساله با انتقاد از بی توجهی برخي مسئولان بخش ها از مقیم کردن پزشک متخصص در روزهای تعطیل در بیمارستان یادآور شد: متاسفانه بیماران صعب العلاجی مثل سرطان، تمامی تعطیلات نوروز را با حضور دو رزیدنت بدون اینکه پزشک متخصص حضور داشته باشد سپری کرده اند.

کرمانی نژاد با بیان اینکه بيشتر توجه مسئولان بهداشتی کشور روی بیماران قلبی عروقی متمرکز شده است گفت: متاسفانه بیماران سرطانی در کشور با ناچیزترین امکانات رفاهی نظیر سیستم اکسیژن و تخت مناسب، خدماتی و درمانی حمایت می شوند بطوریکه پزشکان در این خصوص یک مطب شخصی در اختیار ندارند.

زمانبر بودن روند نوبت دهی، تشخیص و درمان از مهم ترین مشکلات بیمارستان های دولتی است

بیمار 37 ساله‌اي نيز به سراغم مي‌آيد و با بیان اینکه تشخیص غده سرطانی من بیش از یک سال طول کشید اظهار كرد: متاسفانه روند تشخیص پزشکان در بیمارستان های کشور بسیار ضعیف صورت می گیرد بطوریکه پزشکان بیش از یک سال است که در مرحله تشخیص قطعی بیماری من هستند.

وی در ادامه با بیان اینکه پزشکان در بیمارستان ها هیچ گونه اطلاعی در خصوص بیماری ها در اختیار بیمار قرار نمی دهند تصریح کرد: من نیازهای اطلاعاتی خود را از بیماری بر اساس علایم آن از اینترنت جستجو می کنم در صورتی که اگر پزشک به سئوالات و دغدغه های بیماران راجع به بیماری اطلاعات مفید بدهد راحت تر می توان با بیماری کنار آمد.

این بیمار سرطانی با بیان اینکه هزینه های درمان در بیمارستان های دولتی پایین تر از مراکز خصوصی است گفت: هزینه های درمانی در بیمارستان های دولتی با مراکز خصوصی قابل مقایسه نیستند فقط زمان بر بودن دوره های درمان در بیمارستان های دولتی از دغدغه های اساسی مراجعین محسوب می شود.

وی همچنین داشتن جسم و روح سالم را از اساسی ترین نیازهای مردم جامعه دانست و اظهار کرد: بسیاری از مردم به دلایلی مختلف نظیر عدم دسترسی به اینترنت و یا نداشتن سواد کافی اطلاعات و آگاهی کافی در خصوص شیوه های سالم زیستن را ندارند که رسانه های جمعی باید در این زمینه بیش از پیش فعال باشند.

بیمارستان های دولتی به وقت بیمار اهمیت نمی دهند

صغری کریمی بیمار بخش 3 زنان درمانگاه کانسر نيز با بیان اینکه بیمارستان های دولتی به وقت بیمار اهمیتی داده نمی شود تصریح کرد: مراجعین به بیمارستان های دولتی برای رفع جزئی ترین مشکل درمانی خود باید حداقل چند روز زمان صرف کنند این طولانی بودن رسیدگی ها علاوه بر تحمیل هزینه های سنیگن به بیمار، موجب اتلاف هزینه های بیت المال در بیمارستان ها می شود.

وی ادامه داد: بسیاری از بیماران جراحی در این بیمارستان هفته ها منتظر روز جراحی هستند که این مشکل باعث خستگی و افسردگی بیشتر بیماران می شود در صورتی که باید با مدیریت درست زمان دقیق اتاق عمل بیماران را در روز بستری مشخص کنند.

این بیمار سرطانی همچنین از فروش مواد غذایی فست فود در بوفه های بیمارستان انتقاد کرد و گفت: متاسفانه بی توجهی مسئولان و مدیریت ضعیف آنها بر مسائل بهداشتی بیماران در مراکز بیمارستانی باعث شده مواد غدایی فست و فود نظیر سوسیس و کالباس با وجود سرطان زایی بودن آن در بوفه های این مراکز به راحتی به فروش برسد.

ای کاش مسئولان لحظه ای خود را جای بیمار قرار دهند

فاطمه خدا رحمتی بیمار سرطانی بخش 3 زنان کانسر با بیان اینکه خدمات درمانی بیماران نظیر آزمایشات و انواع عکس برداری ها در بیمارستان بصورت خصوصی انجام می شود تصریح کرد: در حال حاضر تمامی خدمات درمانی بیماران نظیر انواع آزمایشات و نمونه برداری ها بصورت جدا گانه در داخل مرکز بصورت خصوصی صورت می گیرد و وقتی به این هزینه ها اعتراض می کنیم می گویند ما جهت راحتی بیماران برای اینکه مدام خارج از بیمارستان کارهای درمانی را انجام ندهند مراکز خصوصی را در داخل مرکز مستقر کردیم.

وی در ادامه با بیان اینکه برخي مسئولان هیچ وقت شرایط روحی و وضعیت مالی بیمار را درک نمی کنند گفت: نمی دانم چرا مدیران به خاطر هزینه های بیمار به خود اجازه می دهند با هر برخوردی آنها را تحقیر کنند در صورتی که امکان ندارد کسی که توان پرداخت هزینه های خود را داشته باشد حتی برای یک ثانیه برخورد های تحقیر آمیز برخی مسئولان را قبول کند.

این بیمار 57 ساله یادآور شد: روز کلنگ زنی بیمارستان با تمام امید و آرزو از کمک های وزیر بهداشت در خصوص کاهش هزینه های شیمی درمانی، نامه ای به ایشان دادم اما با وجود دستورات وی به مددکاری در جهت رفع مشکل بنده، آنها زیر بار این مساعدت هم بر نمی آیند.

وی در پایان گفت: به دلیل هزینه های بالای دوره های شیمی درمانی چند بار تصمیم گرفتم از ادامه درمان منصرف شوم.


ارسال به دوستان
دو سانحه رانندگی در خوزستان؛ ۳ کشته در اندیمشک-دهلران، یک کشته و ۶ مصدوم در غیزانیه-هفتکل محور کندوان دوطرفه شد اعتراضات به بلینکن در شورای آتلانتیک؛ وزیر خارجه آمریکا خونریز خوانده شد (+فیلم) مخالفت مجلس با تعطیلی مکرر مدارس به بهانه‌های مختلف بودجه کشور در مجلس نهایی شد تعطیلی مدارس و ادارات ۲۲ شهرستان خوزستان در روز چهارشنبه محکومیت بیانیه اتحادیه اروپا درباره جزایر سه‌گانه توسط رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس رفع موانع واردات خودرو در ارس؛ از حذف کد نمایندگی تا حل مشکل کد ساتا اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران؛ عدم تعطیلی مدارس در چهارشنبه انتقاد امام جمعه یاسوج از تبعیض در تخصیص منابع نفتی/ فروشگاه‌های زنجیره‌ای کسب و کارهای خرد را می‌بلعند اگر پوست شاداب می خواهید از خوردن این پروتئین غافل نشوید گیاهی که می‌تواند «رو به عقب» تکامل پیدا کند(+عکس) با روغن هسته انگور و خواص بی‌نظیر آن آشنا شوید محرمانه‌ترین مادۀ انفجاری جهان‌ که حتی سازندگانش هم فرمولش را گم کردند(+عکس) ۶ غذای دریایی سرطان‌زا(اینفوگرافی)